Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Mám jednu v sedanu bilou za super prachy , ale je tady jeden problém :lol: Prachy :lol: , neschrastím ted tolik a pujcku si brat nechcu .

Uz si připadám jak nějaký rajder :smich: ,ale to naše dítko mění plány nehorázně :)

Takže se závoděním na nějakou dobu praštím ,cívka je for sale , důvod : sežrala peněz a peněz a bohužel to není poznat .

TO NEŘEŠ :smich: VÍŠ KOLIK UŽ MOJE AUTO SEŽRALO PENĚZ A STEJNĚ NEJEDE :rolleyes: :) :lool:

Odkaz ke komentáři
TAK CHCE POKECAT A PAK ZDRHNE :rolleyes: :) :lool: JERO TAK CO ??? JAK PRODÁŠ CIVU CO BUDE NÁSLEDOVAT ???

no nic zavratnýho :) nejsou prachy . Následovat bude na 60% VW :smich:

1.4ka zůstane ,páč ted švagr udelal papiry :lol: , moje cívka půjde do světa a jeste se v brzké době musím zbavit pickupa .Živit tu 2.5tku korejskou někdo musí :smich:

Odkaz ke komentáři
No tak obacs mi hrabne v kouli a pak vidim rude no.... :rolleyes: :) :lool: Proste jen nepochopim proc nekteri ridici pri trosce snehu musi jez 50km/h kdyz se da v klidu valit 90km/h. Jen si musis uvedomit ze mas pod vsim krehoucky kristal. A pak to jde :) :smich::lol:

A hlavne si musim taky casto rikat: bo neni cas pi.. :smich::lol::lol:

To mi povidej. Za sucha te predjizdeji jak ondoni a kdyz je torsku snehu jedou a delaji kolony...... jasne,kazdy jede jak uzna za vhodne ale blokovat cestu,to pak rostu :lol:

Odkaz ke komentáři
To mi povidej. Za sucha te predjizdeji jak ondoni a kdyz je torsku snehu jedou a delaji kolony...... jasne,kazdy jede jak uzna za vhodne ale blokovat cestu,to pak rostu :smich:

Ty jo Marosi skoro se ti rymuje :) :smich: Jako by jsi my cetl myslenky!!!!

Nic bando. Jsem KO a jdu chrnet, rano 4.30 budicek a hura do rachoty :rolleyes: :) :lool: Takze dobrou noc a at mam zitra co cist :lol:

Odkaz ke komentáři
no nic zavratnýho :rolleyes: nejsou prachy . Následovat bude na 60% VW :)

1.4ka zůstane ,páč ted švagr udelal papiry :lool: , moje cívka půjde do světa a jeste se v brzké době musím zbavit pickupa .Živit tu 2.5tku korejskou někdo musí :smich:

Ty ses pekne namlsal na tom srazu :)

Kdo nas pak bude predjizdet v kolone :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...