Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tož mě dneska hezky začal víkend, za týden namotáno 3000km a 20km od baráku to do mě dneska poslal blbec, na služebním nic moc, pár ND na výměnu, 3h zařizování a přiští týden bude opraveno, ale i tak už jsem se viděl jak si odpočnu a né čekat na dopravku v dešti bez deštníku .... :D

Borcovi jsem to pak pomohl trochu porovnat aby mohl odfičet po vlastních, byl z toho klučina vykulenej, ale já taky, nesnáším alkoholtest :)

Cest Badys, jeste ze to byl sluzebak a ne krtek :) Jo jinak prisla Ti SZ?

Odkaz ke komentáři

je to vidět na foto, vyfrézovaná cesta, tak jsem brzdil spolu s kolonou, za mnou to nemohla dobrzdit zelena AGAVE okta, tak ji poslal do protisměru (vyhnul se pěkně) no ale borec za nim, tedy ta felda vubec netušil a poslal to do mě, rychle se nejelo, ale sjeté gumy + spousta vody na cestě tak to holt neubrzdil..... dostal to za 500,- a byl vcelku rad....

Odkaz ke komentáři

aha,na fotce jsem nic nepoznal :)

Dulezite je ze se nikomu nic nestalo a je to pro kazdeho.

Tento tyden jsem jel od Sikoraku oba pruhy plne a borec v levem to predemnou zaslapl(videl na zastavce kamose ),ja to ubrzdil ale zamnou to kvikalo a cekal jsem zda se nekdo do mne opre :D

Odkaz ke komentáři

Ahoj Bando.

Tak jsme dnes byli u Pana Doktora Funa a mame jasno, neni to dobre ale nejhorsi vaky ne. Jen oprava turba, nejake gumicky na stricich a serizeni hydrozvihatek a jeste neco. K tomu rozvody, pumpa a par veci. Fun rikal,ze by Lilo zase mohla spivat jako mladice!!!!! Nahradni dily uz jsem objednal a cekame az prijdou, pak uz jen doladit termin u Funa :)

To Jero: Ty voe tak to je fakt maras!!!!!!! Hovada jedny!!!! Drzim palce aby jsi brzy nasel neco daleko lepsiho!!!

To Neznalek: Hezke kolecka!!!! Jsem na Bonny fakt zvedavy!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...