Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jero : Diky :)ale neni jeste hotovo :)cekame jine vysledky :)ale i tak uz to je brutal :)jede to krasne a mam pocit ze kazdy den lip a lip, ale na mokru a po ceste z a do roboty to moc zkouset nejde :(uz se tesim na vikend...jinak do kopru dojedes a nebo ne, jelikoz ja nevim jestli na tendle sranda match zase jet kdyz sem v kopru kazdy den....

Odkaz ke komentáři

Tak at to pak nevozíš na srazy na podvalu ;) no každopádně držím pěsti , vypadá to dobře :D

Mě čeká ted konečně výměna gumovníku za alu sání ,takže už i ten motůrek bude vypadat jako tako jak v barelku , pak namontim rozpěry - přední vrchní a zadní spodní páč se to kurnik kroutí jak svina no a po dnešní výměně sícen za Densa už jen ty svody . Do té doby budu makat na estetice...

Odkaz ke komentáři

Nene nikdy na podvalu, auto musi byt 100% pouzivatelne v dennim provozu a nesmim mit problem ujet streku na jeden zatah klidne i na plno....do rizika nejdu.

Jinak drzim palce ja na sprinty v kopru kaslu na 200m sotva roztocim 3jku....pokud by prselo tak bych to cele prohrabal :D

Odkaz ke komentáři
Zdar bando tak jsem doma z garáge.Pokud jde o sraz na 1 máje tak už hlasím neučast jsem na týden na rybách.ale neděli 25 můžu.Dnes jsem vyndal pružinu a nasadil kolečko na Huberta a ozkoušel kolik to leze ven a neni to tak hrozné ,ták a už jsem řizl i do podlahy.

zdarec !

V neděli to bude ;) a co se týče kol , jsou tak super ,že už to ani líp nejde :D ;)

Odkaz ke komentáři

Kluci prosim pomoc. Mozna to bude vypad hloupe ale nevite nekdo postup vymeny zadnich tlumicu u O1 combi 4x4? Stahovaky mit budu ale nikdy jsem to nedelal tak ani nevim narocnost ukonu. Mechanicky toho zvladnu dost ale nerad bych se zasekl na necem co bez profi naradi neudelam. Diky za kazdou radu. Kdyztak to hodte na SZ. Jeste jednou diky.

Odkaz ke komentáři
Zdar bando tak jsem doma z garáge.Pokud jde o sraz na 1 máje tak už hlasím neučast jsem na týden na rybách.ale neděli 25 můžu.Dnes jsem vyndal pružinu a nasadil kolečko na Huberta a ozkoušel kolik to leze ven a neni to tak hrozné ,ták a už jsem řizl i do podlahy.

post-48-1271176946_thumb.jpg post-48-1271176962_thumb.jpg post-48-1271176976_thumb.jpg post-48-1271177004_thumb.jpg

MIRO MYSLEL SEM ŽE TO POLEZE VÍC VEN, ALE TOHLE JE TAK AKORÁT :D BUDE TO VYPADAT PERFEKTNĚ

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...