Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Mas neco noveho zajimaveho ?

Co si predstavujes pod zajimavym? Kolega mi dovezl prevazne hry ve stylu horory a strilecky nad 15let...... Takze od Resident Evil po GTA a vsechno mozne. Jestli budes 15.5 u Funa tak to vezmu sebou a muzes se juknout. Ok?

Jo a jen tak pro zasmani si ted piseme s kolegou pres internet a to stojime s autama vedle sebe.... To je ale lenost..... Hold venku prsi no :smich::smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Tak jsem o5 z5 :smich: .Tak to byl týden jak se patří ,šest dni ryby a pátek ,sobota a dnes svatba .Ale nevětší makačka bylo dočíst přispěvky,už jsem to zmákl.Kamarádi tak jak bylo přes ty dny volna. :smich:

Miro vitaj :smich: ono bylo volno? Ja vim akorad ze dnes je den matek :smich:

jeste jedna fotka, tentokrat definitivne hotovo i s bicem

Upraveno uživatelem Janek250
Odkaz ke komentáři
Závidím ti Kube :smich:

Jirko ani neni pomalu co, ty tri dny budou uplne za trest a nejhorsi bude streda a ctvrtek!!!! Cim bliz jsem k domovu tak je to horsi, vyssi a vyssi rychlost na techometru, agresivni jizda nervy...... Jen aby byl uz clovek konecne na chvili doma. A doma? Hromada litani a zarizovani a vseho mozneho...To pak dopadne tak,ze kazdy vecer padnu do postele vycerpanim a z volna mas prd. Si pak jezdim odpocinout do prace...... :smich:

Maly prehled meho programu na volno: prijezd ve ct vecer, patek nakupy a diagnostika motoru, v sobotu nakup s maminkou, obed u ni a sraz u Funa a vecer mozna pivko s Jankem a spol. Nedele mozna odpocinek jestli nebudeme neco delat na Lilo.. Pondeli doktori a nakup pneu, utery prezouvani pneu a baleni se do prace, streda brzo rano odjezd na 3tydny.......

Odkaz ke komentáři
to Kube: Víš,vždycky jsem chtěl jezdit TIR a mít dnes řidičák na něj,tak se do toho dám..ježdění mě baví a to odloučení by mi nevadilo...taky si někdy jezdím do práce odpočinout :smich:

To me jezdeni nastesti jeste taky bavi, jinak bych to uz asi nedelal, penize jsou fajn ale neni to vsechno. Ja uz to delam sestym rokem a z toho rok a pul po EU. A s Rubi jsme si vyzkouseli vsechny mozne zpusoby odlouceni a ja se nekdy divim,ze se mnou jeste porad je a taky tezce zjistuji,ze me pomalu prestava doma potrebovat, mysleno tak,ze hromadu veci zvladne beze me......

Odkaz ke komentáři
Ty jo,skoro jak decka od segry :smich:

No jo se nediv..... Jsem Rubi slibyl,ze pujdu chodit spat brzo abych byl vyspana a v poradku se ji vratil domu!!!!!!

Vezmu ty hry v sobotu sebou a ty se podivasm, je jich fakt pres 50 a ja uz pomalu nevim co tam je. Oki? A noveho na dvojku uz toho moc nevychazi :smich:

Pánko je rasysta, dyk to je dyskymynace more!! :smich: :smich:

Jo Hobliku, styd se co mas proti helmutum? Vzdyt jsou to jen klobasnici, skopcaci a neskutecne prasata :smich::smich::smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...