Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobrýý den :smich:

Holajs gratulace , Bmw jezdí dobře :smich: Co to bylo za obsah ? :smich:

Jinač s budem muset ty čísla vyměnt všeci , měl jsem vyrazit ,ale všichni co měli jet semnou se na mě samorřejmě vysrali a samotnému se mě nechtělo :smich: .Ale stejně tu černou rakev jednou pojedu :smich::P :smich: :smich:

Verush super fotky !

A zároven dík , na asi druhé fotce je cervený "barel" od kámoše a to mi říkal,že asi nepojede :smich:

Odkaz ke komentáři
Dobrýý den :smich:

Holajs gratulace , Bmw jezdí dobře :smich: Co to bylo za obsah ? :smich:

Jinač s budem muset ty čísla vyměnt všeci , měl jsem vyrazit ,ale všichni co měli jet semnou se na mě samorřejmě vysrali a samotnému se mě nechtělo :smich: .Ale stejně tu černou rakev jednou pojedu :smich::P :smich: :smich:

Verush super fotky !

A zároven dík , na asi druhé fotce je cervený "barel" od kámoše a to mi říkal,že asi nepojede :smich:

to bylo nic moc 330i ale asi dost stare bych rekl... 6, 7 roku to bylo urcite.

No urcite me pojedes, pokud mi teda nejebne v kouli a neudelam dietni program :-)

Jo no pane vzdyt sem to tady vecer psal ze jedeme, a jak napisu ze jedu tak jedu :)jinak do SZ ti posilam kontakt at uz se to neopakuje :smich:

Odkaz ke komentáři
to bylo nic moc 330i ale asi dost stare bych rekl... 6, 7 roku to bylo urcite.

No urcite me pojedes, pokud mi teda nejebne v kouli a neudelam dietni program :-)

Jo no pane vzdyt sem to tady vecer psal ze jedeme, a jak napisu ze jedu tak jedu :)jinak do SZ ti posilam kontakt at uz se to neopakuje :smich:

Jo tak 330 bych si možná ted papnul i já :smich: ,ale jede ti to fakt dobře a na tech 400 metrů bych se ztratil vzádu jako nic :smich:

Jinač parádička ,už ukládám :smich: příště jedem "štrůdl" :smich:) :smich:

Odkaz ke komentáři
ne ne je doma, ale naštěstí to nečte!!

Ja myslel,ze mela jet na kola s kamaradkama? To radeji zustala s tebou jo? Ta je ale hodna..... Alespon jsi nemusel lezet tri dny v lihu.... :smich::smich::smich: Teda pokud jses na to netesil :smich::smich:

Jinak ahoj Jero..... tvuj vzkaz je misty hadanka cece :smich::smich:

To Hoblik: To se ani nedivim,ze to nestihal kormidlovat..... Takova slicna slecna na startu, se mu odkrvil mozek a bylo vymalovano..... :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
bré ráno :smich:

Ahooooojjjjjj Woody!!!!! Tak jak jsi to doklepal? Ja uz fak musel jit chrapat.... Nevidel jsem uz na klavesnici :smich::smich:

To ALL: Nazdar kluci!!!!! Kdepak jste vcera vecer byli? Jsme to tady museli pomalu jen s Woodym zachranovat sami :smich::smich::smich:

To Jirka: Ty folie jsou fakt hezke a cena je taky moc hezka :smich: :smich: Asi si tam zejedu taky!!!!!!

To Carlos: Je nejaka zvlsni cekacka na kozku nebo Ti staci rict a je za chvili hotova?

To Razty: Nevis kde za slusny peniz sehnat predni dil vyfuku na 1.9TDi kde je katl? I nefunkcni :smich:

Odkaz ke komentáři
Ahoj, nějak jsem to doklepal, no a teď jdu znova :smich::smich::smich: kuwa mi se nechce :smich::smich::smich:

Si delas prdel, ze jdes znova na noc????!!!!!!!! Kuwa to je hnus a vubec Ti to nezavidim!!!!!! Ja delal 6 let jen nocni a fakt mi z toho hrabalo...... Ale dneska s tebou ponocovat nebudu.... Promin... Rano ve 4h vstavam a jedu smer Francie.

Jo a Woody koukal jsi na toho Jeffa Dunhema?

TO All: Tak ja to zase na chvili vypnu jelikoz tady zase nikdo neni..... Woody se chysta do prace aa vsichni cekaji az tam bude aby sem vlezli :smich: Tak ja se pripojim taky pozdeji, promin Woody...... Musim si jit nabalit cigarety.....

Odkaz ke komentáři
Nebuď měkký, ne do půlnoci vydržíš :smich:

Jo jasne :smich::smich: A rano ti volam a ridis za me :smich: :lool: :lol: To uz jsem zkousel parkrat a dopadlo to fakt divne :smich::smich: Je fakt divne kdyz si nepamatujes treba 100km cesty :smich::smich::smich::smich:

To All a hlavne Blondakxxx: Jses ptal co s tim menicem budu zivit? Tak tady mas malou ukazku nudy v praci :lol::lol::lol: A vsehno to zivi tohle male hovadko :lol::lol::lol:

post-3498-1273416955_thumb.jpg

post-3498-1273416968_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Kube : Ty jo,ty tam mas ale bordel. Ty sedis porad za volantem i kdyz mas pauzu :lol:

Mas spacku za sebou nebo nad sebou :smich:

Koukam ze valis i PS 2 - copak hrajes dobreho ?

No bordel je silne slovo, ono je jen trochu problem s kabelazi...... Je toho tolik,ze se to pak vali vsude tak to vypada jako bordel, ale a se v tom vyznam :smich::smich::smich:

Mam klasickeho tahace takze spani mam za sebou :smich::smich: Dve postele, ale ta vrchni je o tretinu vetsi nez ta spodni :lol:

Jo hraju ale ne moc casto :smich: Nejdadeji mam Grand Turismo 4 a s kolegma varime NHL 09 ale ted mam novych asi 50 her a nemam cas..... A hlavne ho chci prodat..... Dal jsem tam cip a uz me to nejal nebavi :smich:

Jo a sedim i ve volnu na sedadle ridice protoze je to to nejpohodlnejsi misto v tomhle tahaci...... Spolujezdcova sedacka je prkno a z posteli je pristup k notaku na prd(nizka kabina) :smich::smich: :lool: :lol:

A ten curbes na podlaze pred menicem je z toho jak porad lozim pres zpolujezdce pro veci a taky z toho jak jsme predevcirem s kolegou do 2h hrali PS2 :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
ten bordel jsem mysle obrazne :smich:

Jinak nevite proc mne se nic nechce :smich:

Vsak v pohode. Blbec potrebuje poradek a inteligent zvlada i bordel :smich::smich::smich: Ale i obrazne bych to mel poradne vyfoukat a uklidit......... Jenze jak jses sam ted zeptal..... Proc se mi nic nechce :smich::smich::smich: Jsme na tom stejne!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...