Kube Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Mas neco noveho zajimaveho ? Co si predstavujes pod zajimavym? Kolega mi dovezl prevazne hry ve stylu horory a strilecky nad 15let...... Takze od Resident Evil po GTA a vsechno mozne. Jestli budes 15.5 u Funa tak to vezmu sebou a muzes se juknout. Ok? Jo a jen tak pro zasmani si ted piseme s kolegou pres internet a to stojime s autama vedle sebe.... To je ale lenost..... Hold venku prsi no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 no takhle dopadlo lakovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Janku a jaký je signál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Janku a jaký je signál? Chhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh CHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Chhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Jinak Brako SUPER!!!!!!! Vypada jak origo od Bavora :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Janku a jaký je signál? o trochu lepsi nez se zlomenym bicem na stare antene Kube to je origo škoda u me stejne jako u Hoblika bavory nejak nebodujou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 o trochu lepsi nez se zlomenym bicem na stare antene Vzdyt to rikam CHHCHHCHCHCHCHCHHHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHHCHCHCH Promin jsem se zplet.... Hezci jak od Bavora!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Brej večír,Mirku vítám tě z5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Tak jsem o5 z5 .Tak to byl týden jak se patří ,šest dni ryby a pátek ,sobota a dnes svatba .Ale nevětší makačka bylo dočíst přispěvky,už jsem to zmákl.Kamarádi tak jak bylo přes ty dny volna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 (upraveno) Tak jsem o5 z5 .Tak to byl týden jak se patří ,šest dni ryby a pátek ,sobota a dnes svatba .Ale nevětší makačka bylo dočíst přispěvky,už jsem to zmákl.Kamarádi tak jak bylo přes ty dny volna. Miro vitaj ono bylo volno? Ja vim akorad ze dnes je den matek jeste jedna fotka, tentokrat definitivne hotovo i s bicem Upraveno Květen 9, 2010 uživatelem Janek250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Janku pěkné na kolik to vyšlo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Janku pěkné na kolik to vyšlo ? ploutef 500,- (+poštovné) a neco za barvy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 a ja mysle ze to je jen ploutev...k cemu je tam ten prut ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Pěkné Janku...taky jsem o tom uvažoval,ale odrazuje mě jen ten zhoršený signál bez biče...kdyby byla anténa v oknu,jak to má konkurence,tak to je jiná Jo,pamatujete si jak jsem před týdnem říkal,že mám týden dovolené? ...tak už je pryč...zítra zase do toho Blbákova Závidím ti Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Závidím ti Kube Jirko ani neni pomalu co, ty tri dny budou uplne za trest a nejhorsi bude streda a ctvrtek!!!! Cim bliz jsem k domovu tak je to horsi, vyssi a vyssi rychlost na techometru, agresivni jizda nervy...... Jen aby byl uz clovek konecne na chvili doma. A doma? Hromada litani a zarizovani a vseho mozneho...To pak dopadne tak,ze kazdy vecer padnu do postele vycerpanim a z volna mas prd. Si pak jezdim odpocinout do prace...... Maly prehled meho programu na volno: prijezd ve ct vecer, patek nakupy a diagnostika motoru, v sobotu nakup s maminkou, obed u ni a sraz u Funa a vecer mozna pivko s Jankem a spol. Nedele mozna odpocinek jestli nebudeme neco delat na Lilo.. Pondeli doktori a nakup pneu, utery prezouvani pneu a baleni se do prace, streda brzo rano odjezd na 3tydny....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 a ja mysle ze to je jen ploutev...k cemu je tam ten prut ? No v ploutvi je jen elektronika, bez bice chytam jen lokalni nejsilnejsi radia. S bicem je ten prijem lepsi nez byl na stare antene. Uvidim zitra po ceste do ziliny, kde se ozve slovenske dopravni zpravodajstvi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 zdarec tak jsem to vše přelouskal byla to fuška HOBLÍK: dobrá práce s tím bavorem VERUSH: pěkné fotečky a videjko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Bando ja se s vama bohuzel loucim. Musim jit pomalu chrapat, rano brzo jedu.... Takze vsem preji dobrou noc at uz pujdete spat kdykoliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 to Kube: Víš,vždycky jsem chtěl jezdit TIR a mít dnes řidičák na něj,tak se do toho dám..ježdění mě baví a to odloučení by mi nevadilo...taky si někdy jezdím do práce odpočinout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Co si predstavujes pod zajimavym? Nejake sportovni ..treba nove moto GP nebo F1 ( ale nevim zda vubec vysla nejaka nova) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Dekuji Bawory a Audiny nemam rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Bando ja se s vama bohuzel loucim. Musim jit pomalu chrapat, rano brzo jedu.... Takze vsem preji dobrou noc at uz pujdete spat kdykoliv. Ty jo,skoro jak decka od segry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Čaute bando. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Dekuji Bawory a Audiny nemam rad Pánko je rasysta, dyk to je dyskymynace more!! :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 to Kube: Víš,vždycky jsem chtěl jezdit TIR a mít dnes řidičák na něj,tak se do toho dám..ježdění mě baví a to odloučení by mi nevadilo...taky si někdy jezdím do práce odpočinout To me jezdeni nastesti jeste taky bavi, jinak bych to uz asi nedelal, penize jsou fajn ale neni to vsechno. Ja uz to delam sestym rokem a z toho rok a pul po EU. A s Rubi jsme si vyzkouseli vsechny mozne zpusoby odlouceni a ja se nekdy divim,ze se mnou jeste porad je a taky tezce zjistuji,ze me pomalu prestava doma potrebovat, mysleno tak,ze hromadu veci zvladne beze me...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Pánko je rasysta, dyk to je dyskymynace more!! :smich: Ale jenom trosicku moc to prozivam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Ty jo,skoro jak decka od segry No jo se nediv..... Jsem Rubi slibyl,ze pujdu chodit spat brzo abych byl vyspana a v poradku se ji vratil domu!!!!!! Vezmu ty hry v sobotu sebou a ty se podivasm, je jich fakt pres 50 a ja uz pomalu nevim co tam je. Oki? A noveho na dvojku uz toho moc nevychazi Pánko je rasysta, dyk to je dyskymynace more!! :smich: Jo Hobliku, styd se co mas proti helmutum? Vzdyt jsou to jen klobasnici, skopcaci a neskutecne prasata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 AHOJ ZÁVISLÁCI HOBLÍKU PĚKNĚ SI TOHO ŠMEJDA POJEL :smich: A HELE CO JSEM NAŠEL ZA KRASAVICI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Tak ti je dobře,že máš tak soběstačnou ženu...ale já už jsem na stejném fleku 14 let,peníze nic moc na dnešní dobu a už mi taky z toho hrabe..a do důchodu to určitě nevidím...najít práci,kde bych jen jezdil a mít o trošku více zlaťáků než mám teď,tak neváhám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 to tak rychle uteklo jeden den volna a zítra zese to škaredé pondělí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 AHOJ ZÁVISLÁCI HOBLÍKU PĚKNĚ SI TOHO ŠMEJDA POJEL :smich: A HELE CO JSEM NAŠEL ZA KRASAVICI jo taky jsem ji viděl u Jastera že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.