Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Mě by zajímalo,jak je to u OII...jestli můžu mít volant FL a bag předFL :P

podle mě nelze z jednoho důvodu, jiného tvarování krytky airbagu, jinak spodek a celá funkčnost airbagu je totožná.... ale mužu to odzkouše airbagu a i věncu mam hromadu.

Ale jestli už máš FL věnec, já mám Fl krytky, cca 5minutová operace airbagu a je to.. náročnost cca 800,- za krytku.

RP. já mám taky tříramenné volanty FL i před FL s airbagy za 4900,- :)

Odkaz ke komentáři

abych pravdu řekl tak ještě nevím, ale nápad jet na Lysou jsem hned zavrhnul, po zimě přecejen je nohy potřeba protáhnout a né je hned zničit :P

ale jedno z našich začínajících koleček:

OV-Hlučín-Kozmice-směr Píšť(kouknout od kdy budou grilovat rybky)-Hať-Šilheřovice-OV

nebo OV-Vřesina-Klimkovice (tvargle)-Jistebník-OV

Odkaz ke komentáři
Hmm pekna trasa, ale ja uz mam okoli Ostravy pokrk. :) Letos jsem uz projel vsechno okoli, tak se vrhnu asi uz do Beskyd.

jo tak to já letos ještě nevyjel :smich: naposledy 26.12. :lol: v pátek vyzvednu kolo z bagbike po servisu a jdu na to doufam :)

jinak ještě gut trasa je doject na Prostřední bečvu na pumpu, tam nechat auto a jet

prostřední bečva-horní bečva-chata martínek-pustevny-radhošt-dolni bečva-prostřední bečva

:P

Odkaz ke komentáři

Bagbike je dobre pri koupi noveho kola. Daji super slevu apod. Spatna zkusenost je spise s tim mladym ( Hanys). Ale musim uznat, co jsem byl naposled v bagbike, tak tam meli Niner 29 full carbon a to se musim klanet. :P Jinak vseobecne cyklo obchody v okoli Ostravy nic moc ( tedy krom Bicykly a Jump sport ve Frydku).

Jinak ja beru veci z bikez.cz a sem tam kupkolo.cz

Odkaz ke komentáři

jj já dostal na kolo něco přes 5dolu a kamoš co kupoval "spešla" celopero tak ten si jen liboval.....samože našel nejnižší cenu na netu,vytisknul mu to a dal to ještě za méně, snima se dá prostě mluvit a libi se mě přístup, že je mu jedno na čem ma jakou marži, ale snaží se mnohdy fakt doporučit i něco lepšího než co si vybereš, a nebo zas někdy že na co takové, stčí bohatě toto.. a to se mě libi :P

a osobně se snažím nejvíce komunikovat s majitelem, s Hanysem vubec, jen tak pokecat někde na cestě, ale jinou zkušenost nemám

Odkaz ke komentáři
podle mě nelze z jednoho důvodu, jiného tvarování krytky airbagu, jinak spodek a celá funkčnost airbagu je totožná.... ale mužu to odzkouše airbagu a i věncu mam hromadu.

Ale jestli už máš FL věnec, já mám Fl krytky, cca 5minutová operace airbagu a je to.. náročnost cca 800,- za krytku.

RP. já mám taky tříramenné volanty FL i před FL s airbagy za 4900,- :smich:

Zatím mám klasické předFL čtyřramínko...nejradši bych šel do tříramínka FL RS nejlépe s multifunkcí :P kterou ale teď nemám...to už by ale nebyla práce na pět minut :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...