Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Mrtvo,protze ma Woody nocni :smich:

Nerekl bych ze je to tim, protoze Woody se dokaze pripojit i kdyz je v praci :D Jenze asi nekde chrape tak na nas hazi bobek :D :o A ostatni sedi nekde v jine hospode a chlastaj..... Nebo cuci na pitomou telku :smich::smich:

Kuwa nez jsem to napsal tak uz napsal i Woody.... Ale je videt ze nekecam..... On uz tam chudak nekde usina..... :D

Ty jo ted tady od pumpy odjelo krasne cerne Porsche Cayman a za nim cerne Lamgorgini a trosku to chlapci orostovali...... Krasny to zvuk!!!!

Odkaz ke komentáři
Jak to že ještě nespíš?

Bo jsem dneska vstaval az v 11h a nejak se mi jeste nechce i kdyz za chvili pujdu bo tady chcipnul pes a uz jsem na youtube videl komplet vsechny videa s Achmedem od Jeffa Dunhema....... :D :o :D :D A hlavne si nikdo nechce povidat. Tak na to taky hodim bobek..... :smich::smich::smich: Jo a hlavne mi doslo pivo tak pujdu spinkat. :palec::palec:

Odkaz ke komentáři
No promíň :D Jsem na Vás nějak zapomněl, a tak jsem přišel pozdravit poctivé ALPY :lol:

To tada ne ne..... Ja nejsem zadna ALPA...... :o :D Jenom mi uz doslo vsechno pivo...... :D :smich::smich::smich:

Video mi mobil nepobera a rad bych i pokecal, ale psat na mobilu je na pikaču. Asi si tu natáhnu přípojku n net ;)

To jsou jen vymluvy aby jsi mohl v klidu chrapkat...... :) :) :) Koukni na to zitra doma a pust si to pekne od prvniho dilu...... Jeff ja fakt super a konecne je pro nektere i s ceskyma titulkama :palec::palec::palec:

Odkaz ke komentáři
To video je opravdu luxusní :D

Woody, ty máš pořád jen NOC?

Tak se koukni na vsechno co tam od Jeffa je s titulkama. Ten vanocni special je super ale nejradsi mam Achmeda a Penatse :smich::smich:

Jelikož, pokaždé co zde příjdu.. Buď máš před noční, nebo po :palec: asi sem chodím málo :palec:

A to ze Woodyho vidis jen pred a po sichte je pro to, ze jsi tu tak malo :o :D :D :smich: Koukni na me, ja nejsem ani v CR a jsem tady vyosleny skoro porad a zvlast kdyz ma Woody nocni aby se v praci nenudil protoze vsichni schvalne zalezou a on cudak musi valcit sam :palec::lol: :) , ze jo Woody!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Teď jsi mi připomněl kamaráda co vždy říkal, když zahnul holce. "Co jsem měl dělat, když ona dělala? Co já? Já nic!" :smich: Samozřejmě to chápu, to všechno jde úplně samo :smich:

Samo to nejde. Musis zajit do lednice, otevrit si pivo nebo vino, nalit si to do sklenice a pak vypit :smich::smich: A ja s oblibou rikam, ze ja nic, za to muzou oni, komunisti :smich::smich::smich:

To Woody: na co teda dneska koukas? :smich:

Odkaz ke komentáři
Ahoj Janku, tak co anténa už chytá signál? :smich:

Woody zatim chyta jen signaly z vesmiru :smich: Dneska jsem ji stacil striknout zakladem na plast, pak 3vrstvy magicke cerne metly a dve vrstvy laku... Na vic nezbyl cas. Myslis ze 2vrstvy laku budou stacit? Mam strach ze dve jsou malo... Zitra prepajet kabliky a zkusit co chytim bez biče...

Jdu spat, tak dobrou woody :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...