Woody Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 1t ????...... to běžně nosím v tašce!! :smich: Ještě že ne v pytlíku Ja zas takovou radost nemám, protože ještě vůbec nevím co budu dělat... Tak to já bych se radši doma nudil než se nudit v práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Kuva jak to tu čtu to je hnus každý radost z pátku a ja za 6 hod. nastup do roboty Tak to tu nečti !! Už máš v phonu tu Operu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Já myslela že jsi jen Tarzanboy, a ty si asi i Supermanboy A za chvíli Chlastboy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Ni, ale všim jsem si že mám operu mini. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Ni, ale všim jsem si že mám operu mini. Když más Symbian tak si dej Opera mobile 10. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 A za chvíli Chlastboy! takže pro všechny: rozlučte se s Blonďákem - dnes upadne do alkoholového kóma a na foru se objeví tak nejdřív příští týden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 takže pro všechny: rozlučte se s Blonďákem - dnes upadne do alkoholového kóma a na foru se objeví tak nejdřív příští týden Ne ne, vše mám pod kontrolou a navíc když po několika pivech vlezeš do bazénu ve kterém má teď voda cca 16st tak během chvilky krásně vystřizlivíš a jedeš dál !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Caute bando. Volala mi ted nejaka slecna, ani nevim z jake spolecnosti, ale byla dost prekvapena kdyz jsem ji hned potom co se predstavila podekoval za to, ze byla tak hodna a pripomnela mi jaky jsem debil kdyz jdu po nocni spat a neztlumim si telefon... Asi se ji libim, rikala ze zavola znovu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Caute bando. Volala mi ted nejaka slecna, ani nevim z jake spolecnosti, ale byla dost prekvapena kdyz jsem ji hned potom co se predstavila podekoval za to, ze byla tak hodna a pripomnela mi jaky jsem debil kdyz jdu po nocni spat a neztlumim si telefon... Asi se ji libim, rikala ze zavola znovu Janku takova skolacka chyba? Spis muzu ti zavolat? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 (upraveno) Janku takova skolacka chyba? Spis muzu ti zavolat? :-) to by me Petinka hnala, takhle jsem v tom nevine ony mi porad volaji s tim ze po me touzi edit: no nic mizim, at se Verush muze zase vratit... Upraveno Červen 25, 2010 uživatelem Janek250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Janku,zítra v 9? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Ne ne, vše mám pod kontrolou a navíc když po několika pivech vlezeš do bazénu ve kterém má teď voda cca 16st tak během chvilky krásně vystřizlivíš a jedeš dál !! Tak to je dobre, tak to v neděli dorazíš, jak budeš střízlivý (a máš to). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 edit: no nic mizim, at se Verush muze zase vratit... Ja sem byla na obědě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 tak dneska uz se nic nedeje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 tak na pockani to neudelali :) takze az nekdy pristi tyden :D chjo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Janku,zítra v 9? to rani vstavani mi nedala dobre :) OK v 9h a kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 to rani vstavani mi nedala dobre :) OK v 9h a kde? shell č.t 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 shell č.t OK snad nezaspim! Zdenku budes zitra pred 9h na dilne, ze bych Ti dovezl trika kdyz uz pojedu do CT? Jestli ne, ozvu se jak budeme hotovi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Janek jak to je s tou nedeli??? Kdy kde atd??? Jak velkej parek si mam vzit, co vsechno si mam vzit?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 OK snad nezaspim! Zdenku budes zitra pred 9h na dilne, ze bych Ti dovezl trika kdyz uz pojedu do CT? Jestli ne, ozvu se jak budeme hotovi :) Zitra jsem na morave, nechej kdyz tak u Jajcoka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 zdarec ja taky mizím dobalím a vyražím a vrátím se až v neděli večer tak tričko asi nebude snad někdy příští týden. Tak se tu mějte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Janek jak to je s tou nedeli??? Kdy kde atd??? Jak velkej parek si mam vzit, co vsechno si mam vzit?? Čím větší, tím lepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Zitra jsem na morave, nechej kdyz tak u Jajcoka :) závist :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Janek jak to je s tou nedeli??? Kdy kde atd??? Jak velkej parek si mam vzit, co vsechno si mam vzit?? V nedeli na prani Woodyho ktery pofrci na nocni smenu, je sraz od 15.00hod. Ohiste, drevo a pruty na opekani zajisti RAZTY, vy si sebou prineste jidlo a piti co kdo rad a koliko sporada. Misto je dost dobre nepopsatelne, ocekavejte mapku a gps souradnice pres SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Čím větší, tím lepší :) Ty si beres rovnou tocenej a metr co??? heee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 V nedeli na prani Woodyho ktery pofrci na nocni smenu, je sraz od 15.00hod. Ohiste, drevo a pruty na opekani zajisti RAZTY, vy si sebou prineste jidlo a piti co kdo rad a koliko sporada. Misto je dost dobre nepopsatelne, ocekavejte mapku a gps souradnice pres SZ :) Ty voe to bude nejaka bojovka co?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 V nedeli na prani Woodyho ktery pofrci na nocni smenu, je sraz od 15.00hod. Ohiste, drevo a pruty na opekani zajisti RAZTY, vy si sebou prineste jidlo a piti co kdo rad a koliko sporada. Misto je dost dobre nepopsatelne, ocekavejte mapku a gps souradnice pres SZ :D Jani a kdo bude navigovat mě..... :) na mě s mapou nechod.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Jani a kdo bude navigovat mě..... :) na mě s mapou nechod.... Rubi bude opékat v Krakově :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 :) závist :D tak jed taky a me presun na nedeli... no problemo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Jani a kdo bude navigovat mě..... :) na mě s mapou nechod.... takze bych to videla specialne kvui rubi predsraz u nas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.