Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ok dik :smich:

Ja osobne byl u Tommana a byl jsem spokojeny, 2h hledali kde mam unik az ho nasli. Uplne pidi dirka v chladici... A to tam mel Uv sracku aby to videl. Dokonce byli takovi frajeri ze si vytakhli medium zpatky abych ho zbytecne neplatil kdyz by mi stejne zdrhlo..... Tata byl u Barum a taky fajn, ale nezjistili ze ma pdrly ten hlinikovy vysousec a ma kulicky vsude v systemu climy......

Odkaz ke komentáři
Ja osobne byl u Tommana a byl jsem spokojeny, 2h hledali kde mam unik az ho nasli. Uplne pidi dirka v chladici... A to tam mel Uv sracku aby to videl. Dokonce byli takovi frajeri ze si vytakhli medium zpatky abych ho zbytecne neplatil kdyz by mi stejne zdrhlo..... Tata byl u Barum a taky fajn, ale nezjistili ze ma pdrly ten hlinikovy vysousec a ma kulicky vsude v systemu climy......

Na ten praskly vysousec mu prisli az po mesicnim zkoumani u Auto Thorax v Ove. Neuctovali vsechny hodiny prace, ale i tak to byl ranec jak svina!!!

Vectome jestli mas karu novou tak si zajed bud do te barumky, nebo k tomanovi at ti zkontroluji tesnost, udelaji desinfekci a doplni medium. Nekde jsem vycetl ze desinfekce by se mela delat na zacatku a konci sezony a jednou rocne doplneni media. Normalni unik media je pry 10% ročne. Ja osobně jednou za rok vyčistím klimu sprejem za cca 300,- + filtr s uhlikem (cca 600,-) a co dva roky jedu doplnit medium a natlakovat klimu (full servis cca 1.200,- podle toho kolik g media doplnuji)...

EDIT : doporučuji si v barumce založit členskou kartu, ceny jsou pak o něčem jinem. Umi celkem dobre tu climatizaci, laserovou geosku a test tlumicu...

Upraveno uživatelem Janek250
Odkaz ke komentáři

http://autobazar.avizo.cz/skoda-octavia-ii...06-2977821.html

Tak se koukejte:

Škoda Octavia II 1.9 TDIPD 6/06, r.v. 2006, nafta, 1896 ccm, 77 kW, barva: šedá, hatchback, počet míst k sezení: 5, STK do: neuv/edeno, cena včetně DPH, stav: havarované, ABS, imobilizér, manuální převodovka, nastavitelný volant, otáčkoměr, posilovač řízení, tónovaná skla, TP CZ, vůz lehce poškozen, ...
rozumná cena, www.crash-cars.cz, crashauto@seznam.cz;

Odkaz ke komentáři
http://autobazar.avizo.cz/skoda-octavia-ii...06-2977821.html

Tak se koukejte:

Škoda Octavia II 1.9 TDIPD 6/06, r.v. 2006, nafta, 1896 ccm, 77 kW, barva: šedá, hatchback, počet míst k sezení: 5, STK do: neuv/edeno, cena včetně DPH, stav: havarované, ABS, imobilizér, manuální převodovka, nastavitelný volant, otáčkoměr, posilovač řízení, tónovaná skla, TP CZ, vůz lehce poškozen, ...
rozumná cena, www.crash-cars.cz, crashauto@seznam.cz;

To neni doufam tvuj pristi vyber ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...