Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Teda nic moc..... Jsem tady snad jediny a to jsem si jeste musel sahnot do lednice protoze uz mam zase prazdny skopek....... Petinka lezi v posteli a hraje si s novym telefonkem...... palec.gif lol.gif smich.gif palec.gif lol.gif smich.gif

KUBE TAK ŘÍKÁŠ ŽE SI PETINKA HRAJE S TELEFONEM :o NO TAK S NĚČÍM SI HRÁT MUSÍ KDYŽ JÍ JANEK VOLANT NEPŮJČÍ ;) ;) :D

Odkaz ke komentáři
Teda nic moc..... Jsem tady snad jediny a to jsem si jeste musel sahnot do lednice protoze uz mam zase prazdny skopek....... Petinka lezi v posteli a hraje si s novym telefonkem...... palec.gif lol.gif smich.gif palec.gif lol.gif smich.gif

KUBE TAK ŘÍKÁŠ ŽE SI PETINKA HRAJE S TELEFONEM :D NO TAK S NĚČÍM SI HRÁT MUSÍ KDYŽ JÍ JANEK VOLANT NEPŮJČÍ ;) :o :o

Ty pujcujes Petre kola? Navic pujcil jsem ji lepsi hracku ;)

Odkaz ke komentáři
Dobry mazec, pritom to na prvni fotce vypada, ze to slo uhasit maly hasicakem... asi si koupim do obou aut!!!

TY WOE TO JE SÍLA :o :D :o PĚKNĚ MU TO BLAFLO ;)

UŽ SE NĚCO VÍ OD ČEHO TO CHYTLO ? NA TÉ PRVNÍ FOTCE MI TO PŘIPADÁ JAKO KDYBY TO NĚKDO POLIL BENZÍNEM A ZAPÁLIL

Prý to hasili hasičákama ale bylo to prd platné ;) a udajně to chytlo od vajglu který někdo hodil pod auto a na neštěstí tam byla pet lahev nebo něco takového a chytlo to ;)

Odkaz ke komentáři

Prý to hasili hasičákama ale bylo to prd platné ohmy.gif a udajně to chytlo od vajglu který někdo hodil pod auto a na neštěstí tam byla pet lahev nebo něco takového a chytlo to blink.gif

TAK TO MUSEL BÝT MAJITEL VOZU ŠTĚSTÍM BEZ SEBE ;) FUJ DEJ POKOJ.....NECHTĚL BYCH ABY SE MI NĚCO TAKOVÉHO PŘIHODILO. SI PŘEDSTAV ŽE JENOM BEZMOCNĚ STOJÍŠ A ČUMÍŠ JAK TI HOŘÍ KÁRA ;)

Odkaz ke komentáři
TY WOE TO JE SÍLA :o :o :o PĚKNĚ MU TO BLAFLO ;)

UŽ SE NĚCO VÍ OD ČEHO TO CHYTLO ? NA TÉ PRVNÍ FOTCE MI TO PŘIPADÁ JAKO KDYBY TO NĚKDO POLIL BENZÍNEM A ZAPÁLIL

Jednou nam takhle s kolegou chytla zaparkovana 405 co ji mel nastartovanou aby zahral motor a 2x 6kg hasicaky jsme tam vycakali a hovno hovno zlata rybko..... Byli jsme radi ze jsme to stihli vytlacit z rady ostatnich aut a vyndat jeho veci a uz jen koukali jak hori a cekali na hasice...... Fakt hukot!!!!! A ten smrad co jsme se ho nadychali...... Savli jsem hodil malem hned trikrat......... :smich::rolleyes::lol: Takze to uz fakt nechci zazit a te Octy je skoda.... Navrhuji minutu ticha za zesnulou! :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...