Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Pěkná práce, ještě by to chtělo pořešit kormidlo! :P

Kormidlo uz je vybrane ale musi schilku pockat.... Ted bych rad dodelal do uplne cerne a pak kormidlo. Strop uz je doma :D A jeste bych chtel dat folky.

pekne Kube, ale mohl jsi poresit jeste koberecky :)ted pri tech hezkych sedackach tam ty stare strasne špetí....

Koberecky ted na zimu resit nebudu. Jsem rad,ze je ma gumove. Na jaro dostane nejake hezke obsivane :D Jo a rovnou jsem zatmelil ty zadni dvere jak nima chcalo :)

A jinak dik za pochvaly. Mam z toho fakt radost akorat jsem unaveny jak svina :)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Kormidlo uz je vybrane ale musi schilku pockat.... Ted bych rad dodelal do uplne cerne a pak kormidlo. Strop uz je doma :P A jeste bych chtel dat folky.

Koberecky ted na zimu resit nebudu. Jsem rad,ze je ma gumove. Na jaro dostane nejake hezke obsivane :D Jo a rovnou jsem zatmelil ty zadni dvere jak nima chcalo :)

A jinak dik za pochvaly. Mam z toho fakt radost akorat jsem unaveny jak svina :)

no me do auta gumy nesmi :)tydle potvory sem vurush v podstate toleroval.....

Odkaz ke komentáři
TAK TO JE MARÁÁÁÁÁÁS :) :) :P

Tak tohle jsem zazil taky nazivo.... Delaji to uchylni helmuti..... Predjizdi te a honi si ho..... Nemci jsou prasata.........

A ja jdu chrapat. Dneska toho na me bylo dost a zitra rano brzo odjizdim zase na tri tydny...... Takze dobrou noc bando jedna :D

Odkaz ke komentáři
A tysi IT když se tak ptáš co? tak to jak si nebudu vědět rady s dalšími úkoly, tak už aspoň vím, kdo mi poradí :)

já jsem spíš přes ty spoje-optika dálkové přenosy než na LAN apod, ale ono to je v podstatě obdobné

přinejhorším dostaneme 5tku :) :P :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...