jajic Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Patek, blazni a jajic maji svatek Fun neser jsem právě hezky komunikoval s městskou policii u práce zasraní nedostudovaní kuchaři....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Fun neser jsem právě hezky komunikoval s městskou policii u práce zasraní nedostudovaní kuchaři....... Copak, zase pokuticka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Dobré ráno Petře se ti nějak v poslední době daří . Nechodíš někomu z nich za ženou ,že po tobě tak jedou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Dobre rano, tak jsem taky v práci a dávám si snídani č.2: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Ty si zeres .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Ty si zeres .) Sem si do obchůdku zašla...měla sem hrozný hlad, si mi na snídani nechal jen jednu housku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 TO HOBLIK: 250m takze asi pro tebe nezajimave co?? i kdyz tvoje famozni starty hmm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Ahoj Verush ,bohátá snídaně Hobliku jedna houska ,to je moc málo A jinak čus jak je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Copak, zase pokuticka? pokuta nee......jen hodně emotivní rozhovor zrána 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 TO HOBLIK: 250m takze asi pro tebe nezajimave co?? i kdyz tvoje famozni starty hmm... Co zas kutíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Sem si do obchůdku zašla...měla sem hrozný hlad, si mi na snídani nechal jen jednu housku ta se naji holka, vzdyt je hubena tak co... klidne i nake to kilecko navic bude sluset 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 ta se naji holka, vzdyt je hubena tak co... klidne i nake to kilecko navic bude sluset To je sice pravda... ale jak to kilečko navíc získat už fakt nevím... nic nefunguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 To je sice pravda... ale jak to kilečko navíc získat už fakt nevím... nic nefunguje hmm nato ze pracujes v Finu tak by jsi mela vedet jak na to cooo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 hmm nato ze pracujes v Finu tak by jsi mela vedet jak na to cooo??? To sice jo, vyvážená strava a pravidelně... a všichni řeknou že ze sladkého, tučného atd se tloustne... u mně nic nefunguje. Furt vážím stejně ať jim jak jim, co jim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 To sice jo, vyvážená strava a pravidelně... a všichni řeknou že ze sladkého, tučného atd se tloustne... u mně nic nefunguje. Furt vážím stejně ať jim jak jim, co jim. se mas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 FUN : No uz sem si to taky nasel 250m to je moc kratka trasa na me :(asi vam vsem prenecham poharky :)i kdyz je pravda ze ty me dotahujes vzdycky az v druhe casti drahy na 400m bo na startu ti ujedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 FUN : No uz sem si to taky nasel 250m to je moc kratka trasa na me :(asi vam vsem prenecham poharky :)i kdyz je pravda ze ty me dotahujes vzdycky az v druhe casti drahy na 400m bo na startu ti ujedu Prave, takze odpocivej doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Bre rano, tak se pomalu chystam do Bohumina na opravu a dodelani tech dvou tricek Jinak spatne z 27 tricek a 5 ksiltovek jsou pouze dve trika, moje a marosovo... me tam napsali PETYNKA a marosovi pro zmenu zas vubec nic, ani logo tak drzte palce, at je to na pockani a vsichni se muzeme radovat soucasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Prave, takze odpocivej doma Kam jedete na sprinty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Kam jedete na sprinty? To je tajneeeeee.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 To je tajneeeeee.... Tak si trhni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Tak si trhni.. Vecer budu delat Audi Allroad tak se stav, ti to povim.. tady radeji nebudu, pac jsem pod dohledem tajnejch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Vecer budu delat Audi Allroad tak se stav, ti to povim.. tady radeji nebudu, pac jsem pod dohledem tajnejch. Tak jo, když mi to vyjde tak se stavím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Hezký paťulinek. Ještě kousek a bečkáááá a masooooooo !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Dobre dopoledne pratele. Tak jeste 3h jizdy, vykladka,obchod a hura vikend Vypada ze bude hezky tak se tesim na opalovacku a grilovani Mozna bude i oslava kolegovych narozeni tak by mohl byt kvalitni vikend Jinak dneska fajny den od rana, nalozeno tak 1t takze vsechny kopce jak vystreleny z praku, schvalne jsem si nechal dole napravu a to ty paka truckerske koukaly jak to ze mi to tak jede...... Hi Hi Hi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Dobre dopoledne pratele. Tak jeste 3h jizdy, vykladka,obchod a hura vikend Vypada ze bude hezky tak se tesim na opalovacku a grilovani B) Mozna bude i oslava kolegovych narozeni tak by mohl byt kvalitni vikend Jinak dneska fajny den od rana, nalozeno tak 1t takze vsechny kopce jak vystreleny z praku, schvalne jsem si nechal dole napravu a to ty paka truckerske koukaly jak to ze mi to tak jede...... Hi Hi Hi 1t ????...... to běžně nosím v tašce!! :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Kuva jak to tu čtu to je hnus každý radost z pátku a ja za 6 hod. nastup do roboty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Kuva jak to tu čtu to je hnus každý radost z pátku a ja za 6 hod. nastup do roboty Ja zas takovou radost nemám, protože ještě vůbec nevím co budu dělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 1t ????...... to běžně nosím v tašce!! Já myslela že jsi jen Tarzanboy, a ty si asi i Supermanboy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.