jajic Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Jak kdy :P ;) :P coto?stěžovala si? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 tsssssss....jsem na ní hodnej :( jen si ze mě děláš pořád srandu.... neboj my jsme zatim spolu neměli čas tebe a Zdenka pomlouvat....co jste mi všechno dneska řekli.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 jen si ze mě děláš pořád srandu.... jj smejd jeden :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 jen si ze mě děláš pořád srandu.... nedela! On Te jenom skadli a vis co to znamena ne? Co se skadliva... ... ... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 nedela! On Te jenom skadli a vis co to znamena ne? Co se skadliva... ... ... ;) Jo jo co se skadliva to Verush rado miva :( :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 nedela! On Te jenom skadli a vis co to znamena ne? Co se skadliva... ... ... :( jo jo všímam si....do Verush si rád rýpneš.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 jen si ze mě děláš pořád srandu.... neboj my jsme zatim spolu neměli čas tebe a Zdenka pomlouvat....co jste mi všechno dneska řekli.... :P bych si nedovolil ;) ják co jsme ti řekli? pokud vím,tak já,ani Zdenek jsme o trojce nic neříkali......... :( :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Jeste ze muzu byt v klidu, Verush me totiz nesnasi :( a do Rubi mam nakazane neryt, bo je fajna a chci aby byla moji svagrovou!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 bych si nedovolil :P ják co jsme ti řekli? pokud vím,tak já,ani Zdenek jsme o trojce nic neříkali......... :( a mě to jen vyklouzlo, samo že omylem.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 bych si nedovolil :P ják co jsme ti řekli? pokud vím,tak já,ani Zdenek jsme o trojce nic neříkali......... :P ;) Ale pry jste neco zvatlali o vyrivce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 a mě to jen vyklouzlo, samo že omylem.... co že to vyklouzlo.....? :( :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Jeste ze muzu byt v klidu, Verush me totiz nesnasi a do Rubi mam nakazane neryt, bo je fajna a chci aby byla moji svagrovou!!! :( kdybych nevěděla že jsi v práci tak si myslím že někde chlastáš ale děkuji.... ;) To Jajic : no na to je expert Fun, tomu pořád něco vyklouzávalo na sprintech... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Ale pry jste neco zvatlali o vyrivce :( ajajaj.....hlášení podáno :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Tak jsme ted vylezl ze svoji domaci virivky... sem cele mokreeee... Jaj bach Janek tu je... Von je z toho divneho klubu co??? A ja proc porad mluvi o missak mokre trenky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Zdendo uz jsi videl Fotogalerii od Ruuubi a Kubeho?? Ty jsi normalne jak medialni hvezda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Zdendo uz jsi videl Fotogalerii od Ruuubi a Kubeho?? Ty jsi normalne jak medialni hvezda :D kde co?? Ja??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Zdendo uz jsi videl Fotogalerii od Ruuubi a Kubeho?? Ty jsi normalne jak medialni hvezda :D no jasně jedeme po něm jako blázni..... :P :P :D To Fun : neboj naše mediální hvězda je náš kocour a ten je v naší galerii taky.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 no jasně jedeme po něm jako blázni..... :P :D :D B) :D :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Tak jsme ted vylezl ze svoji domaci virivky... :D sem cele mokreeee... Jaj bach Janek tu je... Von je z toho divneho klubu co??? A ja proc porad mluvi o missak mokre trenky :P :D ja na HavExu neschledavam vubec nic divneho, ba prave naopak je super!!! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 kde co?? Ja??? B) :lool: :D Typickej Fun :D :P :P :D :D :D B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 kde co?? Ja??? pred fotakem od Verush jsi schopny skocit z utesu, hlavne abys nebyl v zaberu a na fotkach od Rubi jsi snad milionkrat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 pred fotakem od Verush jsi schopny skocit z utesu, hlavne abys nebyl v zaberu a na fotkach od Rubi jsi snad milionkrat :P J Rubi mala je proste nenapadna. Verush ma velikej fotak :P meli by jste to smazat pac to neni dobre abych byl takto vystavovan. Hlavne fotka z Marenou jak se hlasim o slovo Malenky :D tak ta je husta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Nic bando dobrou noc a poradne tady vyfoukejte saze abych mel zitra co cist :D :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 J Rubi ma je proste nenapadna. Verush ma velikej fotak :P meli by jste to smazat pac to neni dobre abych byl takto vystavovan. Hlavne fotka z Marenou jak se hlasim o slovo Malenky :D tak ta je husta. ale ty se rád fotíš, jen o tom ještě nevíš.... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 ale ty se rád fotíš, jen o tom ještě nevíš.... :P to uz vetsinou nevim nic :D dvojtouuuu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 to uz vetsinou nevim nic :D dvojtouuuu ono je to možná někdy lepší nic nevědět.... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 ono je to možná někdy lepší nic nevědět.... :D tj.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 ono je to možná někdy lepší nic nevědět.... :P a proto je nejlepsi nic nefotit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 ono je to možná někdy lepší nic nevědět.... :P co si nepamatuju,to se nestalo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 však vy si ještě rádi vzpomenete co jste dělali za svých rádoby mladých let.....a fotky vám k tomu pomužou.... :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.