jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 jestli Verush mela saty ala makova panenka a ty nemas spionazni foto, tak budes mit minus jak svina!!! skoro,ale slušelo jí to moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Prý snad ... :lool: no riskovat to nebudu jet takovou dálku a pak si bazen užiju tak maximálně ze dna :D Jajic: k tobě to mám blíž než k blonďákovi ... nechceš si koupit bazén? že bych se stavila... to víš,že jo....jak tě znám,tak bys oželela osvěžení a nadrzo bys mne utopila :) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 juchůůůůůů,zejtra nejdu do práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 hmmmm to ja jo uz v 5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 to víš,že jo....jak tě znám,tak bys oželela osvěžení a nadrzo bys mne utopila :) :palec: Nene jen kdybys mě tam nechtěl pustit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 hmmmm to ja jo uz v 5 jedu do Tábora pro M.A.Na tedy jen ho schválit jen nevím čím pojedem.....buď 997,nebo durangem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Nene jen kdybys mě tam nechtěl pustit... mno......popřemýšlím ...ale co provedem s Kristy? :) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 mno......popřemýšlím...ale co provedem s Kristy? :smich: Coby at se koupe taky... já nejsem majetnická :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Coby at se koupe taky... já nejsem majetnická :) :smich: v kolektivu je síla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 mno......popřemýšlím...ale co provedem s Kristy? :smich: Kdyz si tady zminoval Kurvahosigutentag :)tak jiste vis ze holky se dokazou hodne rychle spratelit, takze bych to neresil .) Tak bacha vis jak byla ta hlaska ..........." Bohušu, chceme jít nakupovat, dej nam nějaké peníze..........aspon pet tisic " :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Kdyz si tady zminoval Kurvahosigutentag :)tak jiste vis ze holky se dokazou hodne rychle spratelit, takze bych to neresil .) Tak bacha vis jak byla ta hlaska ..........." Bohušu, chceme jít nakupovat, dej nam nějaké peníze..........aspon pet tisic " jj........realita :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 V hypermarketu, v oddělení zeleniny říká zákazník prodavači: "Prosím půl hlávky salátu." "Promiňte, ale prodáváme jen celé hlávky," odmítá prodavač. "Víte co, zeptejte se svého vedoucího, jestli by to nebylo možné... " Prodavač jde za šéfem a informuje ho: "Nějaký debil tam chce koupit půl hlávky salátu..." vtom si uvědomí, že nespokojený zákazník stojí za ním, a tak dodá: "a tento pán má zájem o druhou polovinu." Šéf souhlasí s prodejem půl hlávky salátu a když spokojený zákazník odejde, říká prodavačovi: "Jste pohotový. Líbilo se mi jak jste z toho vybruslil. Odkud jste, chlapče?" "Já jsem z Ostravy," odpověděl mladík. "A proč jste odešel z Ostravy?" "No, víte, tam jsou jenom samý horníci a kurvy. Jinak nic." "Aha... Moje žena taky pochází z Ostravy..." "Fakt? A na který šachtě fárala?" :smich: :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Děcka jdu spát, zítra bude náročný den.... brou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Děcka jdu spát, zítra bude náročný den.... brou brou............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Po intimní chvilce: On: "To bylo nádherný Ivanko..." Ona: "Nádherný by bylo, kdybys držel hubu..." On: "Proč Ivanko?" Ona: "Protože nejsem Ivanka........" :smich: :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Děcka jdu spát, zítra bude náročný den.... brou jeste nespis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Dobrou Verush, bando co s tim nedelnim vyletem na pustevny? Kdo jedete a v kolik pojedeme? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 skoro,ale slušelo jí to moc tak sem dej konecne to spionazni foto!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 tak sem dej konecne to spionazni foto!! fakt nemám.......(verush ví,kde bydlím) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 fakt nemám.......(verush ví,kde bydlím) tak mi ji posli pres mms a ja ji vystavim, me uz stejne nesnasi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Ital odjel... Jsem dostipanej jak svina... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Verush dneska byla na dilne, malem jsem si pripajel ruku k jednotce jak se tam ukazala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Ital odjel... Jsem dostipanej jak svina... máš můj obdiv......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Verush dneska byla na dilne, malem jsem si pripajel ruku k jednotce jak se tam ukazala predpokladam, ze ani Ty nemas foto! Vy jste mi kamaradi to vam teda povim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 predpokladam, ze ani Ty nemas foto! Vy jste mi kamaradi to vam teda povim heee ja tam mel plno prace a ne abych koukal po zenskych.. Jako ne ze bych se nepodival ale fotit to jsem zrovna fakt nestihal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Jedinej poradnej spion tady je Carlos! A co jsi delal za itala, pochlub se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Jedinej poradnej spion tady je Carlos! A co jsi delal za itala, pochlub se Croma naka. Nedelal se tuning ale uprava softweru aby slo odstranit filtr pevnych castic. Uz byl v haji a novej stoji 45tisic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Zdendo,zvládáš diagnostiku kamionů?asi jo,že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Sakra nejak me dneska bere spani... a to mi zbyva do prahy jeste kus cesty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.