Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak jsem dojel právě domů :D už že ty ryby skončily .Začátek :( to jsme se museli stěhovat protože nás vyplavilo a k tomu konci se nebudu radši vyjadřovat na slunku tam bylo snad 40°C no prostě hnus velebnosti.Kouknul jsem na číslo stránky kdy jsem byl noposledy přítomen 1359 to zase bude počteníčko. :lool: :) :D :lool:

Odkaz ke komentáři

Čaute,

ja sem dneska byla celý den na školení v Třinci... až nato že chvíli jela klima a pak ne se to dalo přežít, ale zato ta cesta... dostala sem služebního Megana - to bylo něco.. volant nešel nastavit, divně to chrochtalo, než se přišla na to že světla se zapínají na páčce ... no jak já sem se těšila na Bublinku. A jak sem se vrátila tak se mi naskytnul tento pohled jak se mi ji tam snaží znásilnit nějaký tahač.. si asi myslel že když je modrý tak může nebo co...

post-950-1276279333_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Možná,že si zítra zajdu zastřílet,jestli vstanu po noční včas :( ...mám si vzít flintu,nebo se fasuje? A co náboje? Vlastní ? :lool:

nic nepotřebuješ, náboje nejsou nutné...:D když tak se podivej na první stránku havexu a tam je přímo webová stránka s infem....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...