BadyS Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 já jsem zvědav na ty moje ZEETEXY, ty tam v testu nemaji, je to fabrika Dunlopu v africe, prvni pozitivum je, že se daly lehce vyvážit, zbytek se uvidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 já mám Bridgestone st.typ a jedu na ně třetí rok paráda, s Barumkama jsem najezdil o polovičku míň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ramatikl Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Zdravím všechny přítomné,dosud jsem byl a pořád jsem na fóru skodahome,ale Woody mě ukecal i tady k vám a že bydlím v Ostravě tak se můžu a doufám budu moct účastnit vašich akcí :) .I když k mé časové vytíženosti to bude těžký oříšek,Woody ví o čem mluvím. :) Byl sem na pár srazech skodahome,takže sem už některé z vás viděl a možná i vy mně.Jinak mám taky fabču jako Woody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Zdravím všechny přítomné,dosud jsem byl a pořád jsem na fóru skodahome,ale Woody mě ukecal i tady k vám a že bydlím v Ostravě tak se můžu a doufám budu moct účastnit vašich akcí :) .I když k mé časové vytíženosti to bude těžký oříšek,Woody ví o čem mluvím. :lool: Byl sem na pár srazech skodahome,takže sem už některé z vás viděl a možná i vy mně.Jinak mám taky fabču jako Woody Ahoj ahoj :) vitej mezi nama :D Vidis, dneska mame takovy maly srazek s veceri, takze jestli chces, tak se muzes pridat :) bude to zde od 16hodin http://www.restaurace-challenger.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Mam takový dojem, že má tento týden odpolední, tak se asi nezučastní Peti přijedeš taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Mam takový dojem, že má tento týden odpolední, tak se asi nezučastní :) Peti přijedeš taky? No uvidim jak mi to vyjde, budu se snazit, ale nevim v kolik dorazim z navstev :) ale pokud tam budete aspon do osmi tak se objevim Info Prosim ty, co maji nejake fotky z HE akci at mi prosim daji vedet pres SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 TAk napiš Jerovi a Verush, nikdo jiný nefotí a jeden při pátku Sedí tři myši za barovým pultem a pijí tequilu. První myš vyzunkne jednu tequilu,bouchne sklenkou o pult a říká: "Já jsem tak odvážná, že si každý den uloupnu trochu jedu na myši a žvýkám ho, abych se lepší odvázala..." Druhá myš se na ni podívá, hodí do sebe dvě tequily, bouchne sklenkou pult a povídá: "A já jsem tak odvážná, že každý den jdu k pasti na myši, zdvihnu záklopku, trochu se na ní pohoupám a to jsem teprve v transu..." Třetí myš se na ně koukne, šoupne do sebe tři tequily, bouchne sklenkou o pult a vydá se ke dveřím. Dvě první myši za ní udiveně hledí: "Kam jdeš?" "Jdu si zapíchat s kocourem..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Zdarec nevíte někdo kde by s daly sehnet nebo nemá někdo na prodej 2-4 mini ISO konektory ? Odpoledne nedorazím nebo mám odpolední :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Nejjistější je zajet do Škodofky, já je zháněl po autotechnách a stejně neměli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Zdarecnevíte někdo kde by s daly sehnet nebo nemá někdo na prodej 2-4 mini ISO konektory ? Odpoledne nedorazím nebo mám odpolední :) Ahoj ja nakupuju v Luke Electric, prodejna je ale v Detmarovicich. Ceny pinu jsou uplne nekde jinde, nez v mototechne :) Jinak mam 3 samice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Zdarecnevíte někdo kde by s daly sehnet nebo nemá někdo na prodej 2-4 mini ISO konektory ? Odpoledne nedorazím nebo mám odpolední :) Pro 4 piny bych zajel do mototechny, neboť je budeš zhánět a pak zjistíš že si víc projel než ušetřil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Asi dorazím na srazík později bo faťan je na operačním sale a má být hotový ve 4hodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 AHOJ :) TAK JÁ SE TAM DNESKA ZJEVÍM KOLEM 19:00 HOD. ZATÍM ČUS .....TŘEBA SE CHYSTAT NA KARNEVAL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Je tu nejak prazdno...ze by bylo v challengeru narvano? