Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny přítomné,dosud jsem byl a pořád jsem na fóru skodahome,ale Woody mě ukecal i tady k vám a že bydlím v Ostravě tak se můžu a doufám budu moct účastnit vašich akcí :) .I když k mé časové vytíženosti to bude těžký oříšek,Woody ví o čem mluvím. :) Byl sem na pár srazech skodahome,takže sem už některé z vás viděl a možná i vy mně.Jinak mám taky fabču jako Woody :smich:

Odkaz ke komentáři
Zdravím všechny přítomné,dosud jsem byl a pořád jsem na fóru skodahome,ale Woody mě ukecal i tady k vám a že bydlím v Ostravě tak se můžu a doufám budu moct účastnit vašich akcí :) .I když k mé časové vytíženosti to bude těžký oříšek,Woody ví o čem mluvím. :lool: Byl sem na pár srazech skodahome,takže sem už některé z vás viděl a možná i vy mně.Jinak mám taky fabču jako Woody :smich:

Ahoj ahoj :) vitej mezi nama :D

Vidis, dneska mame takovy maly srazek s veceri, takze jestli chces, tak se muzes pridat :) bude to zde od 16hodin http://www.restaurace-challenger.cz/

Odkaz ke komentáři

TAk napiš Jerovi a Verush, nikdo jiný nefotí :smich:

a jeden při pátku

Sedí tři myši za barovým pultem a pijí tequilu.

První myš vyzunkne jednu tequilu,bouchne sklenkou o pult a říká:

"Já jsem tak odvážná, že si každý den uloupnu trochu jedu na myši a žvýkám ho, abych se lepší odvázala..."

Druhá myš se na ni podívá, hodí do sebe dvě tequily, bouchne sklenkou pult a povídá:

"A já jsem tak odvážná, že každý den jdu k pasti na myši, zdvihnu záklopku, trochu se na ní pohoupám a to jsem teprve v transu..."

Třetí myš se na ně koukne, šoupne do sebe tři tequily, bouchne sklenkou o pult a vydá se ke dveřím.

Dvě první myši za ní udiveně hledí:

"Kam jdeš?"

"Jdu si zapíchat s kocourem..."

Odkaz ke komentáři

Ty jo docela závidím tu večeři, ja sem si dneska taky chtěla zajít aspoň sama, ale nedošlo mi že je pátek a místní hotelová restaurace je nacpaná k prasknbuntí, tak se na to můžu vy... Navíc to jejich bavorské jídolo tady je na blití... Doufam, že vy jste se aspoň dobře nadlábli...

Odkaz ke komentáři
Clovece, musis se setrit :smich: Klidne se stav, pokecame, mrknem na svetla a uvidi se co a jak :)

najdu fotku jak bych to prozatím chtěl :) to jedno světlo /prostřední/ jak jsem ti ukazoval je na druhé straně taky připravené akorát tam není plíšek a kabely no ,chtělo by to nějak natáhnout ke světlu ,ale to už nechám na tobě : )

Odkaz ke komentáři

To bylo na me? :smich: Copak delas v NDR? :)

Ty jo docela závidím tu večeři, ja sem si dneska taky chtěla zajít aspoň sama, ale nedošlo mi že je pátek a místní hotelová restaurace je nacpaná k prasknbuntí, tak se na to můžu vy... Navíc to jejich bavorské jídolo tady je na blití... Doufam, že vy jste se aspoň dobře nadlábli...
Odkaz ke komentáři

Jasne, to se poresi :smich: Ikdyz ted by se hodil nejaky combajn ne? Ja slintam po SII Combi :) Zatim to vypada, ze pres leto bude Etapa modernizace vybavy numero DUE :)

najdu fotku jak bych to prozatím chtěl :) to jedno světlo /prostřední/ jak jsem ti ukazoval je na druhé straně taky připravené akorát tam není plíšek a kabely no ,chtělo by to nějak natáhnout ke světlu ,ale to už nechám na tobě : )
Odkaz ke komentáři

Proto jsem se taky ozval :)

Ja nemcinu moc nemusim....pokud mluvim s nemcy, tak jedine anglicky :smich:

To bylo na HavExáky co se ještě teď někde flákají a byli se nadlábnout v Challengrovi :-)) Ale jestli si měl na večeři něco lepšího než housku se sýrem, tak to bylo i na tebe :)

Jo a jsem tu na služebce, naše firma se tu účastní výstavy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...