Neználek Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Dobré ráno všem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 nazdar Zdendo hlava vyčištěná? :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 nazdar Zdendohlava vyčištěná? ;) :D :D ale jo... ale chtelo by to dva tydny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 :D ale jo... ale chtelo by to dva tydny ;) to věřím......už ať jedu taky budeš mít na mne přespříští týden čas.......korekce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 to věřím......už ať jedu takybudeš mít na mne přespříští týden čas.......korekce ;) NE :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 ahojky :D ...bré ránko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 to věřím......už ať jedu takybudeš mít na mne přespříští týden čas.......korekce :D co potrebujes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 co potrebujes? trošku poupravit soft 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Leží takhle pár v posteli a ženská říká: # "Já bych tak ráda měla větší prsa." # "Tak si je zkus třít toaletním papírem." # "Toaletní papír? Co by to jako mělo dělat?" # "No, nevím, ale koukni, co ti to udělalo s prdelí." :D ;) :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Dobré odpoledne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Peto,nepredjizdel jsi mne v Suche dneska ? jj byl jsem to ja,ale nebyl jsem si jisty jestli jsi to ty :D Ses nepochlubil ze uz mas i predek hotovy! Nahodil jsem ho narychlo pred dovolenou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Zdravím...... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 caute bando, jak je... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Dobrý podvečer,tak jsem konečně doma ;) .Zase jsme byly celé odpoledne s Raztym v garáži :D a výsledek je hodně znát :D .Celá podlaha u spolujezdce je hotová ,včetně držáku šavle a opravy nosníku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 ahojte dobře jste s tím pokročili od soboty Razty je dobrý vařič :D ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Dobrý podvečer,tak jsem konečně doma :D .Zase jsme byly celé odpoledne s Raztym v garáži a výsledek je hodně znát :D .Celá podlaha u spolujezdce je hotová ,včetně držáku šavle a opravy nosníku Vy jedete !! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 my jsme se na chvilku na garaz taky koukli a decka tam to ma grady a robota odcýpá jak cip :D Jde videt, ze RAZTY neni zadny zacatecnik, vazne mu to jde :D A Mirek ma flexu jako prodlouzenou ruku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Janku tak to máš na sto procent pravdu :D Razty je fachman k pohledání jen doufám že mu to budu moct oplatit. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 my jsme se na chvilku na garaz taky koukli a decka tam to ma grady a robota odcýpá jak cip Jde videt, ze RAZTY neni zadny zacatecnik, vazne mu to jde ;) A Mirek ma flexu jako prodlouzenou ruku :D jj, raději tam nejezděte autem, protože kdoví co by vám ke káře v tom zápalu přivařili !! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 No ta prace u Mirka v garazi fakt frci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Ahojte, Mirku: vypadá to hezky, to musím uznat a to tomu jako holka moc nerozumím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Dobrý večer všichni...taky jsme se dnes vrátili z dovolenky a od zítřka zase pracovní blázinec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Dobrý večer všichni...taky jsme se dnes vrátili z dovolenky a od zítřka zase pracovní blázinec ;) jak bylo Jiriku... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 (upraveno) Fajně bylo...procházky po kolonádě,oplatky,zmrzlinky,kávičky a jiné laskominky Byli jsme i v Lešné v ZOO , ale Buchlov a Letohrad jsme už nestihli,bo v pátek pršelo,ale jinak počasí přálo ;) EDIT...opožděně Tomáši...Vše nejlepší k narozeninám :D Mirku...Hubert paráda :D Upraveno Srpen 1, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 No devadesát % má na svědomí Raztěj to je hlavně jeho zásluha že to tak jde. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Bry večer. Míro parada :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Dnes jsme malinko výletovali a cestou z5 potkali Bublinu s Hoblikovýma. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Miro,kurna vy jedete jak blazen.To jsi stihnul uz i prvni nater :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Tak to je jasné ,musím jsem po termínu :D ;) :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.