Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů... Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere... Vidí to vrabčák a říká: Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!! Orel říká: Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš... Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v piči! Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou... Vidí to medvěd a říká: Týýý jo, to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. A vrabčák mu říká: Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš... Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v piči! Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem. A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: Hele medvěde, maš ty vůbec nějaký křídla? Medvěd odpoví: Ne nemám. A vrabčák: Ty vole,ty to máš dobře v piči! :)

Odkaz ke komentáři
Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů... Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere... Vidí to vrabčák a říká: Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!! Orel říká: Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš... Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v piči! Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou... Vidí to medvěd a říká: Týýý jo, to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. A vrabčák mu říká: Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš... Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v piči! Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem. A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: Hele medvěde, maš ty vůbec nějaký křídla? Medvěd odpoví: Ne nemám. A vrabčák: Ty vole,ty to máš dobře v piči! :lool:

:palec: :) :palec:

Odkaz ke komentáři

V sobotu ráno jsem si přivstal, potichu se oblékl, udělal sisnídani a pomalu odešel do garáže. Za auto jsem připnul přívěs s člunem a těšil se na krásnou rybařinu. Když jsem však otevřel dveře garáže, zjistil jsem, že venku fouká vítr km/h a je pěkná zima. Pustil jsem si rádio a zjistil jsem, že takové mizerné počasí má být po celý víkend. Šel jsem tedy zpátky do domu, potichu se svlékl a vlezl znovu do postele. Objal jsem svojí ženu zezadu a tichým hlasem jí pošeptal: "Dneska je venku příšerné počasí, skoro mě ofouklo." Moje žena na to odpověděla: "No a to si představ miláčku, že ten můj blbec v tom počasí odjel na ryby..." :) :palec: :palec: :lool:

Odkaz ke komentáři
V sobotu ráno jsem si přivstal, potichu se oblékl, udělal sisnídani a pomalu odešel do garáže. Za auto jsem připnul přívěs s člunem a těšil se na krásnou rybařinu. Když jsem však otevřel dveře garáže, zjistil jsem, že venku fouká vítr km/h a je pěkná zima. Pustil jsem si rádio a zjistil jsem, že takové mizerné počasí má být po celý víkend. Šel jsem tedy zpátky do domu, potichu se svlékl a vlezl znovu do postele. Objal jsem svojí ženu zezadu a tichým hlasem jí pošeptal: "Dneska je venku příšerné počasí, skoro mě ofouklo." Moje žena na to odpověděla: "No a to si představ miláčku, že ten můj blbec v tom počasí odjel na ryby..." :) :palec: :palec: :lool:

konecne vtip co jsem jeste neslysel. Petre... navic luxusni :D

Odkaz ke komentáři

Přijdou se rozšoupnout dva manželské páry do kasina. Ženy si chtějí společně vsadit v ruletě, ale přemýšlejí, na jaké číslo.

Jedna povídá: "Kolikátky máš prsa?"

"Dvojky."

"Já trojky. To je dohromady pět, takže vsadíme na pětku."

Vsadí na pětku a skutečně vyhrají.

Chlapi si říkají, že je to dobrá metoda.

"Kolikrát po sobě se ti postaví?" říká jeden druhému.

"Třikrát."

"Mně čtyřikrát. To je dohromady sedm, takže vsadíme na sedmičku. "

Ruleta se roztočí, kulička běhá jako šílená a zastaví se na dvojce: "No vidíš, vole. Kdybysme nekecali, mohli jsme bejt v balíku!" :) :palec:

Odkaz ke komentáři

Mladá čerstvě vystudovaná psycholožka, blondýnka, nastupuje do první práce. Stává se psychologem na základní škole a hned je aktivní a hledá, kde začít, jak se uvést v dobrérm světle. Jde na školní dvůr a tam vidí hlouček chlapečků, jak si hrají, a pak jednoho, který stojí opodál, nic nedělá, jen tak popojde krok vlevo, pak dva doprava.

Psycholožka si říká: "No to je jasné, introvert, začnu s ním a zapojím ho do hry."

Jde k němu a říká: "Copak se děje, že si dneska nehraješ s ostatními?"

Chlapeček na to: "Já jsem brankář!"

:palec: :) :lool: :palec: :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...