Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravicko panove, tak jsem to prezil :lool:

Tak zacneme poporade, Bade preji vse nej :blink:

Jinak kolem nas potopa. Zahradu mame zatopenou, altan pod vodou, skoro metr vody. Tlaci se smerem na barak, ale nastesti tu nedosahne. Cesta pred barakem je od rana uzavrena, uz jsem ale musel jet i pres zakaz, jelikoz soused uviznul ve vode, auto zdechlo a uz nestartuje, tak jsem provedl zachrannou akci a privezl ho na lane. Bylo to silene, ale povedlo se. Fotky dodam co nevidet. Vsichni sousedi maji zatopene sklepy, nastesti nas se to vyhlo, mame odvodnovaci kanal :lool: Bohuzel napor vody neunesl komin, pada omitka a kolem se tlaci voda :smich:

Odkaz ke komentáři

Dobry vecer vsem, tak my jsme taky v poradku dorazili domu. Vsem zucastnenym dnesniho pokecu v Petrvalde dekuji za super odpoledne a vecer. Woody taky jsme te i zenu a prcka radi poznali. To patri i Pitrissovi s Didim a Raztymu. Bylo zase fajne. Krasne se pokecalo a gablik byl taky fajn. Jinak cesta domu: Radvanice, rudna az do poruby ke zname pro maso a pak po hlavnich tazich na Pribor bez problemu, trocha vody jen na Rudne pred NHckem takze klid. Jo Bade taky vse nejlepsi!!!

Odkaz ke komentáři

To Jajic: Pochlub se copak jsi dneska delal s autickem ze uz i driftovalo? Uz konicci nejsou mrtvi? Nebud tajnustkar :blink: :lool:

To Woody: Dej to poradne vychladit a az to vyzkousite tak mi pak napis kolik budete chtit jo? Bud pres SZ nebo sms :lool:

To Jajic: Tak to me mrzi,ze uz to mas i ve sklepe......

Odkaz ke komentáři
To Jajic: Pochlub se copak jsi dneska delal s autickem ze uz i driftovalo? Uz konicci nejsou mrtvi? Nebud tajnustkar :blink: :lool:

To Woody: Dej to poradne vychladit a az to vyzkousite tak mi pak napis kolik budete chtit jo? Bud pres SZ nebo sms :smich:

To Jajic: Tak to me mrzi,ze uz to mas i ve sklepe......

no spěchal a kombinace 235 pneu se 3mm vzorku a spousta vody na cestě stačí na drift :lool:

Odkaz ke komentáři
no spěchal a kombinace 235 pneu se 3mm vzorku a spousta vody na cestě stačí na drift :palec:

Hej ty jsi ale fakt vis.....Ja cekal ze se pochlubis jak uz zase konici poradne rechtaji a ty na me takhle :lool: :lool: :smich:

To ALL: Lilo uz je objednana na servis motoru!!! Ve stredu verec se veze k Funovi a ve ctvrtek by uz mela byt hotova ;) Jen me stve,ze uz tady nebudu a budu muset cekat 3tydny nez se s ni projedu :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...