Hoblik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Na te draze ? myslim,ze mi jajic neco ukazoval Myslim toto : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Ahojda..dneska byl náročný den....sekala jsem zahradu a pak sundavala kocoura ze stromu.....trouba vyleze na horu ale neumí sejít dolu.... jo a v tu so jedu tak akorát do práce jelikož máme brigoše pěkné lenochy a nikomu se nechce jít makat za mě.... ..... tak to je kuwa skoda!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Myslim toto : Moc moc chválím ! paráda :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 No přece ji ! Tak šup šup, ať už je tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Kdo tedy zítra dorazí ,at napíše ano:)) Já bohužel taky ne kdyby to nebylo zrovna zítra.. .ale sem do pul 5 v práci a pak s tou Hoblikovou mamkou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 To je skoda , tak snad se nas sleze conejvice Ja ted jedu do mesta tak zatim vecer se ukazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Taky nedorazím zítra na pokec...mám odpolední celý víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Jero zítra ano rád tě uvidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Tak šup šup, ať už je tady obavam se ze Jeremy celou dobu mysli Tvoji budouci tchyni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Taky nedorazím zítra na pokec...mám odpolední celý víkend ale zítra je pátek. Zrovna s tebou jsem chtěl hodit řeč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 obavam se ze Jeremy celou dobu mysli Tvoji budouci tchyni tak to dám ruku (a klidně i nohu) do ohně... že ta se tady určitě neobjeví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 tak to dám ruku (a klidně i nohu) do ohně... že ta se tady určitě neobjeví abys neskoncila na grillu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Verush jake ma byt v sobotu pocasi? Plati ten altan, mam ho brat? Nemel bych ho namocit, nemam ho pak kde ususit... No jestli nechceš riskovat že se namočí, tka ho raději neber, protože přeháňky hrozí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Woody...začínám už v pátek...co jsi potřeboval? Vyjev se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 zdar havexáci tak jsem si po tom dnešním pracovním záhulu jel pročistit hlavu 35km na kole a nepomohlo, tak jsem si radši nabil pěkně šíšu a relaxuju u havexu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Janku zadny gril kdo by mi robil vecere BadyS : sikovnou vecicku mas :)to ja bych to doma nemohl mit, bo bych sosal porad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 No jestli nechceš riskovat že se namočí, tka ho raději neber, protože přeháňky hrozí... ktera z nasich dam mi navrhovala at usporadame v lete HavExacke miss mokre tricko, ketegorii muzu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 BadyS : sikovnou vecicku mas :)to ja bych to doma nemohl mit, bo bych sosal porad... to jsem si řikal taky když jsem ji v tunisu pořizoval, ale kamo není na to čas, ted jsem ji vytáhl po 5měsicich co si tak pamatuju, ale jak mě to chytne, nabíjím každy večer a pak spinkam jak miminko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Woody...začínám už v pátek...co jsi potřeboval? Vyjev se Až budem někdy spolu osobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Bade nabito tabakem, nebo i necim veselejsim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 to jsem si řikal taky když jsem ji v tunisu pořizoval, ale kamo není na to čas, ted jsem ji vytáhl po 5měsicich co si tak pamatuju, ale jak mě to chytne, nabíjím každy večer a pak spinkam jak miminko No ja sem ale stary zavislak :)ja bych slukoval poradne, a kdysi mi nekdo rikal ze jedna dymka je jako krabicka cigaret....takze si to radsi neporizuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 ktera z nasich dam mi navrhovala at usporadame v lete HavExacke miss mokre tricko, ketegorii muzu?? No to nevim...kdo to vymyslel? Bady: hezká soukromá dýmova párty teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Bade nabito tabakem, nebo i necim veselejsim? jelikož mám pohotovostní režim tak bez veselejších přísad máta@višňa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Janku zadny gril kdo by mi robil vecere vy jste vazne asi stvoreni jeden pro druheho, nebo uz jste spolu moooc dlouho! U vas se vsehno toci kolem zradla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 No ja sem ale stary zavislak :)ja bych slukoval poradne, a kdysi mi nekdo rikal ze jedna dymka je jako krabicka cigaret....takze si to radsi neporizuju jo ale bez vody v tunisu jsme misto vody nalili 3dcl Jima Beama a to byly prdy - koma hned :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Woody...ty mě úplně děsíš ...co by to mohlo být? Naťukni alespoň SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 vy jste vazne asi stvoreni jeden pro druheho, nebo uz jste spolu moooc dlouho! U vas se vsehno toci kolem zradla však je třeba se uspokojovat něčím co máš rád každy to ma nastaveno jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 vy jste vazne asi stvoreni jeden pro druheho, nebo uz jste spolu moooc dlouho! U vas se vsehno toci kolem zradla 9let cca :)brzo bude kulate vyroci :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 jo ale bez vody v tunisu jsme misto vody nalili 3dcl Jima Beama a to byly prdy - koma hned :-D Jak sem chodil na gympl tak sem byl v cajovnach peceny vareny.......to byl zivot trikrat tydne zkourit hlavu a bylo fajne :)zadne problemy....sladky zivot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 No to nevim...kdo to vymyslel? ty bys nesla do poroty?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.