Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Skoda ze mi nevychazej ty Malenky, ale mozna lip pro nektere.

Porad makam a na pivo nechodim takze mi staci malo a kdyz si prihnu tak je vetsinou ostuda... delam hroznou ostudu, jajic asi znaa. :angry::palec::palec: Pamatujes jak me vyhodily ti truckeri oknem asi 8 roku tomu?? :lol: :P :palec: Ty voe to uz ani pravda snad neni,,,

Odkaz ke komentáři

Porad makam a na pivo nechodim takze mi staci malo a kdyz si prihnu tak je vetsinou ostuda... delam hroznou ostudu, jajic asi znaa. :angry::palec::palec: Pamatujes jak me vyhodily ti truckeri oknem asi 8 roku tomu?? :lol: :P :palec: Ty voe to uz ani pravda snad neni,,,

Jojo Zdendo velka skoda! A Marus jede??? ;)

Tak ja do Malenek taky nejedu... pít, ale pobavit se s tou nasi partyjou :)

Odkaz ke komentáři

viš že není zdravé pořád pracovat....já se taky hecla a pokud to ještě pujde tak pojedu....teda pokud mi do té doby spravíš auto ;) :)

Odkaz ke komentáři
Jojo Zdendo velka skoda! A Marus jede??? :angry:

Tak ja do Malenek taky nejedu... pít, ale pobavit se s tou nasi partyjou :palec:

No vetsinou jsme se po vetsich akcich kde byli i nejake cizi zenske rozchazeli takze asi tak :lol:

ale neboj ja se prijedu podivat aspon na chvilku... jestli teda muzu kdyz nesu nahlaseneeee. Nake penize jsem ted vydelal za dily tak na naftu je.. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...