Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

souhlas, proto jsem po inžovi utekl :smich:

Radime potřebuješ tam něco pořešit?

Ano potřebuji tam něco pořešit, abych mohl rozšíří EZS potřebuji do instalační programování do kterého se dostanu po zadání master kodu který ma jen jeden člověk a ten tam není a termín kdy to má byt funkční je zítra!! Když tam je nějaká porucha tak musíš hned přijet a když přijedeš tak tě zjebou že jsi přijel bez ohlášení a dotyčný s master kodem má jednání nebo výuku tak jedeš pryč a když přijedeš na firmu tak příjde mailem stížnost že to ještě není opraveno!!!

Ptám se: je to normální nebo jsem magor já ????

Odkaz ke komentáři
Ano potřebuji tam něco pořešit, abych mohl rozšíří EZS potřebuji do instalační programování do kterého se dostanu po zadání master kodu který ma jen jeden člověk a ten tam není a termín kdy to má byt funkční je zítra!! Když tam je nějaká porucha tak musíš hned přijet a když přijedeš tak tě zjebou že jsi přijel bez ohlášení a dotyčný s master kodem má jednání nebo výuku tak jedeš pryč a když přijedeš na firmu tak příjde mailem stížnost že to ještě není opraveno!!!

Je to proste jen jiny svet :)ma sve vlastni pravidla :smich:

Odkaz ke komentáři

jo to je jak u nás..... lehne popelem WDM karta, letíš řešit problem, ale vratny tě tam prostě nepustí, protože jsi se nenapsal do systému plánu akcí (jak mám vědět že něco lehne neplánovaně popelem nikdo neví).....ještě že už vše stavíme na dálkovou správu bez lidí a od toho bude klid.

Odkaz ke komentáři
jo to je jak u nás..... lehne popelem WDM karta, letíš řešit problem, ale vratny tě tam prostě nepustí, protože jsi se nenapsal do systému plánu akcí (jak mám vědět že něco lehne neplánovaně popelem nikdo neví).....ještě že už vše stavíme na dálkovou správu bez lidí a od toho bude klid.

Bade ty nepoužíváš věšteckou kouli ???? :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...