Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

RAZTY co to mas v podpise? Nerikej, ze mas turbo v nouzaku!

Na svatebni kolace cekas jo? Tak napis az dorazi a ja Ti tam poslu Petinku na kafe a pro sroubek :D

OK PÁR KOLÁČKŮ TADY PETINCE ODLOŽÍM NA VEČEŘÍ ;)

CO SE TI NEZDÁ NA MÉM PODPISU :) KDYŽ JSEM SE SVEZL V MOLÍKOVI, TAK SEM TO MUSEL TROCHU PŘEHODNOTIT :angry::smich: :smich:

ALE TOBĚ TO TAKY PĚKNĚ JEDE :palec:

Odkaz ke komentáři
OK PÁR KOLÁČKŮ TADY PETINCE ODLOŽÍM NA VEČEŘÍ :)

CO SE TI NEZDÁ NA MÉM PODPISU :D KDYŽ JSEM SE SVEZL V MOLÍKOVI, TAK SEM TO MUSEL TROCHU PŘEHODNOTIT :angry::smich: :smich:

ALE TOBĚ TO TAKY PĚKNĚ JEDE :palec:

Tak ve sprovnani s Molikem mi to nejede taky! A pockej az nas sveze Verush... Tebe teda, se mnou po sobote uz ani mluvit nebude ;)

Premyslim nad tim jestli nezavest povinnost absolvovani "atrakce" na srazu. Ze by se pak nemohla treba Verush vyvliknout z jizdy na bobove draze a nebo treba Janek vyhnout sprintum...

Odkaz ke komentáři
Tak ve sprovnani s Molikem mi to nejede taky! A pockej az nas sveze Verush... Tebe teda, se mnou po sobote uz ani mluvit nebude ;)

Premyslim nad tim jestli nezavest povinnost absolvovani "atrakce" na srazu. Ze by se pak nemohla treba Verush vyvliknout z jizdy na bobove draze a nebo treba Janek vyhnout sprintum...

JSEM SE VČERA STAVOVAL ZA MAROŠEM DO PRÁCE A TROCHU JSME POKECALI :palec:

CHTĚLO BY TO ZORGANIZOVAT NĚJAKÉ SPRINTY JENOM PRO HAVEX , ABY SI TO MOHLI VYZKOUŠET I SLABŠÍ KUBATURY A ABY SE NÁM NIKDO NESMÁL JAK SE TAM PO TÉ DRÁZE BUDEME PLOUŽIT JAK LEMRY :angry::smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

CHTĚLO BY TO ZORGANIZOVAT NĚJAKÉ SPRINTY JENOM PRO HAVEX , ABY SI TO MOHLI VYZKOUŠET I SLABŠÍ KUBATURY A ABY SE NÁM NIKDO NESMÁL JAK SE TAM PO TÉ DRÁZE BUDEME PLOUŽIT JAK LEMRY :angry::smich: :smich:

Myslim ze uz o tom trio(FUN, +1 a Hoblik) usilovne premysli ;)

Libilo by se mi udelat i letni verzi octaslusu, ale na presnost :)

Odkaz ke komentáři

Tak vono tam ty kategorie jsou, to neni jakoze vsichni proti vsem, to by nas ty RS4 co pojedou sprint v Javoru rozsekali s s TDickama..

Odkaz ke komentáři
Tak vono tam ty kategorie jsou, to neni jakoze vsichni proti vsem, to by nas ty RS4 co pojedou sprint v Javoru rozsekali s s TDickama..

JO JO KOUKAL SEM ŽE TAM JEZDÍ I 1.4-KY A 1.6-KY ALE TY JSOU BESTAK ŠÍLENĚ UPRAVENÉ, TAK ŽE BY NÁM STEJNĚ NATRHLI PRDEL :smich: :smich: :palec:

KUWA ŽE JÁ SI NEKOUPIL NĚCO S TURBEM :angry: S TOU MOJÍ PLEČKOU NEHNE ANI TLAKOVÁ VLNA ;) :) :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...