Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 (upraveno) Tak nárazník je v garáži nalakován i s lištou a je připraven k montáži :D :( , Pokud se podaří tak odpoledne zajedu do servisu načíst vagem počet poškozených čidel zadního parkováku pro pojišťovnu , nové jsou připraveny na monáž (ty už jsou taky nalakovány )a zítra by to šlo na auto ;) nejpozději ve čtvrtek a to už nebudu hledět na počasí a půjdou tam i kola :D Ať to v pátek to nějak vypadá . ;) :D :P Upraveno Březen 16, 2010 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 To zase budu mít, jedno z nejhnusnějších aut ;) Možná ale naleštěné ještě ze servisu, když bude po laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Ať to v pátek to nějak vypadá . :D :P :D Tak já přijedu v pátek oškubaný, lakoši nestihnou do pátku namalovat moje lištičky !! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 kua šprcky budou až zítra, no tak ještě vydržíme, stejně je zima ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Zdravím lidi Vše nej,nej,nej Verush a Woodymu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Náhodou nějaký airbag za rozumnou cenu? popřípadě náhražku? Chtěl bych do své OI ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry246047 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 mam na vas dotaz co si myslite, mam nechat nalakovat do barvy vsecky listy, mrizky a masku nebo je nechat tak jak jsou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 mam na vas dotaz co si myslite, mam nechat nalakovat do barvy vsecky listy, mrizky a masku nebo je nechat tak jak jsou ? Nechat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tome podle mě komplet nalakovat ;) ,Jinak ten co mě lakoval věci tak nárazník ,lištu a parkováky za 3000kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tome ...u tebe když máš černé tak nalakovat komplet ...třeba u mě by stříbrné mřížky vypadaly divně ...ale už jsem viděl stříbrného kombajna s hagusy v barvě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 :-)no Razty ma nastrikane listy ze ? tam se mi to libilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Náhodou nějaký airbag za rozumnou cenu? popřípadě náhražku? Chtěl bych do své OI ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry246047 Pavle určitě místo bagu bych nedával žádnou náhražku ,já bych nacpal bag i do Huberta pokud by to bylo možné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Pavle :D určitě místo bagu bych nedával žádnou náhražku ,já bych nacpal bag i do Huberta pokud by to bylo možné :P Jo našel jsem na netu za 2200 bag do toho originalní Otázkou je jak to ale poté zapojit, vůbec tomu nerozumím ;) http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...c-o3757806.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 :-)no Razty ma nastrikane listy ze ? tam se mi to libilo :DTome sice ty plasty jsou černé ,ale je to jiná černá než kastle :P Tak že pokud to chceš aby to bylo jako celek tak lakovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Jo našel jsem na netu za 2200 bag do toho originalní Otázkou je jak to ale poté zapojit, vůbec tomu nerozumím ;)Určitě budeš muset přehodit konektor na káblíku, O2 má do bagu jiný než O1.Ale všechno jde jen se musí chtít. :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Po přepinovaní světel, nenavidím konektory! takže do toho se fakt už nepustím Vás tady budu obtěžovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Stran toho volantu mám otázečku...dal by se vyměnit volant face a bag nechat z mého před face ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 (upraveno) Stran toho volantu mám otázečku...dal by se vyměnit volant face a bag nechat z mého před face ?Kurnik Jiří uplně jsem zapoměl že ty máš O2 a ja to píšu k O1 Počkej až přijde Blonďák ten přehazoval volant a bagy ;) Upraveno Březen 16, 2010 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 (upraveno) To je škoda...ale nejdříve musím vyměnit rozvody...poraďte prosím, kde to udělat To nevadí,jen mě to tak napadlo :) Upraveno Březen 16, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Hoblík teť dělal na Fabce od Verush ,tak se ho poptej co a jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 To je škoda...ale nejdříve musím vyměnit rozvody...poraďte prosím, kde to udělat To nevadí,jen mě to tak napadlo :) mam známého, který mění rozvody. Je z Karviné a dělá ve Škodovce.. Výměna mě vyšla na 1000,- Kč (materiál jsem si dodal) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tome sice ty plasty jsou černé ,ale je to jiná černá než kastle Tak že pokud to chceš aby to bylo jako celek tak lakovat :) Hlavne aby to na tom aute nezaniklo se bojim :)kazdopadne neco s maskou udelat musim jelikoz je to zatim hruby plastovy odlitek ani neobrouseny a nevypada to dobre :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 mam známého, který mění rozvody. Je z Karviné a dělá ve Škodovce.. Výměna mě vyšla na 1000,- Kč (materiál jsem si dodal)Tak ta cena za práci je suprová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Hlavne aby to na tom aute nezaniklo se bojim :)kazdopadne neco s maskou udelat musim jelikoz je to zatim hruby plastovy odlitek ani neobrouseny a nevypada to dobre Tome že ty tam dáváš jinou masku :) ? Žeby matig 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 To je škoda...ale nejdříve musím vyměnit rozvody...poraďte prosím, kde to udělat To nevadí,jen mě to tak napadlo :) Menil sem v Karvine, chodim tam uz asi aspon 4 roky, delal mi rozvody na me minule fabce 2x, na Molikovi 1x, a ted Verusce. Vychazi to u nej na 5 tisic -+ nejaka stovka komplet s dily a praci. Perfektni pristup a jeste fajne pokecas, nema problem s tim kdyz koukas kdyz pracuje. Kazdopadne ma pravidelne nabito. Takze je treba se objednat dopredu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Právě, moc luxusní cena =P Je to tím že jsem jeho dcelu obšťastňoval po dobu "kdy má přítelkyně, nebyla má" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tome že ty tam dáváš jinou masku ? Žeby matig :) Ne nedavam:-)jen potrebuju tu puvodni cernou upravit co mam bez znaku :)vis jakou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tak to ja bych se asi nedoplatil :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tak to ja bych se asi nedoplatil :) :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Odskočím si do garáže :) Maroš přijede s vagínou musime zjistit jak na tom jsou ty parkováky ať zítra nevypadám jak trouba v tom servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.