Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jojo kazde rano vyhlizim ze to pres noc roztaje a ono prikyda dalsi bordel :( sem zvedav jestli vubec tech 15 stupnu bude, jelikoz zatim je minus 2 :)coz je dost drsne....

Asi pujdu umyt auto poradne v garazi a zacit vymyslet design pro motorovy prostor :D

No já doufám,že už ta předpověd klapne, protože už bych taky rád poumýval ,povysával a pořádně to auto vyvoněl ,už mě to nebaví jezdit v takém hnoji :lol:

Kola už tež měly být hotové ,sice by mi byly ted k nicemu,ale furt nic kua , typek obsazeny :D beztak mi je prodal hověz jeden .

Máš už nějaký koncept v hlavě co bude pod kapotou ? :P Mi tam momentálně přibude ,rozpěrná tyč ,filtrák už tam je no a zatím jen pár nerezových hadiček : )

Prdnu koláče a pojedu se mrknout do tinnteku za kolik mi udělaj folijky ;)

Odkaz ke komentáři
ještě si užívej ticha a klidu, já se nevyspal asi půl roku, bo jak synkovi začali růst zuby tak o tom věděl celý panelák :D :P

Dškuji ti za tyto optimistická slova ;) :lol: :( ;) Uvidíme jak to zvládnem :D ,ale viš jak se říká , nebude to napořád , však on mi to jednou vrátí (třeba v podobě nějaké supr hondy :D )

Odkaz ke komentáři
No já doufám,že už ta předpověd klapne, protože už bych taky rád poumýval ,povysával a pořádně to auto vyvoněl ,už mě to nebaví jezdit v takém hnoji :lol:

Kola už tež měly být hotové ,sice by mi byly ted k nicemu,ale furt nic kua , typek obsazeny :D beztak mi je prodal hověz jeden .

Máš už nějaký koncept v hlavě co bude pod kapotou ? :D Mi tam momentálně přibude ,rozpěrná tyč ,filtrák už tam je no a zatím jen pár nerezových hadiček : )

Prdnu koláče a pojedu se mrknout do tinnteku za kolik mi udělaj folijky ;)

Jojo koncept uz mam ted jenom uvest do reality a sehnat obezivo a sikovneho cloveka co to zvladne :P

Odkaz ke komentáři
kurnik šopa mě to počasí sere, mám domluvené kluky na toho mého veterána a všici jsou závislí na počasí, nikdo nemá vyhřívanou garáž ;)

Nejlepší jsou dvě hrubé mikiny , bunda, rukavičky ,kulich a malý přímotop na elektryku :P :lol: Takhle dělám přes zimu já a jde to. po chvilce stejně všecko odložím :D

Odkaz ke komentáři
Co jdes kutit v garazi ? ;)

potřebuju nechat vyměnit silentbloky na stabilizátorech a pod motorem mi řekli, že už natrhnuté, stříknout cely zadní nárazník bo nějaky debil mě kapku trefil na parkovišti a prasknul mi lak na straně, celkově je to nějak špatně stříknuté, budou mi dávat autofólie, chci stříknout bubny a třmeny po sezóně, už to chytlo lišku.

Odkaz ke komentáři
Dškuji ti za tyto optimistická slova ;) :lol: :D :( Uvidíme jak to zvládnem :P ,ale viš jak se říká , nebude to napořád , však on mi to jednou vrátí (třeba v podobě nějaké supr hondy ;) )

jjo, ale zvládneš to jako všichni, já měl prvního klidného a ten druhý je divoch, prý byl robený vartkimi jajami :D

Odkaz ke komentáři
jjo, ale zvládneš to jako všichni, já měl prvního klidného a ten druhý je divoch, prý byl robený vartkimi jajami :P

;) :lol: vartkimi jajami :D to je dobre :D

Mám tady jedno řešení pro Janka jenž tak hrozně touží po Felis 4x4 , - Představeno na modelu Honda civic 4.g :(

post-863-1268729753_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Čau Tome a Péťo:)

Co vy tady takhle po ránu ? ;) :lol:

hoj mám odpolední venku hnus tak si říkám skočím do hospody a popřeju našim milým oslavencům.

Ares.RS taky vše nej. Můj malý junior taky slavil včera 10 narozeniny.

Jinak chalenger mně nevyjde páč mám odpolední

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...