Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Je někdo ochotný mi do 2tisíc vyleštit, zaleštit můj lak na OI? na ŠkodaHome to nabízí jeden maník za 800kč (celé auto) s leštěnou 3M! Bohužel je hodně z ruky.

Cenu leštění bych si představoval do 2tisíc :) Já osobně nemám možnost, ani prostor :D

Chci to prvně zkusit oživit, než abych investoval do celolaku. Poté bych řešil další nedostatky :pivo:

Odkaz ke komentáři

Kube.....no "legálně" jsem je tam přišrouboval :D :pivo: :(

samo,že v pepírech nejsou....ale vejde to v klidu 235/35 r19

nikde nic nedře

a podvozek celkem funguje......ještě třeba udělat geomku,protože se to trošku chvěje nad 160 a zadek plave

ale donutil jsem dnes v nájezdu na dálnici pískat gumy :)

Odkaz ke komentáři
Hoši potřeboval bych poradit se svorkovnicí, nevíte náhodou jako číslo by to mělo být na toto ? Hledal jsem v etce ale marně. Číslo toho denního svícení je 5J0941067 a potřebuji číslo svorkovnice ať vím co objednat :)

No bez zaruky 1J0973723

Odkaz ke komentáři
Tak je to jeji volba na jeji karku,tak at si rozhodne co tam chce ona a co se ji libi ;-)

Marosi ale Izzy je hlavne i Jankova i kdyz se Petule o ni moc dobre stara a myslim si,ze u brz o vzhled tak moc nejde a zvlast u te 1.9D je ten predek hodne tezky a zadek jsou jen bubny...... Takze ja bych volil vrtane Zimmermany.

Marosi vubec mi nepomahas!!! :)

Janku najezdili jsme s Izzy hromadu km kdysi davno a oba vime jak dulezita je bezpecnost pro nase holky. Podle me za ty penize je jedina a nejlepsi volba vrtany Zimmerman. Ja je budu davat na Lilo pristi mesic a myslim si,ze s nima Petka bude jen delat paradu jak pri brzdeni tak vzhledove!!!!!! Muj nazor vrtane Zimmerman!!!!!!! :D :pivo: :(

Odkaz ke komentáři
Marosi ale Izzy je hlavne i Jankova i kdyz se Petule o ni moc dobre stara a myslim si,ze u brz o vzhled tak moc nejde a zvlast u te 1.9D je ten predek hodne tezky a zadek jsou jen bubny...... Takze ja bych volil vrtane Zimmermany.

Janku najezdili jsme s Izzy hromadu km kdysi davno a oba vime jak dulezita je bezpecnost pro nase holky. Podle me za ty penize je jedina a nejlepsi volba vrtany Zimmerman. Ja je budu davat na Lilo pristi mesic a myslim si,ze s nima Petka bude jen delat paradu jak pri brzdeni tak vzhledove!!!!!! Muj nazor vrtane Zimmerman!!!!!!! :) :D :pivo:

Tak co resite...pokud jde o vase holky a bezpecnost.Sup tam s nima.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...