Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Caute tak zena se mi zrovna vratila z Praglu :)

jinak zkousim stále zimni cinské goodride pneumatiky ktere jsem dostal jako bonus k diskum a stale jsem se nebyl schopen dokopat zajet do servisu na prehozeni na dunlopky.

Dovolim si malou recenzi, znamkování jak ve skole 1 nejlepsi 5 nejhorsi

Chování na suchu

Ovladatelnost 5 - piskaji, zmoulaji se, je to jak sprintovat 100m misto v tretrach v papucich :)

Brzdení 5 - absolutne gumove brzdeni

Hlucnost 2 - prijemne ticho v aute

Spotreba paliva 2 - snizena spotreba cca 1,5litru

Performace 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 ,- to vubec nejde k sobe, tydle gumy jedine na jizdu ala kloubouk

Zatim jezdim jen na suchu takze dalsi poznatky za par dni, kazdopadne lidi pokud se mate radi......tak Ciny zhodte ze skaly :P

Upraveno uživatelem Hoblik
Odkaz ke komentáři
Caute tak zena se mi zrovna vratila z Praglu :)

jinak zkousim stále zimni cinské goodride pneumatiky ktere jsem dostal jako bonus k diskum a stale jsem se nebyl schopen dokopat zajet do servisu na prehozeni na dunlopky.

Dovolim si malou recenzi, znamkování jak ve skole 1 nejlepsi 5 nejhorsi

Chování na suchu

Ovladatelnost 5 - piskaji, zmoulaji se, je to jak sprintovat 100m misto v tretrach v papucich :)

Brzdení 5 - absolutne gumove brzdeni

Hlucnost 2 - prijemne ticho v aute

Spotreba paliva 2 - snizena spotreba cca 1,5litru

Performace 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 ,- to vubec nejde k sobe, tydle gumy jedine na jizdu ala kloubouk

Zatim jezdim jen na suchu takze dalsi poznatky za par dni, kazdopadne lidi pokud se mate radi......tak Ciny zhodte ze skaly :P

Bambulo ovedom si jake je venku teplo!!!! To nebude fungovat zadna zimni guma :) :D

Odkaz ke komentáři
Bambulo ovedom si jake je venku teplo!!!! To nebude fungovat zadna zimni guma :P :)

Bambulo :) na golfu mam micheliny z roku 2003 :)a todle nedelaji a to golfovi davam za usi, guma zimni se v teple zvyka o tom zadna, ale todle je vyssi stupen zvykani .)

a to mas jeste cas psat? bez se ji venovat

Jo jo to jeste vydrzi :) bude hur .)

Odkaz ke komentáři

Byla o tom tady docela bouřlivá diskuse někdy před třemi lety. Spousta lidí propadá té propagandě o nutnosti přezout, když teploty klesnou pod 6°C. Je to samozřejmě absolutní hloupost. Odkazoval jsem tu na jeden skopčáckej test, kde proti (funglovým) zimním pneu postavili jednu sadu (ojetých) letních a ta jasně na suché zmrzlé silnici dominovala. Všechny ty řeči o tvrdnoucí směsi a podobně jsou jenom marketing a propaganda... Zimní guma má opodstatnění jenom na sněhu (ale to neznamená, že to je zrovna v našich končinách málo :)

PS: Zimní gumy používám a dokonce už mám (kvůli těm idiotským značkám se zimní výbavou) přezuto ... ačkoli bude ještě měsíc značně nad nulou a beze sněhu... Systém zavelel a já se chovám, jako odpovědný ovčan... :)

Odkaz ke komentáři
Bambulo :) na golfu mam micheliny z roku 2003 :)a todle nedelaji a to golfovi davam za usi, guma zimni se v teple zvyka o tom zadna, ale todle je vyssi stupen zvykani .)

Jo jo to jeste vydrzi :) bude hur .)

BAMBULO gumua z roku 2003 uz davno nema vlastnosti zimni gumy. Je tvrda!!! Tak jak ztuhnou zavodni gumy kdyz promrznou tak se zmeni i zimni guma.

Odkaz ke komentáři

Paní učitelka přijde s žákama na exkurzi do kamenolomu.

Ředitel kamenolomu ji odkáže na střelmistra, co se opírá támhle o lopatu. Že tady dělá celej život a ví o tom úplně všecko. Střelmistr říká: " Děcka, divéte se. Tady do té skály se najebó díry. Do tech děr se najebe dynamit .... a ten to rozjebne. Na takový vélký jebance. Do tech jebanců se jebe a jebe, až se rozjebó na takový menší jebance. Ty jebance se jebnó do lisu. A ten lis do toho jebe a jebe, až se to rozjebe na prach. Ten prach se jebne do cihelně.

V té cihelni se z toho najebó cihle. Ty cihle se jebnó na stavbu. A ti zedníci se s těma cihlama jebó a jebó, až najebajó baráky. A v těch barákách se jebe a jebe a jebe, až se najebajó takový zajebanci, jako ste vy, keří nevijó, jak se jebe do kameňa.

Odkaz ke komentáři
Ahoj, tak jsem si dneska zopakovala čištění sedaček, abych to nahodou nezapomněla. Tentokrát ty staré co byly v Bublině :D Možná bych si na tom mohla založit živnost :lol: :D

Tak ja bych byl asi prvni zkaznik - tak snad by byla sleva :lol:

ahoj netankujete nahodou nekdo na Benzine? Shanime 8 a vice nalepek :blink: predem dik :)

Co schanis -bundu :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...