Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Janku jak to vidíš s těmi sprinty toho 19ctého podniká se něco ?

Blbe... Ty mas novou hatatitlaaa, Vierush je na tom lip nez ja... neni duvod ach tam jezdil...

Ne ted vazne, vezmete si Verush s Hoblikem Javornicke sprinty pod patronat??? A jeli bychom tam jako grupa mocnego uderena... Havex alias zajezd japonckych turistu!!!

Odkaz ke komentáři
Tak jsem volal hlavnimu poradateli akce Javornicke sprinty a je to sobota az do nedele kdyby se tam nejak chtelo zustat.. rano budou jeste otevrene stanky v nedeli s jidlem

Hoj Zdenku, zjistil jsi kolik je vlezne, startovne a jak eventualne s noclehem, jestli se musi udelat do predu rezervace a kolik stoji na osobu?

Odkaz ke komentáři
Hoj Zdenku, zjistil jsi kolik je vlezne, startovne a jak eventualne s noclehem, jestli se musi udelat do predu rezervace a kolik stoji na osobu?

ne nezjistil. Nocleh to se musi zajistit, neco mel jajic najdete ale zase na druhou stranu je vecer v Tesine svatek tri bratri. docela dobra akce, kapely nejake. Tak nevim :palec:

Odkaz ke komentáři
ne nezjistil. Nocleh to se musi zajistit, neco mel jajic najdete ale zase na druhou stranu je vecer v Tesine svatek tri bratri. docela dobra akce, kapely nejake. Tak nevim :palec:

uvidime jak se to s tim noclehem vyvrbi, stejne vsechen zajimavy vecerni program je v patek! Kdyz jsem hledal info o cenach nasel jsem jen lonske vlezne a to bylo 50,-kc/osobu... Kdyztak to zkus zjistit :D

Odkaz ke komentáři
Blbe... Ty mas novou hatatitlaaa, Vierush je na tom lip nez ja... neni duvod ach tam jezdil...

Ne ted vazne, vezmete si Verush s Hoblikem Javornicke sprinty pod patronat??? A jeli bychom tam jako grupa mocnego uderena... Havex alias zajezd japonckych turistu!!!

jasně berem si to na sebe s Hoblikem - on to ještě neví, ale vzhledem k jeho lásce ke sprintům to jistě pochopí :palec:

Odkaz ke komentáři

Svátek tří bratří je ko**tina první třídy. 3 roky jsem bydlela na náměstí a měla svátek tří bratří pod nosem nonstop a nic moc teda - pokud teda nejste milovníci přepálených langošů, pivních sprch a evy farné...

Odkaz ke komentáři
Svátek tří bratří je ko**tina první třídy. 3 roky jsem bydlela na náměstí a měla svátek tří bratří pod nosem nonstop a nic moc teda - pokud teda nejste milovníci přepálených langošů, pivních sprch a evy farné...

Tepa po nicem jinem cely rok netouzim vic :loool::wub::wub::wub::lol: B) To je neco podobneho jak Gorolske Švjenta v Jablunkove ne??? :palec: :D :loool::loool:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...