Woody Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Na tento pohled jsem se těšil celou zimu. Radime to je paráda, jen já bych stříknul do červena i ten spodní plast na nárazníku. Ono by to opticky ten nárazník hodně zvětšilo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 HOJ :lool: TAK UŽ JSEM PO KOUPELI A POPAPAL JSEM........DNESKA BYLO U GARÁŽE SUPR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Tak my jsme byli kouknout na kolegy z Hranic, a vyskytlo se tam par povedenych kousku Tome, že by nějaký tvůj konkurent?? Když porovnám OII a OI tak OII je opticky o třetinu širší než OI přitom to jsou myslím jen 3 cm !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Radime to je paráda, jen já bych stříknul do červena i ten spodní plast na nárazníku. Ono by to opticky ten nárazník hodně zvětšilo Dík, možná budel level 2, ale teď na chvíli musím přibrzdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Tome, že by nějaký tvůj konkurent?? Když porovnám OII a OI tak OII je opticky o třetinu širší než OI přitom to jsou myslím jen 3 cm !! Co do mnozstvi cernych prvku je to konkurent :)na vykon ale nestaci, ma tam 1.6tku FSI :)ale na pohled to auto vypada strasne siroke, ale ma to rozsirene pres podlozky a neni to moc snizene :)Kazdopadne vime co delaji ty RS narazniky na 2jkovych octach :)pak to auto vypada totalne nabusene :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 nějaké foto z dnešní akce, fajn zastávka u neználka, jo s Váma je tam vždy fajně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 hello, a co Raztyho kliky??? Ty odolaly??? ;) NO KLIKY DNESKA MĚLY NAMÁLE :) JEŠTĚ ŽE SE ZAČLO STMÍVAT, JINAK BY ASI PADLY ZA VLAST........MIREK UŽ NA NICH VISEL ŽE JE STRHNE :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 nějaké foto z dnešní akce, fajn zastávka u neználka, jo s Váma je tam vždy fajně :lool: Fajne fotky, koukam ze se makalo o 106 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 No jde vidět že HavEx se opět činil Kdyby sme nemuseli hlídat psy tak sme se asi taky na chvíli stavili... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Ale nevice se činil Razty makal až se z něho kouřilo.a to vyhulil jen dvě cigára protože neměl čas a s těma klikama má pravdu ještě chvilku a byly dole :) ,tak jsme mu strhli aspoň lišty. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 NEJLEPŠÍ FOTKA JE TEN MŮJ DUPLEX :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 NEJLEPŠÍ FOTKA JE TEN MŮJ DUPLEX :lool: :) takový mini duplex ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Chtěl jsem za váma skočit, ale musel jsem makat home. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Krásné je na havexu to že se sejdeme a ještě si dokážeme pomoci. :) Jste fajná banda :lool: :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Chtěl jsem za váma skočit, ale musel jsem makat home. RADIM TO JE ROZVOD K TOMU PERPETU MOBILE O KTERÉM SI MLUVIL NA SRAZU V PETŘVALDĚ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 RADIM TO JE ROZVOD K TOMU PERPETU MOBILE O KTERÉM SI MLUVIL NA SRAZU V PETŘVALDĚ ? jo jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Krásné je na havexu to že se sejdeme a ještě si dokážeme pomoci. ;) Jste fajná banda :lool: :lool: ;) ;) JO JO HAVEX PARTA JE SUPER :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 jo jo TAKOVÁ BLBÁ OTÁZKA......KDO TI NA TOM BUDE DĚLAT REVIZI :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 TAKOVÁ BLBÁ OTÁZKA......KDO TI NA TOM BUDE DĚLAT REVIZI :lool: :lool: No budu se muset poohlédnout po nějakém elektrikáři !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Krásné je na havexu to že se sejdeme a ještě si dokážeme pomoci. ;) Jste fajná banda :lool: :lool: ;) Příště musíme společně pomoci Raztymu od těch klik !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 No budu se muset poohlédnout po nějakém elektrikáři !! :lool: :lool: ;) JÁ BYCH O JEDNOM VĚDĚL, MÁ 02 RED 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Příště musíme společně pomoci Raztymu od těch klik !! ALE JÁ JE NEPOTŘEBUJI UTRHNOUT I Z DVEŘMA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Jdu do postele :lool: ráno jedu na slovensko pro povolenku a protože se posouvá čas tak budu vstávat hodně brzo :lool: tak dobrou noc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Jdu do postele :lool: ráno jedu na slovensko pro povolenku a protože se posouvá čas tak budu vstávat hodně brzo :lool: tak dobrou noc. DOBROU, TAKY JDU SPÁT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Krásné je na havexu to že se sejdeme a ještě si dokážeme pomoci. :) Jste fajná banda :lool: :lool: ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Me se libi ze se furt chlamu jak decko, ze mi nekdo poradi nebo pomuze je super premie!!! HavEx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Dneska jsem si připadal jak úplně jak malý Jarda ;) huba mě bolela ,žaludek :lool: s autíčkama jsem si pojezdil no paráda :lool: Těším se na další sraz ;) Hned se líp kecá když je venku teplo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Dobre ranko. Jak tak koukam tak bylo fajne a radili jste jak certi Mne to vcera proste nevyslo a to jsem chtel videt to CO v akci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Dobré ránko Tak jak ? čas máte posunutý ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Dobré deštivé ranko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.