Hrábě Fernétti Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Ale????? Ze by dalsi hrac na nas organizacne pvni sraz? Budeme radi kdyz dorazi co nejvic super lidicek Není vyloučen další weelet na sever A taky jsem zjistil že když se člověk "kochá krajinou" tak i s OI RS se dá jet za 6,5/100 ;) tak proč nedojet když je to blíž než do Prahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 neser bo uvidiš.... ty si to nespravoval takže to nekomentuj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 úáááááááá....bojim,bojim ;) To by jsi mel protoze nevis jaka Rubi dokaze byt jak se nastve Není vyloučen další weelet na sever :) A taky jsem zjistil že když se člověk "kochá krajinou" tak i s OI RS se dá jet za 6,5/100 tak proč nedojet když je to blíž než do Prahy ;) Tak to budeme jen radi ;) Dobrych lidi se vzdycky vejde ty si to nespravoval takže to nekomentuj... :lool: Lasko to nemuzes vedet jestli tam taky nepomahal :o Ale on to rika bo zavidi vis Jeho turbo je nemocne a ma bobky na nej nechat sahnout :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Jeho turbo je nemocne a ma bobky na nej nechat sahnout tajně doufám,že nemocné je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 tajně doufám,že nemocné je ;) :lool: Aaaaaaaaaaaaa tydy nekdo chce hybridka a preje si aby mel nemocne to stavajici turbo ;) :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Dobre rano vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 dobré ránko......to máme dnes krásně-na gumáky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 to počasí je na posráni, jdu zrušit dovču na kolech to asi do čt neuschne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Dobré ráno, to počasí je fááákt na pííííííííííí........!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Čaute, jelikož furt chčije tak nevylezam z auta a tim padem testuju jaky ma bublina dojezd, sviti mi tam 10 km, tak sem zvědava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 To by jsi mel protoze nevis jaka Rubi dokaze byt jak se nastve :) ;) Tak to budeme jen radi Dobrych lidi se vzdycky vejde :P Lasko to nemuzes vedet jestli tam taky nepomahal Ale on to rika bo zavidi vis Jeho turbo je nemocne a ma bobky na nej nechat sahnout ;) jj chtel pomahat pri predavani Jinak dobre rano, dopiju kavu a valim merit Hondu Acord. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 to počasí je na posráni, jdu zrušit dovču na kolech to asi do čt neuschne :P Hele dole mas ze Malenovice jiz tuto sobotu,, to si to zopakujem??? Takze opet v patek nase skupina ??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 ;) bych dojel asi taky znova do Malenek, jinak dobre rano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Z toho udelame pravidelné patecni setkani ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 DObre rano ve spolek...... Tak to vam ani nebudu psat jake mam pocasi dneska ja Jinak mam volno, jupi, vstaval jsem pred 20min Dneska se budu krasne flakat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Hele dole mas ze Malenovice jiz tuto sobotu,, to si to zopakujem??? Takze opet v patek nase skupina ??? ;) ee chce to změnit lokál a pak nima probléma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 podpis změněn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 podpis změněn :D Super, to je provokacka jak cyp A co jeste ta OIII v podpisu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Brej den ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Čaute, jelikož furt chčije tak nevylezam z auta a tim padem testuju jaky ma bublina dojezd, sviti mi tam 10 km, tak sem zvědava :P v klidu......já už třetí den 20.....10.....0.....10.....20.......0.....10......0 :D ale ručka ještě není dole ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Brej den :) Nazdaaaar :P v klidu......já už třetí den 20.....10.....0.....10.....20.......0.....10......0 ale ručka ještě není dole ;) Jste ale fakt :D Si nemuzete natankovat?????? Jdu se delat snidani tak se odpojim, tak zatim ahoj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Hele dole mas ze Malenovice jiz tuto sobotu,, to si to zopakujem??? Takze opet v patek nase skupina ??? :D :P ;) Cože? Takže jdeme dělat zas vaječinu???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Cože? Takže jdeme dělat zas vaječinu???? ;) Trochu mokro na přípravu vaječiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 akorát na chytání vlka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Cože? Takže jdeme dělat zas vaječinu???? jedině že marek příjde,až budou plameny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Nazdaaaar Jste ale fakt ;) Si nemuzete natankovat?????? Jdu se delat snidani tak se odpojim, tak zatim ahoj :P mám najeto teprve 910km,tak tam ještě musí být něco málo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 asi budu vrazdit ;) pul roku stary ntb a uz nejde zapnour jen se toci ventilator a jinak furt tma :D Ten smejd ma jedine stesti, ze kleknul az po tom, co jsem dopsala bakalarku... Takze dneska jen prispevky z mobilu... Chjo.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 akorát na chytání vlka ;) Carlos už jsi chytal vlka ?? To musí být celkem šichta !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 asi budu vrazdit ;) pul roku stary ntb a uz nejde zapnour jen se toci ventilator a jinak furt tma :D Ten smejd ma jedine stesti, ze kleknul az po tom, co jsem dopsala bakalarku... Takze dneska jen prispevky z mobilu... Chjo.. Peťo vyhoď ho z okna :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Carlos už jsi chytal vlka ?? To musí být celkem šichta !! Radim,toho máš než se naděješ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.