Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj Petre :palec:

Vidis z takove dalky jsi, do HavExu nechodis a ozval ses, diky :D Musim uznat, ze je zlepseni, ted rano voda ustoupila z altanu. Takhle z fotek neni nic moc videt...ale letos jsem nestihal sekat travu a i presto byla zatopena. Snad uz to prestane :huh:

už včera jsem si říkal, že ti písnu smsku.. u nás je pořád zataženo, ale neprší z toho.. kdyby se to vylilo tady, tak nepřijde tolik vody k vám.. ale jestli už to opadlo, tak jedině dobře! kdyby mě pustili z práce, tak jedu hned na pomoc - na odklízení, každá ruka dobrá si myslim. ale jelikož máme příští týden zákaznickej audit, tak tu máme dost masakr :-/ jak je jinak chlape?

Odkaz ke komentáři
už včera jsem si říkal, že ti písnu smsku.. u nás je pořád zataženo, ale neprší z toho.. kdyby se to vylilo tady, tak nepřijde tolik vody k vám.. ale jestli už to opadlo, tak jedině dobře! kdyby mě pustili z práce, tak jedu hned na pomoc - na odklízení, každá ruka dobrá si myslim. ale jelikož máme příští týden zákaznickej audit, tak tu máme dost masakr :-/ jak je jinak chlape?

Bud rad, ze vas to tam nepostihlo :D My tu mame kraliky od sousedu, protoze by se chudaci utopili. Jak byla ta zluta benzinka, pamatujes jak jsme tam s najmisem zastavili, tak tam je to porad pod vodou, v baracich maji metr vody a neni kam by to odteklo. Nastesti asi jako jediny barak nemame ve sklepe vodu, coz je takove pozitivum :palec: Kde vlastne ted pracujes? Neco jsem nekde cetl, ze hledas novy byt. O novem aute uz vim :D Jinak ted je toho silene moc, mam moc uceni a vubec na to neni nalada a cas...a hlavne se nechce. Co u tebe ? :huh: Jo letos planujem dovcu nekde kolem Snezky, tak bych rad navstivil najmiho a doufam, ze by jsi taky skocil na pokec ;)

Odkaz ke komentáři
tak bando ... na nejakou dobu se odloucim .

Bohuzel se problemy jen hromadi ... potrebuji 50 tis kč českých do pristiho pondeli na uhrazeni skod a nákladů,ke vsemu se do toho primotaly jeste jine veci ...

jenze ty prachy nemam ,,takze prijdu o auto a kdovi co bude...

drzte se

ahoj , jero

Tak to je maskar jak svina.

Snad ti to dopadne dobre a moc te to nedobije.

drz se chlope.

Odkaz ke komentáři
Caute bando, tak ja uz zase v procesu :D

Marku ty fotky jsou brutal! Sice taky nemam gumaky,ale kdybys potreboval pomoc s uklidem po povodnich, tak rekni. Myslim ze se tady najde vic rukou ktere rady pomuzou!

Bude se muset pockat, az to vyschne, pak bude treba omyt altan a znova ho natrit. At nezhnije! Zbytek bude vpohode, ale diky :palec:

Jinak auto uz zase jezdi, rozebrali jsme trubky od turba k IC a dal k motoru, byly plne vody a z IC se stala bandaska ;) Odsato hadickou na domaci vino, potom procisteni a chytlo to :huh:

Jero: clovece, co se deje? Mate nejake pujcky? Nebo to chce ta firma, jako odskodne za tu vodu misto oleje? :D DRZ SE !

Odkaz ke komentáři

A všechno začíná znovu ;) ,už jsem se na ty 15kové kola B) nemohl dívat tak jsem to dnes nechal přezout na kolečka které jsem vyměnil s panem Hoblíkem :huh: .A jen doufám že jim Saška nedá na frak :D ,bylo by jich škoda a mám dojem že ty kolečka Bonny celkem sluší :D :palec: .A když už jsem byl v tom zápřahu tak jsem přehodil i ty světla a blinkry . Koukněte na ten rozdíl těch světel

post-48-1274198463_thumb.jpg post-48-1274198475_thumb.jpg post-48-1274198440_thumb.jpg post-48-1274198489_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To snad né ;) ,Jaruška půjde příští týden na lakování kapoty a pátých dveří tak ať se nemusím v Bonny schovávat. :D :palec::huh: A s těma kolama to byla jasná volba ,koupit nové gumy 15ky za nějakých 6 litrů nebo koupit starší 16ky ,nakonec jsem koupil sedum pneumatik Dunlop 205/55/16 se vzorkem 5mm za 3000Kč A nekup to když to bylo tak levný. ;) :D B) :smich:

Odkaz ke komentáři

AHOJ LIDI :D

VČERA JSEM SE SEM NEDOSTAL PROTOŽE JSEM USNUL JAKO ŠPALEK ;)

BADYS.....VŠECHNO NEJLEPŠÍ CHLAPE :huh:

JERO..... JE MI TO LÍTO ŽE SES DOSTAL DO TAKOVÉ SITUACE, ALE TY TO ZVLÁDNEŠ......NEBOJ BUDE LÍP :palec:

NEZNÁLEK....TO BYCH NEŘEKL ŽE TY SVĚTLA JSOU TAK ZAŠLÉ :D VČERA JSEM SE NA NĚ DÍVAL A PŘIPADALY MI V POHODĚ, ALE KDYŽ VEDLE NICH LEŽÍ TY NOVÉ,TAK TO JE HNUS B)

TAKY BYCH POTŘEBOVAL VÝMĚNU SVĚTEL, ALE NEMÁM TAK HODNÉHO TAŤKU :smich: ;) ;) A ANI PENÍZE NAZBYT ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...