Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hle jak jste teda domluvene na ten patek?? Mam vzit tu Marus nebo co?

my nejsme domluvené na ničem. nevím jestli bude nejaká dámská jízda a nebo ta vaječina....to jde mimo mě.prvně měla být jízda ale ted do toho vlezla ta vaječina.....takže nevím. a Marušku samo vem....

Odkaz ke komentáři

Kurva to je den, celou slovenskou dalnici jsem mel za zadkem kretena co se bal predjizdet, ale blikat dalkama zvladal co 20sekund... V ziline, mi stavkovalo cidlo na naprave, takze auto se nevyfouklo jak melo a ja misto k rampe nacouval na ni a malem zlikvidoval cele zadni rahno. Abych toho nemel malo, tak jsem trefil v Kolarovicich srnu a jediny nuz v aute mam priborovy... No a protoze se dneska vazne nudim, tak mezi Valmezem a Vsetinem zavreli prejezd, couvat se soupravou asi 3km abych se vubec otocil a pak 45km objizdkou? To uz na me bylo vazne moc! Tak jsem to svihnul na malou Bystricku po silnici cislo 05735 a nadaval si pak az do Vsetina ze mam stesti ze se mnou ten mostek co byl znaceny max 3tunama a ja jsem v 90kmh preskocil, ze se mnou nespadl. Ted uz jsem zaparkovany, jdu si dat jednoho Radika 12" a spat, bo uz mam dneska fakt dost!!!

Jestli chcete spat v patek pod stanama, tak jste blazni venku je 7'C!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...