Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobre ranko, vcera jsembyla na sluzebce tak jsem se tu nedostala. Kazdopadne Rubi preju at jsi s Bublinkou spokojena a dobre se mi o ni starej!

Ale byl to divny pocit jak me Marena vcera zavezl do prace videla sem jak Bubla odjizdi. jinak podpis si zmenim az budu na pc, ted sem prihlasena pres Hoblikuv mobil.

To Blondy: te svezu v novem jestli vse vyjde.

Odkaz ke komentáři

Dobré a slunečné ráno všem ;)

Tak za chvíli vyrážim směr garáge :P ,ať to šefovi :lool: všechno připravím na to svařování :rolleyes: .Razty to chce dnes dodělat ,tak že pokud se to podaří bude potřeba to zítra odpoledne postavit konečně na kola :o :o tak budu rád když někdo dojede pomoc .Ale ještě zitra ráno upřesním podrobnosti :) :D

Odkaz ke komentáři
Maroš ...ty maš řadičku z kůže ,četl jsem že do OI pasuje z OII po menší upravě B)

jj,mam,ale z O1.

z O2 mival kdysi Neznalek .

Tak jsme doma :D Velke diky Marenovi za jeho sluzby !! odvedl dobrou praci :D

Ja uz sem ale po dnesku skoro kaput takze to dneska vidim ze vytuhnu hodne brzy .) Verushka se pochlubi jiste sama :)

Srazil cenu nebo vybral dobre ?

Odkaz ke komentáři

Ahojte, tak vám s radostí představuji našeho Flayboye Edu. Průběžně budu info dávat do vlákna až mu nějaké založím. Základní info v podpisu. Jinak jela jsem s ním zatím jen z FM domů, protože jsem měla podpatky, a byl to LUXUS!!!! Jinak Mařenovi moc díky za pomoc s autíčkem i zábavu během jízdy :D))

post-950-1286036497_thumb.jpg

post-950-1286036550_thumb.jpg

post-950-1286036615_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Ahojte, tak vám s radostí představuji našeho Flayboye Edu. Průběžně budu info dávat do vlákna až mu nějaké založím. Základní info v podpisu. Jinak jela jsem s ním zatím jen z FM domů, protože jsem měla podpadky, a byl to LUXUS!!!! Jinak Mařenovi moc díky za pomoc s autíčkem i zábavu během jízdy :)))

Verush super auto ...... :D hodně km bez nehod..atd.... :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...