Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahojte :lool:

Verush rádbych řekl,že je všecko ok ,ale spíše naopak . Pořád se to nějak nedaří dořešit tak skoro dva týdny mám hlavu v pejru a nervy kdoví kde ... Už na to nemám .

Carlosi Dík ;) Tadle fota mě fakt rozesmála :D taká řepa ,vypadám tam jako blb :smich: ,ale byly to zlaté časy .)

Odkaz ke komentáři
Ahojte :lool:

Verush rádbych řekl,že je všecko ok ,ale spíše naopak . Pořád se to nějak nedaří dořešit tak skoro dva týdny mám hlavu v pejru a nervy kdoví kde ... Už na to nemám .

Carlosi Dík :D Tadle fota mě fakt rozesmála :smich: taká řepa ,vypadám tam jako blb :palec: ,ale byly to zlaté časy .)

Ale máš Jero, člověk mívá větší rezervy než si myslí a na dno se dostáváš proto aby ses moh zas odrazit. Zas bude líp, uvidíš!!! ;)

Odkaz ke komentáři
Ale máš Jero, člověk mívá větší rezervy než si myslí a na dno se dostáváš proto aby ses moh zas odrazit. Zas bude líp, uvidíš!!! :lool:

Ono je docela těžký začínat zas od nuly . Kdybych byl sám tak to tak neřeším ,ale kvůli rodinky mám tech starostí ted drbáto více no ... Tak snad to všecko dobře dopadne . Jediný co vím jistě je ,že už Modrasem na další nějaký sraz určitě nedorazím.

Ale to je to nejmenší ... Kdy je nějaký sraz ? přijedu i busem ;)

BadySů no uvidíme : ) Zatím jsem rubal a rubal akorát na silnici :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...