Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hmmm..zajímavé...u moře jsem nebyl a pivo nepiju,tak nemohu posoudit...jinak Flixonase to je pro mě voda,to se rozpšikám ještě více ...teď beru Alerid 1x večer - Zodac byl už slabý - tělo si zvyklo a už to nepomáhalo...jinak vakcínu mám Phostal 1x měsíčně nejsilnější koncentraci...to je potom boule na paži jak rozpůlené vejce :palec:

Odkaz ke komentáři
Hmmm..zajímavé...u moře jsem nebyl a pivo nepiju,tak nemohu posoudit...jinak Flixonase to je pro mě voda,to se rozpšikám ještě více ...teď beru Alerid 1x večer - Zodac byl už slabý - tělo si zvyklo a už to nepomáhalo...jinak vakcínu mám Phostal 1x měsíčně nejsilnější koncentraci...to je potom boule na paži jak rozpůlené vejce ;)

Phostal znám bral jsem ho 5 let a řekl bych, že docela solidně zabral a ani nijak extrémně nemarodím ;) my tu jsme jak hypochondr klub :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Panove na alergii jedine pohyb, kdyz do sebe budete furt rvat chemii telo si zvykne a nakonec nepomuze nic....ja sem od maleho decka byl furt na ruznych prascich, a bylo to k hovnu, zacal sem se hybat jak jen to slo a pomalu vsecko zmizelo...plus pokud je to v moznostech vypadnout z mesta, resp z dojebaneho mesta do nejakeho cistsiho.......a urcite nekourit, ja si sice zapalim, ale jak citim ze se sezona blizi musim zpomalit....nejlepsi by bylo prestat, ale kdyz to tak chutna :)ale musim zatukat ze az na vyjimky uz dlouho zadny problem nebyl.

Alergie problem metabolismu, spatne zradlo, malo pohybu, spatne zivotni prostredi.....reseni prasky......spatna rovnice. Kdysi bylo vice zelene, a lidi byli zdravi ;)

Odkaz ke komentáři
Panove na alergii jedine pohyb, kdyz do sebe budete furt rvat chemii telo si zvykne a nakonec nepomuze nic....ja sem od maleho decka byl furt na ruznych prascich, a bylo to k hovnu, zacal sem se hybat jak jen to slo a pomalu vsecko zmizelo...plus pokud je to v moznostech vypadnout z mesta, resp z dojebaneho mesta do nejakeho cistsiho.......a urcite nekourit, ja si sice zapalim, ale jak citim ze se sezona blizi musim zpomalit....nejlepsi by bylo prestat, ale kdyz to tak chutna :)ale musim zatukat ze az na vyjimky uz dlouho zadny problem nebyl.

Alergie problem metabolismu, spatne zradlo, malo pohybu, spatne zivotni prostredi.....reseni prasky......spatna rovnice. Kdysi bylo vice zelene, a lidi byli zdravi :lool:

Tak s tím pohybem bych si nebyl tak jistý vlastní zkušenost, před 30 kily jsem posiloval, hrál volejbal a výsledek úplně stejný. To hulení je u mě průser, to vědět můj doktor tak se mnou vyrazí futra, ale jak říkáš šmakuje to. U mě je problém od narození špatná imunita a s tím nic neuděláš. No a zeleně je v Karviné dost ;) :lool: .

Odkaz ke komentáři

Sam rikas ze si u more a je to lepsi, tj. vetsi vlhkost vzduchu mene bordelu ti dela dobre :)Takze ta karvina to neni to prave orechove....staci jenom blize k lesum a horam a hned ti bude lepe uvidis :)me staci jak hodinu dve stojim ve slevarne a uz citim jak se filtry plni a musim mazat pryc ;) Imunita se ale musi trenovat :lool:

Verush muze povidat, kdysi mela totalni alergii na kocky, jenom kolem ni prosla a uz byla otekla a nemohla dychat. U mojich rodicu, to je kocici kralovstvi, takze postupne si privykala, a dneska na ni spokojene chrape kocour u televize a Verush je uplne v pohode :lool: A doktori, kapitola sama pro sebe, vsecko vyresi chemie.....

Pred nedavnem sem resil jeste kurevske problemy se zaludkem, dostaval sem hnusne prasky, kazde rano sem je musel zrat asi pul roku v kuse, ze zacatku super, vsecko se uklidnilo ale postupne si telo na to zvyklo a za pul roku sem byl tam kde sem byl, plus bonus, kdyz sem si nevzal prasek tak sem nemohl fungovat a byl sem absolutne nepratelsky vsude....nasral sem se vsecky prasky sem vyhodil, nahodil sem jiny rezim a dodnes (tuk tuk) jsem v pohode ;)

PS: jestli tajis koureni pred doktorem, tak si bud jisty ze to vi ale nedupe te s nim, ja sem byl podobny, zapiral sem jak maly kluk :)pak mi doktor osvetlil ze staci kouknout jednou do pusy a i kdyby byl slepy tak pozna ze si staly kurak :)

Upraveno uživatelem Hoblik
Odkaz ke komentáři

Zdar bando ;) taky jsem rád že jsem doma, dnešní odpoledne jsem přečkal v AAA a vybral jsem nakonec pro holku toto :palec: :palec: :palec: je to r.v.2002 ,1.9 TDI a 66Kw najeto má údajně 154000km ,je tam ACklima a ASR a synfonka a folie.Jo a nakonec to nejduležitější ;) a to je cena původně chtěli 129000Kč ;) ale nakonec je cena 100000 Kč :o a ještě sleva 5000na výměnu rozvodů , 5l balení oleje castrol a všechny filtry a ještě navigace :palec: a jméno tak to nevím protože si ji dovezeme zítra domů .Tak to by se měla podle tradice jmenovat Bonifác tak že to asi bude BONY a nebo BONA.A proč jsem se nakonec rozhodnul pro O1 tak vám určitě nemusím říkat :huh: a když se podíváte na ceny toho co jsem nafotil tak nebylo těžké se rozhodnout :P :P :P A nakonec :lool: však mám mnoho náhradních dílů včetně hliníků :lool: :lool: ;) :) :smich:

post-48-1273769116_thumb.jpg post-48-1273769127_thumb.jpg

post-48-1273769637_thumb.jpg post-48-1273769649_thumb.jpg post-48-1273769671_thumb.jpg post-48-1273769695_thumb.jpg post-48-1273769707_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Naaaaazzzzzzdááááááááárrrrrrre Bando!!!!!!! Tak uz jsem doma. Sice jsem dorazil driv ale dostal jsem svoleni jit do hospody ma :) tak jsem byl na 4 kousky :smich::palec::palec::palec::palec: :lool: Tak az ted jsem se pripojil a pisu vam, ze jsem v poradku absolvoval cca 2tis km za cca 36hod a jsem stastny doma. Rubi bohuzel prijede z prace az pred 22h takze mam ted cas se jit odsmradit a najist a pak se Vam budu venovat nez projijede ;) :lool: :lool: ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...