jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Tchýně vaří v kuchyni guláš. Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si vyprošuje kousek masa. Tchýně jej odtlačí nohou. Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa. "Vypadni" zařve na něj tchýně a odkopne jej do kouta. Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně mu říká: "Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe," a nabere mu plný talíř. Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy: "Dej si, mazlíku." Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozlítí a zařve na tchýni: "Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie," a prásk jí jednu po rypáku a tchýně letí do kouta. Kocourek pootevře očko a pomyslí si: "A máš to, svině lakomá!" :rolleyes: ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 musis hledat lepsi videa nez veverku se zvykackou aby se ti sichta netahla ale Winterfresh nemá chybu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Malý Dežo přijde do kuchyně, kde máma zrovna peče koláč, strčí obličej do mouky a říká: "Hele mami, já sem bílej!" Máma mu vrazí facku a říká: "Běž se ukázat tátovi, ať vidí co tady vyvádíš!" Dežo přijde k tátovi a zase: "Hele tati, já sem bílej!" Táta mu jí rovněž flákne a pošle ho za dědou, ať se mu taky ukáže. Dežo přijde k dědovi": "Hele dědo, já sem bílej!" Děda ho přehne přes koleno a seřeže ho páskem a říká: To tě naučí, teď běž zpátky do kuchyně za mámou." Přijde zpátky do # kuchyně a máma se ptá: "Tak co, vzal jsi si z toho nějaké ponaučení?" Jo vzal . Jsem bílej sotva 5 minut a už vás vy kurvy černý taky nesnáším!" nesnáším!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Jde chlap po lese a najednou uvidí roztřílenýho chlapa na cucky, jde dál a vidí utopenou ženu ve studni, popojde další kousek a vidí malé dítě úplně roztrhané . Po několika dalších metrech vidí sedět malou holčičku na pařezu, která pláče a zeptá se jí: "Copak se ti stalo, holčičko?" Holčička mu s brekem odpoví: "Tatínka mi zastřelili myslivci, maminka se utopila, když se chtěla napít, no a malého bratra mi roztrhala divá zvěř." Chlap k ní přistoupí, rozepne si po-klopec a povídá: "Ty máš ale dneska smůlu." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Skinhead, cikán a žid chytí zlatou rybku a ta říká: Každému z Vás splním jedno přání. Cikán: Chci aby žid zdechnul. Žid: Chci aby cikán zdechnul. Skinhead: Tak to já v tom případě už jenom kávičku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Ses nějak rozjel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 vždyť říkal že se v práci nudí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 (upraveno) Mrkněte na realitu:http://www.facebook.com/video/video.php?v=1279595756684 Upraveno Květen 21, 2010 uživatelem Vectom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 A co na to kafe zajít o5 do kulturáku. Minule byla slevička 30% na jidlo a v neděli má byt akce 1+1 zdarma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 kua doufám že to nikdo není z okolí, těžká nehoda u sviadnova na dálnici před FM, do stříbrné O1 co měla přívěsný vozík, na kterém vezl ocelové Ička, narazil zezadu kamion a ty Ička mu proletěly autem i čelním oknem, podle zásahu bych to viděl na smrták....no škaredý pohled a z OVy tam ještě letěly další 2 sanitky, tak good luck... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Moc škaredé video .... Jinač zdravím Vás všechny kamarádi . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Bade příspěvek 25000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 hezká práce tak ja jdu na jedno za odměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Zdravím všechny z práce....dneska je fakt den blbec.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Zdravím všechny z práce....dneska je fakt den blbec.... jak to vzdyt je patek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 jak to vzdyt je patek tak pro mě práce teprve začína..zase celý víkend. Ale nejhorší je že Lilo ještě není hotová, to je blbý.