Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tak fotbal nic moc. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Jdu do hajan :P dobrou noc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 taky jdu dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 TAK DOBROU :P TAKY JDU ZALEHNOUT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 čaute kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Woody tak přeji ti happy a ještě zdraví a peněz a lásky k mladé boleslavi a k havexu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Veri vše nej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tak co jero jak se těšíš na kňaučka??? hoj carlosku tebe jsem neviděl 1OOO let - kdy se uvidíme malenovice?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Mě by zajímalo,jak je to u OII...jestli můžu mít volant FL a bag předFL :P podle mě nelze z jednoho důvodu, jiného tvarování krytky airbagu, jinak spodek a celá funkčnost airbagu je totožná.... ale mužu to odzkouše airbagu a i věncu mam hromadu. Ale jestli už máš FL věnec, já mám Fl krytky, cca 5minutová operace airbagu a je to.. náročnost cca 800,- za krytku. RP. já mám taky tříramenné volanty FL i před FL s airbagy za 4900,- :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Dobré a o5 zasněžené ráno :) ,kdy už to skončí :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 snad brzo :-/ zase bude bum a 15stupnu.... no v neděli máme naplánované vítání jara na kolech, tak snad si nerozbiju hubu na ledu :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Bade kam jedete. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 abych pravdu řekl tak ještě nevím, ale nápad jet na Lysou jsem hned zavrhnul, po zimě přecejen je nohy potřeba protáhnout a né je hned zničit :P ale jedno z našich začínajících koleček: OV-Hlučín-Kozmice-směr Píšť(kouknout od kdy budou grilovat rybky)-Hať-Šilheřovice-OV nebo OV-Vřesina-Klimkovice (tvargle)-Jistebník-OV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Badys => Aji výměnu děláš? :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 jinak loňská první kolová vyjíždka byla 2.4. tak jestli začneme dříve, bude jen a jen fajně :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Hmm pekna trasa, ale ja uz mam okoli Ostravy pokrk. :P Letos jsem uz projel vsechno okoli, tak se vrhnu asi uz do Beskyd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Vy jezdíte na kole, a já dneska protáhnu těch pár koní pod kapotou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Hmm pekna trasa, ale ja uz mam okoli Ostravy pokrk. :) Letos jsem uz projel vsechno okoli, tak se vrhnu asi uz do Beskyd. jo tak to já letos ještě nevyjel naposledy 26.12. v pátek vyzvednu kolo z bagbike po servisu a jdu na to doufam :) jinak ještě gut trasa je doject na Prostřední bečvu na pumpu, tam nechat auto a jet prostřední bečva-horní bečva-chata martínek-pustevny-radhošt-dolni bečva-prostřední bečva :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Bagbike? Teda, ja myslel, ze tam nikdo nechodi...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 do Bagbike? tam maji teda furt plno co tam jsem... proč nejka špatná zkušenost? já i kamoši jsme spokojeni teda, služby, ceny, apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Bagbike je dobre pri koupi noveho kola. Daji super slevu apod. Spatna zkusenost je spise s tim mladym ( Hanys). Ale musim uznat, co jsem byl naposled v bagbike, tak tam meli Niner 29 full carbon a to se musim klanet. :P Jinak vseobecne cyklo obchody v okoli Ostravy nic moc ( tedy krom Bicykly a Jump sport ve Frydku). Jinak ja beru veci z bikez.cz a sem tam kupkolo.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 jj já dostal na kolo něco přes 5dolu a kamoš co kupoval "spešla" celopero tak ten si jen liboval.....samože našel nejnižší cenu na netu,vytisknul mu to a dal to ještě za méně, snima se dá prostě mluvit a libi se mě přístup, že je mu jedno na čem ma jakou marži, ale snaží se mnohdy fakt doporučit i něco lepšího než co si vybereš, a nebo zas někdy že na co takové, stčí bohatě toto.. a to se mě libi :P a osobně se snažím nejvíce komunikovat s majitelem, s Hanysem vubec, jen tak pokecat někde na cestě, ale jinou zkušenost nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 už se těším jak si zase zapomenu po tom pu roce někde vypnout SPDčka a jebnout sebou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Kazdy obchod ma neco do sebe a kazdemu sedne neco jineho. Ja jsem si uz navykl na Hnoje ( bikez). V 90% co jdu koupit tak nemaji skladem a mam pocitat do 14 dni. A pres nej to mam na druhy dne. Celkove me vadi v Ostrave, ze tu maji jen "seriove" dily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 njn tak víš jak, když chybí kupní síla tak na co to budou držet skladem, ale je fakt že se to hodně rozmáhá ty investice do kola....už ty "vyšší třídy" jsou vidět čím dál častěji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Myslim si, ze mit na sklade duse, ktere nabizeji by mohli ze. Treba na sezonu si chci postavit bika bud IQ -IQ6 a nebo Rocky moutain Slayer. K tomu patricne dily. V OV nic nesezenes. A to je smutny. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Zdravím z Rokycan. Kusek z ruky no! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 tak ono mezi námi, co seženeš skladem na octu v ostravě? tak kotouče destičky a jiné harampádí tím to končí :P vše na objednavku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 podle mě nelze z jednoho důvodu, jiného tvarování krytky airbagu, jinak spodek a celá funkčnost airbagu je totožná.... ale mužu to odzkouše airbagu a i věncu mam hromadu. Ale jestli už máš FL věnec, já mám Fl krytky, cca 5minutová operace airbagu a je to.. náročnost cca 800,- za krytku. RP. já mám taky tříramenné volanty FL i před FL s airbagy za 4900,- Zatím mám klasické předFL čtyřramínko...nejradši bych šel do tříramínka FL RS nejlépe s multifunkcí :P kterou ale teď nemám...to už by ale nebyla práce na pět minut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.