Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jak se tady bavíte o programu na víkend,tak my se pojedeme kouknout tady ... :smich:

EDIT...jinak auto je spraveno :D

Ahoj ve spolek.

Ja louskam restik a ted jsem dostehovali mace veci.

Jirko,ty jo,asi take zajedu.Uz jsem tam byl asi 2 roky na zpet na Tanky v zime :smich:

Nejel jsi dneska jako spolujezdec v G4 cervene barvy :(

Odkaz ke komentáři
Vy se stridate dva na jednom aute nebo jak to mas ?

Pokoj ma klimosku ?

Cela linka Milano-Paris ma cca 900km...Coz sam neujedes..... Mame hotel cca 300km od Paris. kde je porad jeden clovek ktery jezdi vzdycky do Paris vylozit a nalozit. Na tehle lince jsme dve auta a tri ridici v jednu dobu v praci. S jednim kolegou mame na starost auta a jezdime stabilne Hotel-Milano. A na hotelu se stridaji taky dva co jezdi stabilne Hotel-Paris. Jednu noc spim v aute a jendu na hotelu... Vikendy delam jen v aute a hlavne v Milane....Ti co jsou na hotelu jsou "stridaci" obrazne receno. Ten na hotelu jede kazdou noc s jinym autem... Teda mame tady jen dve. A ja jsem jakoby na navsteve u nich na pohoji. Staci vysvetleni? :D Jo a klimosku to ma, jednokompresorovou...... .Otevres si okno :smich::smich: :D :( :P

Odkaz ke komentáři
Dotázek, je z Frýdku do Dobré dálnice? Je třeba známka? :D

Kde je Dobra? To je smer Tesin? Ten "nove" postaveny usek? Pokud se nepletu tak placene to je.... :smich: I kdyz....... Kdyz tomu od FM zacnes slapat a hodis tam maximum tak jsi v Dobre coby dub a nestihnou te stahnout...... Leda ze by tam cekali :D :( :P

Jed po stare!!!! Je to jistejsi.... Nez jsem koupil znamku tak jsem az do Tesina jezdil po stare... Ted je tam klid a da se tam valit :smich:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Kde je Dobra? To je smer Tesin? Ten "nove" postaveny usek? Pokud se nepletu tak placene to je.... :smich: I kdyz....... Kdyz tomu od FM zacnes slapat a hodis tam maximum tak jsi v Dobre coby dub a nestihnou te stahnout...... Leda ze by tam cekali :( :P :D

Jed po stare!!!! Je to jistejsi.... Nez jsem koupil znamku tak jsem az do Tesina jezdil po stare... Ted je tam klid a da se tam valit :D

Jj je to směrem na těšín :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...