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Pak napiště jak bylo ? Já to nakonec dneska při pátku zakempil doma :) s rodinkou :) Tak se uvidíme zase na příštím sraze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Se to asi nejak protahlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 my jsme si zasli s Market na romantickou veceri ve dvou Jero: copak noveho chlape ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Marku čau Nově mám akorát bloklé záda :) ... riziko podnikání :) no ,ale chtělbych se s tebou domluvit jestli bychom se někdy nemohli mrknout na ty zadní světla :) (?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Tak jsem dorazil. Jako vždy fajn pokec s fajn lidičkama Karlíku nezapomeň tu postnout nějaké fotečky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Tak jsem doma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Ty jo docela závidím tu večeři, ja sem si dneska taky chtěla zajít aspoň sama, ale nedošlo mi že je pátek a místní hotelová restaurace je nacpaná k prasknbuntí, tak se na to můžu vy... Navíc to jejich bavorské jídolo tady je na blití... Doufam, že vy jste se aspoň dobře nadlábli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Clovece, musis se setrit Klidne se stav, pokecame, mrknem na svetla a uvidi se co a jak :) Marku čau :) Nově mám akorát bloklé záda :D ... riziko podnikání :) no ,ale chtělbych se s tebou domluvit jestli bychom se někdy nemohli mrknout na ty zadní světla :lool: (?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Clovece, musis se setrit Klidne se stav, pokecame, mrknem na svetla a uvidi se co a jak :) najdu fotku jak bych to prozatím chtěl :) to jedno světlo /prostřední/ jak jsem ti ukazoval je na druhé straně taky připravené akorát tam není plíšek a kabely no ,chtělo by to nějak natáhnout ke světlu ,ale to už nechám na tobě : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 To bylo na me? Copak delas v NDR? :) Ty jo docela závidím tu večeři, ja sem si dneska taky chtěla zajít aspoň sama, ale nedošlo mi že je pátek a místní hotelová restaurace je nacpaná k prasknbuntí, tak se na to můžu vy... Navíc to jejich bavorské jídolo tady je na blití... Doufam, že vy jste se aspoň dobře nadlábli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Jasne, to se poresi Ikdyz ted by se hodil nejaky combajn ne? Ja slintam po SII Combi :) Zatim to vypada, ze pres leto bude Etapa modernizace vybavy numero DUE :) najdu fotku jak bych to prozatím chtěl :) to jedno světlo /prostřední/ jak jsem ti ukazoval je na druhé straně taky připravené akorát tam není plíšek a kabely no ,chtělo by to nějak natáhnout ke světlu ,ale to už nechám na tobě : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 To bylo na HavExáky co se ještě teď někde flákají a byli se nadlábnout v Challengrovi :-)) Ale jestli si měl na večeři něco lepšího než housku se sýrem, tak to bylo i na tebe Jo a jsem tu na služebce, naše firma se tu účastní výstavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 dneska to tu celkem zasiram zpravama...tak do tretice vseho dobreho Mrknete : ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Jasne, to se poresi Ikdyz ted by se hodil nejaky combajn ne? Ja slintam po SII Combi :D Zatim to vypada, ze pres leto bude Etapa modernizace vybavy numero DUE :) Zatím to nechám tak , kočár do auta vleze :) i se sedačkou tak je to vpohodě :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Proto jsem se taky ozval :) Ja nemcinu moc nemusim....pokud mluvim s nemcy, tak jedine anglicky To bylo na HavExáky co se ještě teď někde flákají a byli se nadlábnout v Challengrovi :-)) Ale jestli si měl na večeři něco lepšího než housku se sýrem, tak to bylo i na tebe :) Jo a jsem tu na služebce, naše firma se tu účastní výstavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 To bylo na HavExáky co se ještě teď někde flákají a byli se nadlábnout v Challengrovi :-)) Chalenger se nekonal ;) Bylo plno, nakonec jsme skoncili v Kulturaku .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.