Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

AHOJ ZDENKU.....DOBRÁ PRÁCE S MOLÍKEM :lol:

5 hodinove usili a rozsekane ruce z montazeEMP meraku :palec: navic mi roztrhalo jeho auto s tlakem ve vyfuku 2,3baru moje krasne modre odsavani plynu :lool:

Tak snad bude aspon pan majitel spokojenej... Co jsem slysel tak tohle je na tomhle hardweru rekord CR.

Urcite je co zlepsovat ale toz uvidime. Molik se presunul temer k oblasti vysokeho tlaku :) plnime temer 3 bary tlak turba absolutne. Pro neznale to je 2 bar pretlak plus 1 bar atmosfera :lol::lol:

Odkaz ke komentáři
Udelam TOP cenovku teda doufam 500,- za 2x zmereni co ty na to? Je to OK? Nebudu resit pocet ucastniku ani jestli to je 4x4 nebo 6x6. Navic tam bude muklovat JAJIC :)

Doufam ze bude merit spousta lidi, kdyz jsi nam udelal tak paradni cenovku :palec:

V tydnu se domluvime jestli udelame viktorce chip pred nebo v pruhehu srazu. Jak se dostanu k PC udelam novou anketu a rozeslu SZ stamgastum at je ucast hojna :lool:

Odkaz ke komentáři
U ABC tuning určitě :palec:

Myslel jsi to tak, že teď má ještě nižší výkon než když byla nová?

Co je ABC tuning? Odbornici na slovo vzati? :)

Nevim jestli ma jeste nizsi vykon, mozna ze ma. Nemyslim si ze jede spatne, to ne, ale nemam to uz s cim srovnat. Brzda rekne presne jak na tom je, nebo ne?

Cau Karliku :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...