Petinka250 Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Čest bando, tak jsem konečně doleštil pozůstatky z lišt :) snad už to bude OK a domontil to denní už jen zapojit, ale vubec se mi nechce parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Čest bando, tak jsem konečně doleštil pozůstatky z lišt :) snad už to bude OK a domontil to denní už jen zapojit, ale vubec se mi nechce Woody zrcadlo hadra jak se ti to blyští, tvoje auto by se dalo používát místo zrcadla pro ranní líčení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Holki dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Woody : At to lesteni nedopadne jak u me Lestim lestim, a najednou zjistim ze vlastne brousim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 kurde, už se vidím doma :) pobalím a táhnu na víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Woody : At to lesteni nedopadne jak u me Lestim lestim, a najednou zjistim ze vlastne brousim :lool: No tak já to musel trochu zbrousit, bo tam zůstala taková slabá mapka :) A nejlepší bylo, jak jsem byl sundávat lepidlo z laku z těch lišt u známé co má lakovnu. Byla tam i její segra s octavou a tak jsme dali řeč, proč jsem přijel a ona že tam už kolem lišt má puchýřky, tak že to chce taky sundat. A synek od známe byl hodně aktivní tak to šel hned sundat a světe div se, ani trochu lepidla na dveřích nezůstalo :) on tam totiž nebyl ani lak on to serval i s lakem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 No tak já to musel trochu zbrousit, bo tam zůstala taková slabá mapka :lool: A nejlepší bylo, jak jsem byl sundávat lepidlo z laku z těch lišt u známé co má lakovnu. Byla tam i její segra s octavou a tak jsme dali řeč, proč jsem přijel a ona že tam už kolem lišt má puchýřky, tak že to chce taky sundat. A synek od známe byl hodně aktivní tak to šel hned sundat a světe div se, ani trochu lepidla na dveřích nezůstalo :) on tam totiž nebyl ani lak :D on to serval i s lakem Takze tak, jako mi s Izzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Kube Ty jsi GAY ze budes v Milanovi? :o Vi o tom Rubi? No ja ne ale v Milane se jich najde urcite hromada A Rubi to vi a je ji to fuk bo si jede nekam na vodu...... :) Takze tak, jako mi s Izzi :( Petule nic si z toho nedelej...... Nekde jsem zaslech, ze setris na celolak :) Woody: Pekna pracicka Jsis zpatky vratil tech ztracenych 10let z toho spinace ne :D :lool: Fakt se k Tobe budu muset stavit na male skoleni v lesteni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Kube, pojedeš s náma ty Malenovice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Kube, pojedeš s náma ty Malenovice? Woody i kdybych se rozkrajel, naklonoval nebo ja nevim co tak mi to absolutne nevyjde :) Je to presne v pulce meho turnusu a musel bych si kvuli toho vzit 14dni dovolene a to bych prisel na buden..... Ale Andy(Rubi) premysli jestli tam pojede s Lilo sama..... Ale ja fakt nemuzu!!!! Ani nevis jak me to sere!!!!! Ale budu ted toho 15.5 u Funa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 U Funa zaz nebudu já bo musím do roboty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 U Funa zaz nebudu já bo musím do roboty :) Se snad nepotkame...... Kuwa to je k vzteku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 No, jestli bude tahle akce LaserGame Ostrava tak tam budu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 No, jestli bude tahle akce LaserGame Ostrava tak tam budu To by bylo fajn!!! Janek to vymyslel tak abych byl urcite doma a mohli jsme se s Vama konecne poradne potkat :) Janek je hlava mazana!!! Jinak uz mam padla az do pondeli do 5h...... Prvni uz je otevrene a k nemu pecenu kuratko a bageta...... Mnam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Cus bando. Tak mam take za sebou 600 km ale jako spolujezdec :D Woody a jak svorkovnice,byla to ona a kolik to stalo ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 brej večír :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 brej večír :D ahoj kajo co noveho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 neoslňuje tě v noci ten bílej maxidot? Ahoj..ani ne...tohle bylo naplno,svítivost se dá snížit a to dělám večer :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 fšecko jde,tak to má být,tak je to správné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Brej večír Woody a jak svorkovnice,byla to ona a kolik to stalo ?? Jo, byla to on - 128 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 (upraveno) Dneska jsem se věnoval autu asi pět hodin :o ...hodinu jsem měnil olej u Neználka na rampě,hodinu umýval a tři hodiny leštil před barákem...ruky mám jak opice...nechápu Woody jak to dáváš :D Perlička...při umývání přijeli dva cikáni v zánovním BMW M3 a umývali to bez kýblu,šamponu,ani hadru neměli...ten starší a tlustší byl znalec aut :D ...prý" ty kotouče jsou rezavé,měli bychom to něčím navoskovat " :D Upraveno Květen 7, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 kde jsi toho Neználka zanechal,není po něm ani vidu, :D ani slechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 (upraveno) Asi se cpe kaprem :o ...u Neználka jsem myslel v tom areálu tam jsou rampy,ale trochu úzké :D nevlezl jsem se...a Neználek má garáž co by houbou dohodil :D Ty Woody...čím čistíš tečky od pylu ,asfaltu a podobného svinstva na kastli ? Upraveno Květen 7, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Carlosi dneska sem videl ja tebe na priborske z FM jsi jel cca lehce po 14 hod :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Ty Woody...čím čistíš tečky od pylu ,asfaltu a podobného svinstva na kastli ? Dneska jsem to zkoušel kalvadosem bo mi došel tech. benzín a šlo to super :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Carlosi dneska sem videl ja tebe na priborske z FM jsi jel cca lehce po 14 hod :D jj já hleděl víc do zpětného zrcátka,abych neztratil Jindru,byl u s-talkera měnit podsvícení :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Woody...nemám kalvados :o ..může být slivovice z r. 2003 ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Ahoj..ani ne...tohle bylo naplno,svítivost se dá snížit a to dělám večer :D ahá....protože jak jsem na to včera koukal,tak i ve dne dost razí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Woody...nemám kalvados :D ..může být slivovice z r. 2003 ? :o Tak to nemám zkušenost, já zkoušel 2009 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 (upraveno) Ty jsi tam byl včera ? ...jinak jde asi o zvyku :D...předělávat to už nebudu :o Woody..jak nepiju,tak se z alkoholu co máme doma pomalu stává archív...mám i Finlandii,kterou jsem dostal na 18.narozeniny :D Upraveno Květen 7, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.