Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hoblik...však jo...ale už i Mařena mi před časem říkal,že se otáčkoměr občas musí podívat na doraz ;)

Sice rozhodně nejezdím jako kloboukář,ale žádný divoch taky nejsem :lool:

To máš pravdu Kube...přirostla mi ta sfině k srdci ...jinak bych to udělal už dávno :)

Nikomu to nerikel ale Lilo uz zustane tak jak je. Dodela se technicky stav do 99% jak rika Hoblik a zadne upravy uz na ni nepujdou. Max Hatatitla a tempomat abych mohl pohodle jezdit do prace a pujdu si setrit na novejsi....... ^_^ :P

Odkaz ke komentáři
Kube...taky bych to chtěl tak udělat na své...pro začátek...ale na to nebudou nikdy finance :)

Idu makat...tak zatím :lool:

Kdybych mel spocitat kolik jse mdo Lilo nasypal za poslednich 6mecicu tak bych mel hodne slusnou akontaci na nove auti............ Ale to uz jsme nekde jinde. Bez pracovat. ;)

Odkaz ke komentáři
Dobrý večer,

tak švára dnes chytil pokutu za folky, po dlouhé dizkuzi se soudruhy to měl za 200 kč, řekli mu kdyby byl blbeček v golfu s kšiltovkou dozadu tak to má hned za 1000 kč !! ;) A zase potvrzeno zaměřují se na xenony, HID a folky. :lool:

Rado a to dostal za cele folky nebo hlavne za predek???? Premyslim ze bych ty predni skla vymenil za cire z klasika a pak mi muzou polibit prdel kdyz na nich bude 72% propustnosti s atestem......

Odkaz ke komentáři
Rado a to dostal za cele folky nebo hlavne za predek???? Premyslim ze bych ty predni skla vymenil za cire z klasika a pak mi muzou polibit prdel kdyz na nich bude 72% propustnosti s atestem......

ano za předek, folky tam má o něco světlejší než černé uhlí......nechápu co se jim na tom nezdálo :lool:

Radime srab nejsem, ale kokotum (čti : technikum STK) se to nelibilo ;)

jj, vím jsi říkal

Odkaz ke komentáři
ano za předek, folky tam má o něco světlejší než černé uhlí......nechápu co se jim na tom nezdálo :lool:

jj, vím jsi říkal

Takze neco podobneho jako ma Janek. Vzadu 5% a v predu 15% a v noci na krizovetce stahuje okna aby videl prijizdejici auta........... ;)

Odkaz ke komentáři

pokud vím tak na octu nejsou čire skla,ne? A jestli jo tak když daš na ně 72% folky tak to není vubec poznat mato tak kolega na FI

Odkaz ke komentáři
pokud vím tak na octu nejsou čire skla,ne? A jestli jo tak když daš na ně 72% folky tak to není vubec poznat mato tak kolega na FI

No ja na to koukal u Bubaka od Funa a vypadalo to dobre. Ma v predu 72% propustnost a fakt to uslo. A cire skla se delaji. Mely je verze klasik.... Nasel jsem je na Kellyne a Sebo je muze taky sehnat. A na Lilo jsou ty predni dost dodrapane.....

To chci na zimu

To uz ti Eda nestaci??????? :P :lool: ;) ;) :smich: :)

tak nějak

Tak to se pak ale nesmi divit ^_^

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...