Jero Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Sice bych měl po noční a v pondělí bych šel na ráno ale šlo by to ;) A jen tak na okraj, co kdyby to bylo na 1 máje, posunulo by se to o týden a ve svátek asi nás do práce moc nepůjde, co? :D kdo souhlasí s Woodyho návrhem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Lancelot :D No pro me je to uz vecer ;) Jero : U nas dobry s nedeli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Hoblajs ty se neozývej :D ted jsem ti koukal do vlákna :D ;) ;) ;) paráda ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Sice bych měl po noční a v pondělí bych šel na ráno ale šlo by to ;) A jen tak na okraj, co kdyby to bylo na 1 máje, posunulo by se to o týden a ve svátek asi nás do práce moc nepůjde, co? :D na 1.máje se jde do průvodu !! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Jero : Diky :)ale neni jeste hotovo :)cekame jine vysledky :)ale i tak uz to je brutal :)jede to krasne a mam pocit ze kazdy den lip a lip, ale na mokru a po ceste z a do roboty to moc zkouset nejde :(uz se tesim na vikend...jinak do kopru dojedes a nebo ne, jelikoz ja nevim jestli na tendle sranda match zase jet kdyz sem v kopru kazdy den.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Kopr jedu ,ale nevím jestli půjdu na sprinty , jelikož to momentálně nejede dle mých představ a svody nějak nedošly :D ,ale možná to risknu kuchnuty ;) Uvidím podle počasí .) Na kolik PS se chceš dostat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Na co nejvice :)v podsate kdyz uz se do toho nasypalo tolik tak by byla skoda prestat v nejlepsim .)a uz i hazim oblacky, takze sem regulerni diesel :)nikdo si me nesplete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tak at to pak nevozíš na srazy na podvalu ;) no každopádně držím pěsti , vypadá to dobře :D Mě čeká ted konečně výměna gumovníku za alu sání ,takže už i ten motůrek bude vypadat jako tako jak v barelku , pak namontim rozpěry - přední vrchní a zadní spodní páč se to kurnik kroutí jak svina no a po dnešní výměně sícen za Densa už jen ty svody . Do té doby budu makat na estetice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Nene nikdy na podvalu, auto musi byt 100% pouzivatelne v dennim provozu a nesmim mit problem ujet streku na jeden zatah klidne i na plno....do rizika nejdu. Jinak drzim palce ja na sprinty v kopru kaslu na 200m sotva roztocim 3jku....pokud by prselo tak bych to cele prohrabal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Noo , já bych to možná dokázal odjet na jedničku ,ale ke konci tam jestli tak prdnu tu dvoju ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 tak hlavne to nerozmotej jak marat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tak ono to na mokru rozpráskat na sličkách jde razdva ;) ,ale mě to tolik nejede :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tak ono to na mokru rozpráskat na sličkách jde razdva ;) ,ale mě to tolik nejede :D To jo ale ty brzdy na 600 koni, to jako je muze rovnou vyndat kvuli vaze :(riskuje.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 bando jen tak naokraj - Co kdyby se ten sraz presunul na nedeli ? to byste vsichni mohli bez problémů ??? Za mně jo :D nima probléma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 To jo ale ty brzdy na 600 koni, to jako je muze rovnou vyndat kvuli vaze :(riskuje.... Já už ani nevím co tam má ... ,ale slyšel jsem ,že na ty zpomalovače moc nedal ... Tak on hraje na to,že to na tech dráhách a letištích vždycky ubrzdí :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Mám tady přátele :D ;) Vím, však jen vtipkuji. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Zdar bando tak jsem doma z garáge.Pokud jde o sraz na 1 máje tak už hlasím neučast jsem na týden na rybách.ale neděli 25 můžu.Dnes jsem vyndal pružinu a nasadil kolečko na Huberta a ozkoušel kolik to leze ven a neni to tak hrozné ,ták a už jsem řizl i do podlahy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Ma nekdo z vas spatne zkusenosti s uzivatelem ze SH fora, Zralokem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Vím, však jen vtipkuji. ;) já vím :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Zdar bando tak jsem doma z garáge.Pokud jde o sraz na 1 máje tak už hlasím neučast jsem na týden na rybách.ale neděli 25 můžu.Dnes jsem vyndal pružinu a nasadil kolečko na Huberta a ozkoušel kolik to leze ven a neni to tak hrozné ,ták a už jsem řizl i do podlahy. zdarec ! V neděli to bude ;) a co se týče kol , jsou tak super ,že už to ani líp nejde :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Ma nekdo z vas spatne zkusenosti s uzivatelem ze SH fora, Zralokem? Někdo tam psal, že mu Žralok dělal folie a pak měl ¨nějaký problém s reklamací :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Woody, takže v neděli jedeš ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Nic, mizím do obchodu nakoupit nějaký zásoby . máám hlad ;) tak zatim :D a pomalu vymýšlejte nějaký program co budem fotit a kde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Kluci prosim pomoc. Mozna to bude vypad hloupe ale nevite nekdo postup vymeny zadnich tlumicu u O1 combi 4x4? Stahovaky mit budu ale nikdy jsem to nedelal tak ani nevim narocnost ukonu. Mechanicky toho zvladnu dost ale nerad bych se zasekl na necem co bez profi naradi neudelam. Diky za kazdou radu. Kdyztak to hodte na SZ. Jeste jednou diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 a co se děje v neděli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Woody, takže v neděli jedeš ???? Jo ale budu po noční a auto bude nejspíš neumyté :D ale jedu s vámi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 a co se děje v neděli? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry268498 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Někdo tam psal, že mu Žralok dělal folie a pak měl ¨nějaký problém s reklamací :D to byl Peta, ja vim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Neználku, takhle se vytahují lemy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Zdar bando tak jsem doma z garáge.Pokud jde o sraz na 1 máje tak už hlasím neučast jsem na týden na rybách.ale neděli 25 můžu.Dnes jsem vyndal pružinu a nasadil kolečko na Huberta a ozkoušel kolik to leze ven a neni to tak hrozné ,ták a už jsem řizl i do podlahy. MIRO MYSLEL SEM ŽE TO POLEZE VÍC VEN, ALE TOHLE JE TAK AKORÁT :D BUDE TO VYPADAT PERFEKTNĚ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.