Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hele u Vás většiny by se i pendolíno cítilo jako doma :angry::loool:

Ale tak jinak, seru na Vás všechny :palec: mám Vás v piči :palec:

Ty vole ty ji mas? Tak to doufam,ze mas i pekny kozy bo jinak na tebe nevlezem :loool::pest::smich::smich: Ale to ji musis mit jak vrata od stodoly aby jsme se ti do ni vsichni vesli...... :palec::palec::palec:

TO Rubi: Ano lasko byla jsi to urcite ty!!!! Na to se neda zapomenout :palec::palec::palec:

Odkaz ke komentáři
Jsme doma :)jdeme spat :angry:

TDIFUN : Kdybychom rano meli nejakou minutku zpozdeni tak se nedes :-)vstavame v 5:00 :-)a tez si kapke zdrimni v praci at nejsme jak tri zombie v aute rano .)

Kua :loool: hlavne at me nekde nevyklopis... tak se domluvime rovnou na 6hod at nemusim divocet a ty taky a je to..

Odkaz ke komentáři
a nepostaviš.... :pest:

Ty jo Rubi lasko moje ani nevis jak bych ted rad stavel ale ty jsi daleko!!!!! Jsem z toho tady uplne nadrbanej :smich::smich::palec::palec:

POZDRAVUJEME DO ITALIE Z MALENEK

RAZTY tak za to moc dekuji!!!!! Fakt me to potesilo a posilam Vam tam taky moc pozdravu a uzijte si to i za me!!!! Doufam,ze Vam to pocasi co jsem posilal prislo :angry::loool::loool:

Odkaz ke komentáři
Seru tady na HaVex a bude klid :angry:

Je tady dalekovíce rozumných občanů, kteří hned všechno nehází ze skály :loool:

Tak ja si osobne se nemyslim,ze v HavExu jsou nerozumni. Podle me je tady vyborna parta lidi ktera Ti dokaze poradit kdyz to fakt potrebujes!!!!! A nevim co si stezujes, kdyby jsi cetl ty SZ co mi pise Janek kvuli toho jak jsem sral na Lilo tak jsi zticha a jsi rad ze se s Tebou vubec nekdo bavi!!!!!! Zkus nad tim chvili premyslet :loool:

Odkaz ke komentáři
..jdu se vyspat z dnešní kocoviny tak dobrou...

Dobrou noc Rubi a vyspi se z toho :palec:

TO ALL: Kde jste vseci? Ja mam dneska chut to tady tahnout az do rana!!! A hlavne chci vedet zazitky z Malenek!!!!! Neco malo se mi uz dostalo a chci vic!!!!! VIC!!!!!! VIIIIIIICCCCCC!!!!!!! :smich::smich::palec::angry::loool::loool::pest:

Odkaz ke komentáři
Ze by jsim padlo to WIFI??? Mozna uz jsou vsichni na kasi :loool:

To ne, pred chvili mi volal Janek a ze v pohode, ale mozna dosla Carlosovi baterka v notaku :loool:

EDIT: Jeeee konecne se mi povedlo mit taky hezke cislo prispevku :pest:

TO Fun: Me ty brzdy tak lezi v hlave,ze tek sedim uz 3h na netu a hledam tehlice a to ostatni jen abych mel pradstavu kolik odlozit penez a jestli do toho jit :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...