Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobrýý den :smich:

Holajs gratulace , Bmw jezdí dobře :smich: Co to bylo za obsah ? :smich:

Jinač s budem muset ty čísla vyměnt všeci , měl jsem vyrazit ,ale všichni co měli jet semnou se na mě samorřejmě vysrali a samotnému se mě nechtělo :smich: .Ale stejně tu černou rakev jednou pojedu :smich::P :smich: :smich:

Verush super fotky !

A zároven dík , na asi druhé fotce je cervený "barel" od kámoše a to mi říkal,že asi nepojede :smich:

Odkaz ke komentáři
Dobrýý den :smich:

Holajs gratulace , Bmw jezdí dobře :smich: Co to bylo za obsah ? :smich:

Jinač s budem muset ty čísla vyměnt všeci , měl jsem vyrazit ,ale všichni co měli jet semnou se na mě samorřejmě vysrali a samotnému se mě nechtělo :smich: .Ale stejně tu černou rakev jednou pojedu :smich::P :smich: :smich:

Verush super fotky !

A zároven dík , na asi druhé fotce je cervený "barel" od kámoše a to mi říkal,že asi nepojede :smich:

to bylo nic moc 330i ale asi dost stare bych rekl... 6, 7 roku to bylo urcite.

No urcite me pojedes, pokud mi teda nejebne v kouli a neudelam dietni program :-)

Jo no pane vzdyt sem to tady vecer psal ze jedeme, a jak napisu ze jedu tak jedu :)jinak do SZ ti posilam kontakt at uz se to neopakuje :smich:

Odkaz ke komentáři
to bylo nic moc 330i ale asi dost stare bych rekl... 6, 7 roku to bylo urcite.

No urcite me pojedes, pokud mi teda nejebne v kouli a neudelam dietni program :-)

Jo no pane vzdyt sem to tady vecer psal ze jedeme, a jak napisu ze jedu tak jedu :)jinak do SZ ti posilam kontakt at uz se to neopakuje :smich:

Jo tak 330 bych si možná ted papnul i já :smich: ,ale jede ti to fakt dobře a na tech 400 metrů bych se ztratil vzádu jako nic :smich:

Jinač parádička ,už ukládám :smich: příště jedem "štrůdl" :smich:) :smich:

Odkaz ke komentáři
ne ne je doma, ale naštěstí to nečte!!

Ja myslel,ze mela jet na kola s kamaradkama? To radeji zustala s tebou jo? Ta je ale hodna..... Alespon jsi nemusel lezet tri dny v lihu.... :smich::smich::smich: Teda pokud jses na to netesil :smich::smich:

Jinak ahoj Jero..... tvuj vzkaz je misty hadanka cece :smich::smich:

To Hoblik: To se ani nedivim,ze to nestihal kormidlovat..... Takova slicna slecna na startu, se mu odkrvil mozek a bylo vymalovano..... :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
bré ráno :smich:

Ahooooojjjjjj Woody!!!!! Tak jak jsi to doklepal? Ja uz fak musel jit chrapat.... Nevidel jsem uz na klavesnici :smich::smich:

To ALL: Nazdar kluci!!!!! Kdepak jste vcera vecer byli? Jsme to tady museli pomalu jen s Woodym zachranovat sami :smich::smich::smich:

To Jirka: Ty folie jsou fakt hezke a cena je taky moc hezka :smich: :smich: Asi si tam zejedu taky!!!!!!

To Carlos: Je nejaka zvlsni cekacka na kozku nebo Ti staci rict a je za chvili hotova?

To Razty: Nevis kde za slusny peniz sehnat predni dil vyfuku na 1.9TDi kde je katl? I nefunkcni :smich:

Odkaz ke komentáři
Ahoj, nějak jsem to doklepal, no a teď jdu znova :smich::smich::smich: kuwa mi se nechce :smich::smich::smich:

Si delas prdel, ze jdes znova na noc????!!!!!!!! Kuwa to je hnus a vubec Ti to nezavidim!!!!!! Ja delal 6 let jen nocni a fakt mi z toho hrabalo...... Ale dneska s tebou ponocovat nebudu.... Promin... Rano ve 4h vstavam a jedu smer Francie.

Jo a Woody koukal jsi na toho Jeffa Dunhema?

TO All: Tak ja to zase na chvili vypnu jelikoz tady zase nikdo neni..... Woody se chysta do prace aa vsichni cekaji az tam bude aby sem vlezli :smich: Tak ja se pripojim taky pozdeji, promin Woody...... Musim si jit nabalit cigarety.....

Odkaz ke komentáři
Nebuď měkký, ne do půlnoci vydržíš :smich:

Jo jasne :smich::smich: A rano ti volam a ridis za me :smich: :lool: :lol: To uz jsem zkousel parkrat a dopadlo to fakt divne :smich::smich: Je fakt divne kdyz si nepamatujes treba 100km cesty :smich::smich::smich::smich:

To All a hlavne Blondakxxx: Jses ptal co s tim menicem budu zivit? Tak tady mas malou ukazku nudy v praci :lol::lol::lol: A vsehno to zivi tohle male hovadko :lol::lol::lol:

post-3498-1273416955_thumb.jpg

post-3498-1273416968_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Kube : Ty jo,ty tam mas ale bordel. Ty sedis porad za volantem i kdyz mas pauzu :lol:

Mas spacku za sebou nebo nad sebou :smich:

Koukam ze valis i PS 2 - copak hrajes dobreho ?

No bordel je silne slovo, ono je jen trochu problem s kabelazi...... Je toho tolik,ze se to pak vali vsude tak to vypada jako bordel, ale a se v tom vyznam :smich::smich::smich:

Mam klasickeho tahace takze spani mam za sebou :smich::smich: Dve postele, ale ta vrchni je o tretinu vetsi nez ta spodni :lol:

Jo hraju ale ne moc casto :smich: Nejdadeji mam Grand Turismo 4 a s kolegma varime NHL 09 ale ted mam novych asi 50 her a nemam cas..... A hlavne ho chci prodat..... Dal jsem tam cip a uz me to nejal nebavi :smich:

Jo a sedim i ve volnu na sedadle ridice protoze je to to nejpohodlnejsi misto v tomhle tahaci...... Spolujezdcova sedacka je prkno a z posteli je pristup k notaku na prd(nizka kabina) :smich::smich: :lool: :lol:

A ten curbes na podlaze pred menicem je z toho jak porad lozim pres zpolujezdce pro veci a taky z toho jak jsme predevcirem s kolegou do 2h hrali PS2 :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
ten bordel jsem mysle obrazne :smich:

Jinak nevite proc mne se nic nechce :smich:

Vsak v pohode. Blbec potrebuje poradek a inteligent zvlada i bordel :smich::smich::smich: Ale i obrazne bych to mel poradne vyfoukat a uklidit......... Jenze jak jses sam ted zeptal..... Proc se mi nic nechce :smich::smich::smich: Jsme na tom stejne!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...