Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak jsem se vrátil z kina, byli jsme na Ženy v pokušení, parádní filmeček. Jdu chrápat ráno v 4 hod bude zvonit budík a tradá do Práglu.

jj,vime,jsem to tu psal.

Balcerova nebo jak se jmenuje tam mela super roli :)

Jinak dobre ranko ve spolek.

Odkaz ke komentáři

Dobre dopoledne vsem. Tak uz se mi to krati, Dnes uz jen 200km a mam padla a zitra to zacne v plne parade. Nez se dostanu na tech par dni domu tak me ceka celkem pres 2tis km ve vsech moznych autech.... Kuwa to me vzdycky tak sere..... Ale zase budu s tema myma laskama, i kdyz jen na chvili.... :smich:

Odkaz ke komentáři

Dobrý den ;)

tak se tady zase po delší době hlásím :o

Neználek => Opravdu krásné kolečka, musí se nechat!!

Kube => Vítám tě tady chlape trošinku opožděně, ale přeci jenom :smich: Koukám že jezdíš kamionem, jako Janek (tvůj bratr) :smich: I můj otec jednu dobu jezdil pro Bartovickou Dopravní Společnost! Zloději jsou to :smich:

For all => Neznáte nějakou dobrou leštěnku na zaleštění mírných škrábanců? V Autokelly mi doporučily leštěnky s želvou :smich: přímo v barvě laku vozu a s nějakou specialní tužkou (vypada jako rtěnka). Údajně by to mělo vydržet až 25umytí pokud se auto navoskuje :smich:

Odkaz ke komentáři
Dobrý den :)

tak se tady zase po delší době hlásím :)

Kube => Vítám tě tady chlape trošinku opožděně, ale přeci jenom :o Koukám že jezdíš kamionem, jako Janek (tvůj bratr) :palec: I můj otec jednu dobu jezdil pro Bartovickou Dopravní Společnost! Zloději jsou to :lool:

For all => Neznáte nějakou dobrou leštěnku na zaleštění mírných škrábanců? V Autokelly mi doporučily leštěnky s želvou :lool: přímo v barvě laku vozu a s nějakou specialní tužkou (vypada jako rtěnka). Údajně by to mělo vydržet až 25umytí pokud se auto navoskuje :palec:

Myslis u Bartovicke LETECKE?!?!!!! Jo to jsou pekne hovad....

Ta lestenka s Zelvickou je dobra, Bracha ji chce na Viki a ja osobne pouzival tu obyc bez tuzky na kabiny kamionu u byvale firmy a ty se pak leskly. Sice je ta s tou tuzkou drazsi ale pry je fakt dobra. Jinak muzu doporucit klasicke Ceske Tempo nebo Autokrem od stejne znacky. Ale i na Lilo jsem daval zelvicku bez tuzky a byla pak o moc hezci :palec:

A nebo pak prelak celeho auti a mas to na vic jak 25 umyti :smich::smich::smich::smich::smich: ;)

Tak uz mam po pauze a musim zase jet abych se pak mohl flakat tady v hospudce. Tak zatim ahoj vsem.

Odkaz ke komentáři

Dobré dopoledne

Pavle ta "rtěnka" je nahouby , ono to vubec nefunguje jak by mělo a co se týče její odstínu ,mnohdy ti ty škrábance po ošetření jdou ještě víc videt než předtím.

Jinač s turtle wax mám dobré zkušenosti . Na Fáčko jsem kdysi používal turtle wax magic color - modré fa, modrá leštěnka a bylo to fakt super .

Na metalízy doporučuju turtle wax metalic nebo ten magic v zelene na tvoje auti

Jinač mám takový dojem ,že u toho Magicu byla i ta rtěnka

Odkaz ke komentáři
Myslis u Bartovicke LETECKE?!?!!!! Jo to jsou pekne hovad....

