maros Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Nic,pomyl jsem nadobi a jdu kouknout do garaze, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Zítra 27.9.2009 14:00hod. na parkovišti Philips Hranice u Olomouce pořádá Luky lokální srázek OC. Co jsem zatím koukal na seznam účastníků, tak jsem napočítal 28aut. Zůčastníte se někdo? My bohužel nemůžem, máme taky rodinou sešlost a když Maros řikal, že se to nedá léčit a že sejdem všeci, tak smolíček. Kdyby jste někdo jel, udělejte pár fotek a dejte pak reference jaké to bylo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Tak ja urco nejdu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Kolik je Vám sire? Mamas hotel is the BEST!!! No mám na krku pomalu 20 ;) Mama hotel je super, ale přes týden si ho moc neužiju, páč nejsem doma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 No mám na krku pomalu 20 :D Mama hotel je super, ale přes týden si ho moc neužiju, páč nejsem doma. Na tom avataru ale vypadáš starší ;) Pánové, hospůdka je o5 Vaše a plně fungující samoobsluha, tak z ní neudělejte kůlničku na dříví a večer nezapoměnte zhasnout a zamknout. Aby nám tu ráno zasel nestrašil Maros dříve než servírka ;) PS: Marosi rezervní klíč je v žábě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Na tom avataru ale vypadáš starší ;) Pánové, hospůdka je o5 Vaše a plně fungující samoobsluha, tak z ní neudělejte kůlničku na dříví a večer nezapoměnte zhasnout a zamknout. Aby nám tu ráno zasel nestrašil Maros dříve než servírka :D PS: Marosi rezervní klíč je v žábě :D No jo ne vždy se fotka zdaří ;) Jinak samoobslužný systém je nejlepší ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Ahoj všici...dneska jsem byl zase na houbách,pak jsem to očistil a teď vychutnávám výborný houbový gulášek s pětima knedlama... :D Co bude večer za program? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Ahoj všici...dneska jsem byl zase na houbách,pak jsem to očistil a teď vychutnávám výborný houbový gulášek s pětima knedlama... :D Co bude večer za program? ;) Jiříku ty kluku jedna šikovná ;) Budeme večír koštovat tvůj gulášek ne? ;) A běda ti jak ne! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Na kosu to nejni,ale stači to...za tři návštěvy mám v mražáku 10 kg...gulášek vařila moja,ale koštovačce se nebráním...vyfotím vám ho,ať můžete slintat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Ahoj vsichni .)tak co delate pri sobote ? my jsme byli s Verushou na takovem malem spacirku asi 3 hodky venku, dneska je perfektni pocasi :)co se tyce toho srazu urcite bych jel kdybych mel auto, ale to asi jeste par dni mit nebudu :)snecek je trosku vetsi nez se cekalo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Já se poflakuji doma, před chvíli jsem povečeřel a asi si zahraju nějakou gamesku na kompu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Lancelot : co hrajes ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Lancelot : co hrajes ? Simcity 4 stavíš město a vše okolo, jinak občas si zahraji Mafii, ale jinak moc hry nehraji, nejvíc jsem teď hrál Solitaire 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Simcity sem hraval jeste jak to byla verze 3000 ted obcas kdyz je fakt cas tak se vracim Simutrans :)na tom ujizdim snad uz 6 - 7 let 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Ta 4 je o dost promakanější a vizuálně lepší, jinak jeden čas jsem hrával i Tycoon Transport Deluxe, na to jsme ujížděl hodně a ještě jsem spoustu času strávil u Age of Empires, Settlers III a IV a dalších strategií 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Lanci...Solitaire na PC ? V práci si to cvrkám na mobilu,jinak taky občas na kompu pár her dám...za kolik vteřin to uděláš ? Jinak teď jsem si byl nabrat šťávu na OMW a viděl jsem tam stát na kraji vínově červenou OI s lesklými až chromovanými disky a borci co stáli kolem i s jinými auty...není to někdo odsuď, z fora ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 jojo matne vzpominam na ty nazvy .)jeste me napadl Warcraft a CandC, jo to byly casy :)cely den u kompu a parit hry ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Zdarec dá si někdo trnkové kapky at´ si nenalivám sám když je tu tedˇ samoobsluha? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 :-)to bych pak rikal sproste vtipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 asponˇ by byla sranda a mužeš mi nalít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Jak je libo panacku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 děkuji a nějaký ftípek by nebyl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 nejlepsi hra vubec je Battlefield 2 jinak tady mate tu trnku ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Lanci...Solitaire na PC ? V práci si to cvrkám na mobilu,jinak taky občas na kompu pár her dám...za kolik vteřin to uděláš ? Jinak teď jsem si byl nabrat šťávu na OMW a viděl jsem tam stát na kraji vínově červenou OI s lesklými až chromovanými disky a borci co stáli kolem i s jinými auty...není to někdo odsuď, z fora ? Tak tak klasického win solitaira, no za kolik vteřin to dám nevím, hraju to na vegas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Za strizliva to neleze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Cestik ve spolek. Ja uz jsem okupany -kdyz je ta sobota Dneska jsem si delal servisek na aute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 To je dobry, sedim v hospode popijim pivo a roznasim v nasi hospode nejlepsi kombinace co muze byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 To je dobry, sedim v hospode popijim pivo a roznasim v nasi hospode nejlepsi kombinace co muze byt NB a wifi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 To je dobry, sedim v hospode popijim pivo a roznasim v nasi hospode nejlepsi kombinace co muze byt To uz bez nas nemuzes vydrzet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.