Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zítra 27.9.2009 14:00hod. na parkovišti Philips Hranice u Olomouce pořádá Luky lokální srázek OC.

Co jsem zatím koukal na seznam účastníků, tak jsem napočítal 28aut. Zůčastníte se někdo? My bohužel nemůžem, máme taky rodinou sešlost a když Maros řikal, že se to nedá léčit a že sejdem všeci, tak smolíček. Kdyby jste někdo jel, udělejte pár fotek a dejte pak reference jaké to bylo ;)

Odkaz ke komentáři
No mám na krku pomalu 20 :D

Mama hotel je super, ale přes týden si ho moc neužiju, páč nejsem doma.

Na tom avataru ale vypadáš starší ;)

Pánové, hospůdka je o5 Vaše a plně fungující samoobsluha, tak z ní neudělejte kůlničku na dříví a večer nezapoměnte zhasnout a zamknout. Aby nám tu ráno zasel nestrašil Maros dříve než servírka ;)

PS: Marosi rezervní klíč je v žábě ;)

Odkaz ke komentáři
Na tom avataru ale vypadáš starší ;)

Pánové, hospůdka je o5 Vaše a plně fungující samoobsluha, tak z ní neudělejte kůlničku na dříví a večer nezapoměnte zhasnout a zamknout. Aby nám tu ráno zasel nestrašil Maros dříve než servírka :D

PS: Marosi rezervní klíč je v žábě :D

No jo ne vždy se fotka zdaří ;)

Jinak samoobslužný systém je nejlepší ;) :D

Odkaz ke komentáři

Lanci...Solitaire na PC ? V práci si to cvrkám na mobilu,jinak taky občas na kompu pár her dám...za kolik vteřin to uděláš ?

Jinak teď jsem si byl nabrat šťávu na OMW a viděl jsem tam stát na kraji vínově červenou OI s lesklými až chromovanými disky a borci co stáli kolem i s jinými auty...není to někdo odsuď, z fora ?

Odkaz ke komentáři
Lanci...Solitaire na PC ? V práci si to cvrkám na mobilu,jinak taky občas na kompu pár her dám...za kolik vteřin to uděláš ?

Jinak teď jsem si byl nabrat šťávu na OMW a viděl jsem tam stát na kraji vínově červenou OI s lesklými až chromovanými disky a borci co stáli kolem i s jinými auty...není to někdo odsuď, z fora ?

Tak tak klasického win solitaira, no za kolik vteřin to dám nevím, hraju to na vegas.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...