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 tak pro mě práce teprve začína..zase celý víkend. Ale nejhorší je že Lilo ještě není hotová, to je blbý.... koukáš na to ze špatného úhlu, budete mít repasovanou turbínku od které dalsích 200tkm neuslysis nic nez jak si spokojene piska! A co je uplne nejlepsi, tak vam na ni prispejou mechanici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 koukáš na to ze špatného úhlu, budete mít repasovanou turbínku od které dalsích 200tkm neuslysis nic nez jak si spokojene piska! A co je uplne nejlepsi, tak vam na ni prispejou mechanici to jako jo jen že mi to komplikuje dopravu.... však to znáš kdy si naposledy jel sockou, ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Mrkněte na realitu:http://www.facebook.com/video/video.php?v=1279595756684 AHOJ VECTOM NĚKTERÉ ZÁBĚRY JSOU BRUTÁLNÍ ASI ZAČNU JEZDIT POMALU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 to jako jo jen že mi to komplikuje dopravu.... však to znáš kdy si naposledy jel sockou, ;) :) to bylo jeste za franc jozefa Kdyby jsi to dala do skodovky tak Ti daji nahradni vozidlo, beztak FI 1,2HTP A za fakturu kterou by ti vystavili za opravu Lilo bys pak mohla tatovi koupit vlastni autobus ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 vždyť říkal že se v práci nudí a při té nudě jsem stihl vyhodit převodovku se spojkou z Magnuma,udělat na něm komplet přední brzdy,projet tatru frýdek zpět,nějaký drobnosti na kangoo od Verush z práce a ještě koukat tu ;) a ještě dvě kávičky a svačinku ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 to bylo jeste za franc jozefa ;) Kdyby jsi to dala do skodovky tak Ti daji nahradni vozidlo, beztak FI 1,2HTP :) A za fakturu kterou by ti vystavili za opravu Lilo bys pak mohla tatovi koupit vlastni autobus ;) hadi jedni pěkně by si namastili kapsy..... já jsem ráda že je v dobrých rukou krále Funa :) :o jen mi to trošku narušilo plány.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Marne obcas se povede takovej masakr zarezlej ze to dopadlo jak to dopadlo, ve snaze rozpulit turbo se majzlo po uzlu vic nez bylo zdravo. Ale co vim, tak priste uz cisteni turba BEZ ZARUKY!!!!! Ale novej repaslej uzel je uz na ceste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 hadi jedni pěkně by si namastili kapsy..... já jsem ráda že je v dobrých rukou krále Funa :) ;) jen mi to trošku narušilo plány.... ;) Krale Miroslava?? zase neprehanejte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Marne obcas se povede takovej masakr zarezlej ze to dopadlo jak to dopadlo, ve snaze rozpulit turbo se majzlo po uzlu vic nez bylo zdravo. Ale co vim, tak priste uz cisteni turba BEZ ZARUKY!!!!!Ale novej repaslej uzel je uz na ceste. kuwa....tak teď se mi do té mojí turbínky vůbec nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Marne obcas se povede takovej masakr zarezlej ze to dopadlo jak to dopadlo, ve snaze rozpulit turbo se majzlo po uzlu vic nez bylo zdravo. Ale co vim, tak priste uz cisteni turba BEZ ZARUKY!!!!!Ale novej repaslej uzel je uz na ceste. v klidu....už jsem v pohodě ;) je mi jasné že to není tvoje chyba....a vis jak se to říka když se sere tak se sere...ale už se těším jak vyhodíš ty mrtvé koníky..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Nema nekdo z LEDkaru nejake bile LEDky a odpory navic? Chtel bych si o vikendu opravit to blikajici stropni svetylko Janku jestli ti bude stačit cca 300 ks tak mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 v klidu....už jsem v pohodě ;) :) je mi jasné že to není tvoje chyba....a vis jak se to říka když se sere tak se sere...ale už se těším jak vyhodíš ty mrtvé koníky..... No nevim nevim, jak vidim v jakem stavu to je. spise bych rekl resustitace nez tuning. Ale treba nakeho toho ponika tam najdeme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 No nevim nevim, jak vidim v jakem stavu to je. spise bych rekl resustitace nez tuning. Ale treba nakeho toho ponika tam najdeme. jakého poníka?? tam musí být pořádný mustang 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Nejede někdo do Brna na GT1:http://www.automotodrombrno.cz/sezona-2010/fia-gt/mistrovstvi-fia-vozu-grand-tourismo_221 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.