TDIfun Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Bryyy vecer.. :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 TO Razty: A jak to vypada v sobotu s tebou? On urco bude makat :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Bryyy vecer.. :o :P Co tak nasrane ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Bryyy vecer.. :o :P nesmuť.........bude líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 AHOJ :o V SOBOTU DORAZÍM, ALE AŽ POZDĚJI NA KAFE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 V sobotu se jede Trencin :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 čus RAZTY, že se tady taky ukážeš. Co voda už máš předělaný celý Chuvířov?? :o ČUS BLONĎAK, VODA UŽ JE HOTOVÁ, ALE VČERA MI VOLAL ŽE TAM ZEDNÍCI / OBKLADAČI/ STRHLI ZÁVIT NA ŠROUBENÍ KDYŽ SE SNAŽILI NAMONTOVAT VENTIL PRO PŘÍVOD VODY NA ZÁCHOD :P TAK TO TAM MUSÍM ZAJÍT PŘEDĚLAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 V sobotu se jede Trencin :o nee v so se jede do Radvanic..... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 V sobotu se jede Trencin To by me celkem zajimalo jak se Ti podarilo prekecat Marus aby jsi nemusel na tu oslavu...... :o :P A na Trencin jedes na raz ne jo????? Mas strach ze by jsi mohl zchytat pak :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 nee v so se jede do Radvanic..... :P tam to neznam :o ja jedu zavodit proti Hoblikovi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 V sobotu se jede Trencin :o ČAU ZDENO NĚCO EXTRA PRO TEBE NA SOBOTU :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 To by me celkem zajimalo jak se Ti podarilo prekecat Marus aby jsi nemusel na tu oslavu...... :o :P A na Trencin jedes na raz ne jo????? Mas strach ze by jsi mohl zchytat pak :lool: nerozumim reci tveho kmene a nejak jsem smutnejjj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 tam to neznam :o ja jedu zavodit proti Hoblikovi... a Trenčín snad znaš....:P copak se ti stalo že jsi smutný....svěř se nám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 (upraveno) něco pro Kubeho,ať se má na co těšit Hezke foto a nejvic se tesim na tu treti zenskou na te druhe fotce :o Hlavne na to az se v ni poradne svezu :P Myslim tim na Lilo JO a jeste Carlosi jak to s Tebou vypada v tu sobotu???? Rad bych te uz konecne poznal osobne Upraveno Červen 8, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Hezke foto a nejvic se tesim na tu treti zenskou na te druhe fotce :o Hlavne na to az se v ni poradne svezu :P Myslim tim na Lilo já už se lekla že na Petince.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 nerozumim reci tveho kmene a nejak jsem smutnejjj Nedelej blbeho voe :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 já už se lekla že na Petince.... :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Hezke foto a nejvic se tesim na tu treti zenskou na te druhe fotce :P Hlavne na to az se v ni poradne svezu Myslim tim na Lilo JO a jeste Carlosi jak to s Tebou vypada v tu sobotu???? Rad bych te uz konecne poznal osobne sory,ale v sobotu jsem v práci :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 (upraveno) sory,ale v sobotu jsem v práci :o To je skoda :P TO Blondakxxx: A co ty jak to vidis v tu sobotu????? Vezmes i Sylvu???? Upraveno Červen 8, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 a co ty BadySku doufám že se přidáš.... ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 To je skoda :PTO Blondakxxx: A co ty jak to vidis v tu sobotu????? Vezmes i Sylvu???? Kube nevím, vidím to bohužel na pracovní sobotu!! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Kube nevím, vidím to bohužel na pracovní sobotu!! :o Tak to me moc mrzi Blondy...... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 no nic poroučím se pánové...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 (upraveno) no nic poroučím se pánové...... Dobrou noc a nechi ti do toho kecat ale je tady i dama...... :o TO PetrS: Jak to vydis v sobotu ty????? Upraveno Červen 8, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 zdar tak konečně padla a konečně jsem to přelouskal :o nevím jak se to vše vyvine ale chtěl bych dorazit aspon na kukačku s mladým. Od kolika let se to může hrát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 zdar tak konečně padla a konečně jsem to přelouskal :o nevím jak se to vše vyvine ale chtěl bych dorazit aspon na kukačku s mladým. Od kolika let se to může hrát? Ty jo tak takhle zaludnou otazku mi jeste nikdo nedal, ale nebude problem to zjistit a dame ti vedet. Myslim, ze zitra by jsi mohl mit aktualni info A my budeme radi kdyz dorazite :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 zdar tak konečně padla a konečně jsem to přelouskal :o nevím jak se to vše vyvine ale chtěl bych dorazit aspon na kukačku s mladým. Od kolika let se to může hrát? co vím tak to věkově omezené není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 mladej má 10 :o když tak uvidíme na místě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 mladej má 10 :o když tak uvidíme na místě tak to bude v klidu, už je velký....na stránkách je napsáno že je to jak pro dospělé tak pro děti....takže si myslim že nebude problém aby si zahrál taky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 co vím tak to věkově omezené není... Pravda pravdouci.... Pisou tam hra pro deti i dospele... A je to bezbolestne oproti Painbalu..... Takze ho klidne vem :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.