Ta lestenka s Zelvickou je dobra, Bracha ji chce na Viki a ja osobne pouzival tu obyc bez tuzky na kabiny kamionu u byvale firmy a ty se pak leskly. Sice je ta s tou tuzkou drazsi ale pry je fakt dobra. Jinak muzu doporucit klasicke Ceske Tempo nebo Autokrem od stejne znacky. Ale i na Lilo jsem daval zelvicku bez tuzky a byla pak o moc hezci :palec:

A nebo pak prelak celeho auti a mas to na vic jak 25 umyti :smich::smich::smich::smich: ;) :o

Tak uz mam po pauze a musim zase jet abych se pak mohl flakat tady v hospudce. Tak zatim ahoj vsem.

Ano jezdil nějakou dobu u Bartovická LETECKÁ :palec: :palec: ale on vždy patřil mezi slušnější řidiče :lool: Každopádně dávno odešel, jelikož přestal platit prasák :) A nyní jezdí v Praze autobusem u podniku Veolia.

Co se týče celolaku, velice bych rád (ale kde vzít a nekrást? popřípadě mít jistotu že mi to nějaká pí.. s prominutím nepoškrábe)

Dobré dopoledne

Pavle ta "rtěnka" je nahouby , ono to vubec nefunguje jak by mělo a co se týče její odstínu ,mnohdy ti ty škrábance po ošetření jdou ještě víc videt než předtím.

Jinač s turtle wax mám dobré zkušenosti . Na Fáčko jsem kdysi používal turtle wax magic color - modré fa, modrá leštěnka a bylo to fakt super .

Na metalízy doporučuju turtle wax metalic nebo ten magic v zelene na tvoje auti

Jinač mám takový dojem ,že u toho Magicu byla i ta rtěnka

Díky za Info, tak já tedy objetuji těch 300,- Kč a uvidíme co to udělá :) Jelikož se mi ty škrábanečky objevují každým dnem další, někoho jsem musel asi pořádně nakrknout :smich:

A přikoupím to ještě pravé české tempo a uvidíme co to udělá :lool:

Odkaz ke komentáři
Dobrý den ;)

tak se tady zase po delší době hlásím :o

Kube => Vítám tě tady chlape trošinku opožděně, ale přeci jenom :smich: Koukám že jezdíš kamionem, jako Janek (tvůj bratr) :smich: I můj otec jednu dobu jezdil pro Bartovickou Dopravní Společnost! Zloději jsou to :smich:

For all => Neznáte nějakou dobrou leštěnku na zaleštění mírných škrábanců? V Autokelly mi doporučily leštěnky s želvou :smich: přímo v barvě laku vozu a s nějakou specialní tužkou (vypada jako rtěnka). Údajně by to mělo vydržet až 25umytí pokud se auto navoskuje :smich:

Ahoj,přes leštěnky tu je expert leštič Woody :palec:

Odkaz ke komentáři
asi bych to nejdříve přetáhnul tempo na metalické laky + želvu..... a pokud chceš parádu největší tak koupit 3 poliše od 3M za 3litry a jak psí kulky :smich:

Leda že by je měli v akci :smich: Kůr.. tři litry za leštěny :smich:

Stejně jsem teď nasraný, včera jsem to umyl a dneska jsem chtěl leštit! ale ten déšť venku co byl? no to bude zase zaprasené :smich:

Odkaz ke komentáři
asi bych to nejdříve přetáhnul tempo na metalické laky + želvu..... a pokud chceš parádu největší tak koupit 3 poliše od 3M za 3litry a jak psí kulky :palec:

Moje řeč :smich:

myslím,že Woody má tu 3M jednu,někde jsem viděl v akci za 900kč,ale je toho litr,což ti vystačí na pár let :lool:

Jo mám tu střední :palec:

počkej až se Voody vzbudí,tak ti to osvětlí :palec:

Já už dávno nespím, pracuji na chalupce :)

wooďákovi stačí jen jedna, nebo´t nemá žádné oděrky, ten to má jak sklo :smich:

Jak podřené sklo :o , ty tři zimy jsou už na tom poznat. Ale řeknu ti, že na fabku jsem zatím 3Mku nevzal. Snad letos a to jen pod kliky :)

A já bych jich potřeboval aspoň 5 ;) na Jarušku aby byla v lesku. :smich: :smich: :smich:

Miro stačí jeden lakýrnik :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...